Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Bu kadar olurmu koz benimde dünden beri boğazım berbat öksürük yanma ağrı ilaçta içemiyorum ne olur ne olmaz diye

Herkese merhabalar. O gergin bekleyiş aşamasında olanlardan biri olarak ben de girdim buraya. Sat 16 Eylül, bat 15 Ekim ve yumurtlama 1 Ekim olarak gözüküyor uygulamada. Adetlerim normalde düzensizdir. Ama 3 aydır 29-30 gün arası değişiyor. Belirti olarak 2 gündür göğüs ucu ve yanlarına bastırınca acı var. Dünden itibaren de alt karın bölgemde bir doluluk ve sancımsı his var. Bir şeye uzanırken eğilip kalkarken nefesimi kesiyor, bel ağrısı da ara ara hissettiriyor kendini tabii. Test yapmayacağımı 1 hafta gecikme görene kadar. Biliyorsunuz o tek çizginin hayal kırıklığını.. Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Insan tek başına kendini dinleyip düşündükce merak ettim, kimseye anlatamiyorum eger varsa bir sey, sürprizi kaçmasin diye

Sat bat ve yumurtlamamız aynıymış. Benim kasıklarım dün çok sertti değişik geldi hatta, sizin alt karın doluluğu dediğiniz gibi bi şey mi benimki de acaba bilemedim. Ben bugün erken gebelik yaptım ama boş :) yapmayacağım daha

Ya bende deli gibi test yapmak istiyorum ama zor durduruyorum kendimi. Sabah uyurkem farkettim sol tarafa dogru yatinca göğüs kafesime baski yapiyor bi sey. Hatta belli bi süre bacak sızlamasindan dalamadım :)

Trendyoldan 12 li test sipariş verdim gelsin cuma günü eşimin doğum günü silikte bir çizgi yeter bana hediyem o olsun çok istiyorum dua edin lütfen
İnşallah canım benim allah gönlüne göre versin eşim benim kimyasalda anlamamıştı yalnız silik çizgiyi erkekler net çizgi bekliyor haberin olsun

Merhaba adetime 5 gün var bende test yaptım ve sonuç negatif hem kaset hem normal gebelik testi yaptım silik bile yok hayalet bile yok. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Bana göre imkansız ama velevki adet olmazsam ve hamile çıkarsam buraya yazarım. Çünkü yaşadığım herşey kızımdaki gibiydi çok emindim hamile olduğumdan ama....

Çizgi görüyorum ben ama erken gebelik testlerine pek güvenim Yok belki geç döllenme oldu kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz

5 değil 4 15 ekimmiş adet günüm

Kızlar bende sabaha kadar uyuyamadım bildiğiniz kazakla yattım Yorgan var üstümde sanki sırtıma karla yağmış gibi dondum tabi düzgün uyku olmayınca ateşte ne kadar doğru çıkar şüpheli 36.20 çıktı düşük gidiyor

İnşallah canım benim allah gönlüne göre versin eşim benim kimyasalda anlamamıştı yalnız silik çizgiyi erkekler net çizgi bekliyor haberin olsun
Off benimkide anlamaz kesin zaten gözleri ne t görmüyor neyse hayırlısı olsun canım hepimizin çift çizgilerini burada takip ederiz inşallah

Bugünde mide yanmam var sanki biri midemi avucunda sıkıyor sabah bulantım vardı kasık ağrım azaldı halsizlikten yok bugün ağrım azalınca biraz ümidim gitti gibi daha önce hamilelik geçirenler sizin hergün müydü şikayetlerinizi yoksa hergün değişiyor muydu?

Çizgi görüyorum ben ama erken gebelik testlerine pek güvenim Yok belki geç döllenme oldu kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz
Kuzum ben negatif diye çöpe attım kendimi kandırıyorum gibi geldi ama herkes çizgiyi görmüş bir umut yüklemesi yapıldı bana sabah midem hala bulanıyor bir akıntım olmuş şimdi hangi renk anlayamadım çamaşırım tozpembe oldğundan silince yumurta akıydı ama kuruyunca anlıcam çamaşırdakini

Ya sanki şu ilk fotoğrafta bi siliklik var
Yaptığım an direkt çektim kuzum ben negatif diye aldırışta etmedim testi çöpe attım bile ama herkes silikliği gördü regliye kadar yapmıcam dedim negatif görünce ama kızlar takip et diyorlar 2 günde bi alıcam akşam erken gebelikle bakıcam bakalım

Kızlaaaaaar kızlaaaarrr dün beyaz akıntım geldii,
Böyle sıvı değil biraz koyu gibi böyle bişi yaşayan varmı?

Belirti için erken ama insan umutlanıyor yine

Bence hala umut var ya Zaten yerleşme kanamasının 5.günündeymişsin yeni yeni salgılanıyor olabilir beta

Bende bugün verdim sipariş erken gebelik. Cuma teslim gibi gözüküyor. Senin bugün kaçıncı gündü ?

Ben de donuyorum ama havanın soğukluğuna verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…