Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gönlünü rahat tut arkadaşım regli ağrısı çok normal ben hamile kaldığımda hiç farketmemiştim senin gibi göğüslerimde ağrı vardı yürürken bile acıyordu baş agrım çok olmuştu birde sadece bir sabah su gibi akıntı olmuştu halsizdim sürekli uyumak istiyordum kafamı kaldıramıyordum resmen eşimin o zaman hareketli spermi 0 olduğu İçin hiç konduramadım hamile olduğumu birde biri yemek yapmıştı apartmanda sadece 1 kere onun kokusu kötü gelmişti midem bulanmıştı hergün yaşadım regli sancısını 10 gün boyunca regli günüme kadar baktım gelen giden yok test yaptım pozitif gördüm dünyalar benim olmuştu 3 yıllık evliydik ve çok istiyorduk kan testi yaptırdım değerlerim çok çok iyiydi ama kese görünmedi 6. Haftada zaten hafif kanamayla hastaneye gittik düşük gerçekleşmiş ondan sonra eşime kür hazırladım özel macunlar yaptırdım hareketli sperm 0 dan %40 a %45 lere yükseldi tüp bebek yaptıracaktık dedik bir aşılama deneyelim Nişantaşı’nda çok tatlı bir doktorum var o da aşılama önerdi dedik deneyelim allahım 4 yılın özlemini dindirir inşallah bu ay tüp bebeğe gerek kalmaz allahım hepimize nasip etsin annelik duygusunu tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes dualarımda her gün Allah büyük hazinesi geniş nasip etsin Hepimize Uzun oldu biraz

O kadar iyi geliyor ki bana iyi ki yazıyorsun zaten aktif olarak konuşacak birlerine ihtiyaç duyuyorsun canın işte benimde olumsuz düşünmeme sebeb benim 1 çocuğum var ve onda ğöğüs ağrım kanda bile çıkmamışken o kadar vardı ki ... şuan ğöğüslerim de hiç bir ağrı yok karnındaki adet sancısı dışında Ğöğüslerim ağrısa Heveslenecektim ama

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah kesinlikle bu zamanlarda insan konuşmak dertleşmek için birilerine ihtiyaç duyuyor az kaldı güzel haberler alalım dua edelim bol bol

Ben pedimi koydum bekliyorum amin inş tabi ki dua çok önemli ben hep hayırlısını sağlıksı diyorum zaten az kaldı en azından olursam da erken adet oldum diyeceğim pko var bende çok geç adet oluyorum

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah kesinlikle bu zamanlarda insan konuşmak dertleşmek için birilerine ihtiyaç duyuyor az kaldı güzel haberler alalım dua edelim bol bol
Bu arada dualarım seninle inş rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum pek aktif değilim ama inşaAllah aktif olucam. Mesajınızı okudum ve İnşaAllah güzel hbr bizede verirsiniz. Ben tük bebek yaptircam salı günü transfer İnşaAllah. Protestan hariç bir sürü iğne ve haplar verdiler kullanıyor

Merhaba bende bu ay ilk aşılamamın olucak şimdiye kadar rahim filmi istemediler benden rahim filmi çektirmeden aşılama yaptıran var mı acaba

Merhaba bende bu ay ilk aşılamamın olucak şimdiye kadar rahim filmi istemediler benden rahim filmi çektirmeden aşılama yaptıran var mı acaba
Rahim filmi çektirmeden sakın aşılama yaptırma arkadaşım eğer bir tıkanıklık varsa bile rahim filminden sonra ilaçla açılıyor kanallar bu kadar strese giriyoruz zaten tuttu mu tutmadı mı tekrarlanan onca muayene bekleme süresi zor geçiyor birde onu düşünme yaptır hiç ağrı olmuyor hiç korkma Hayırlı olsun inşallah tutunur sıkı sıkı bebeğin sana sizde sebep neydi neden olmuyor yazabilirsen mutlu olurum

Yok canım zaten demiştim ya hissediyorum diye hayırlısı değilmiş olurum heralde 2 güne ... inş seninki , isteyen herkesin ki tutar ... dualarım sizinle

Hamile kalabildiniz mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…