Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Hanımlar benim adetim 2 gün geçti ama gerçekten de asla adetim aksamamıştır öne gelir ileri gitmez. Bu ay 11 gün önce ve adet olmam gereken tarihten 1 gün önce korunması oldu. Normal gebelik testi yaptım dün bişey yoktu ne önerirsiniz

Hanımlar benim adetim 2 gün geçti ama gerçekten de asla adetim aksamamıştır öne gelir ileri gitmez. Bu ay 11 gün önce ve adet olmam gereken tarihten 1 gün önce korunması oldu. Normal gebelik testi yaptım dün bişey yoktu ne önerirsiniz
Bi kan verin isterseniz kana daha erken geçiyor gebelik

Ben insanlara 6 gün erken derken kendim 6 gün önce yine test yaptım, iflah olmam :KK70:
Hahahahahha 😅 düştün bu çukura artık😅

Benimde öyle yoğun değil dün gece ve bugün oldu karın ağrısıyla geliyor
Acaba yediklerinden olabilir mi benim ağrım olmadı kuzum. Dün acı biber yedim bu sabah karın ağrısıyla yaşadım o durumu mesela ben😅 ben genelde kabızlık çektiğim için dikkatimi çekti birden yumuşama

Acaba yediklerinden olabilir mi benim ağrım olmadı kuzum. Dün acı biber yedim bu sabah karın ağrısıyla yaşadım o durumu mesela ben😅 ben genelde kabızlık çektiğim için dikkatimi çekti birden yumuşama
Yediğim birşey de olabilir bilmiyorum ki bekleyip görücez 😍

İnsanların psikolojik etkenlerle kör bile olabildiğini biliyorum ama yine de şu an kabızlığım için acaba mı diyorum... Yine kelin ilacı olsa durumundayım :KK70:

Kızlar benim bildiğiniz su gibi akıntı gelmeye başladı 😍

X