- 23 Ekim 2020
- 71
- 16
- 18
- 37
Gönlünü rahat tut arkadaşım regli ağrısı çok normal ben hamile kaldığımda hiç farketmemiştim senin gibi göğüslerimde ağrı vardı yürürken bile acıyordu baş agrım çok olmuştu birde sadece bir sabah su gibi akıntı olmuştu halsizdim sürekli uyumak istiyordum kafamı kaldıramıyordum resmen eşimin o zaman hareketli spermi 0 olduğu İçin hiç konduramadım hamile olduğumu birde biri yemek yapmıştı apartmanda sadece 1 kere onun kokusu kötü gelmişti midem bulanmıştı hergün yaşadım regli sancısını 10 gün boyunca regli günüme kadar baktım gelen giden yok test yaptım pozitif gördüm dünyalar benim olmuştu 3 yıllık evliydik ve çok istiyorduk kan testi yaptırdım değerlerim çok çok iyiydi ama kese görünmedi 6. Haftada zaten hafif kanamayla hastaneye gittik düşük gerçekleşmiş ondan sonra eşime kür hazırladım özel macunlar yaptırdım hareketli sperm 0 dan %40 a %45 lere yükseldi tüp bebek yaptıracaktık dedik bir aşılama deneyelim Nişantaşı’nda çok tatlı bir doktorum var o da aşılama önerdi dedik deneyelim allahım 4 yılın özlemini dindirir inşallah bu ay tüp bebeğe gerek kalmaz allahım hepimize nasip etsin annelik duygusunu tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes dualarımda her gün Allah büyük hazinesi geniş nasip etsin HepimizeCanım akıntım yok olsa da anlayamıyorum çünkü vajinal progestan yazdı doktor ama ben düzenli kullanmadım ilacı ğöğüs ağrım vardı ama ilaçların etkisiymiş bence sadece dünden beri adet sancım başladı ve göbek çevremde iğne batması ilk zamanlarda bir belirti yoktu açıkçası erken gebelik testi de aldım dün ama yapmadım adet olacağım gibi hissediyorum bence hamilelikte en önemli belirti ğöğüslerim benim şuan hiç bir şey yok orda ayın 4 -5 ine kadar olmazsam yaparım predictor
bu arada sen diyince baktım akıntım var mı diye cnm ilaç kullanmadım çünkü fitili koymadım Dünden beri adet ağrım olunca olacağım zaten dedim akıntım war ama Şeffaf beyaz
O kadar iyi geliyor ki bana iyi ki yazıyorsun zaten aktif olarak konuşacak birlerine ihtiyaç duyuyorsun canın işte benimde olumsuz düşünmeme sebeb benim 1 çocuğum var ve onda ğöğüs ağrım kanda bile çıkmamışken o kadar vardı ki ... şuan ğöğüslerim de hiç bir ağrı yok karnındaki adet sancısı dışındaGönlünü rahat tut arkadaşım regli ağrısı çok normal ben hamile kaldığımda hiç farketmemiştim senin gibi göğüslerimde ağrı vardı yürürken bile acıyordu baş agrım çok olmuştu birde sadece bir sabah su gibi akıntı olmuştu halsizdim sürekli uyumak istiyordum kafamı kaldıramıyordum resmen eşimin o zaman hareketli spermi 0 olduğu İçin hiç konduramadım hamile olduğumu birde biri yemek yapmıştı apartmanda sadece 1 kere onun kokusu kötü gelmişti midem bulanmıştı hergün yaşadım regli sancısını 10 gün boyunca regli günüme kadar baktım gelen giden yok test yaptım pozitif gördüm dünyalar benim olmuştu 3 yıllık evliydik ve çok istiyorduk kan testi yaptırdım değerlerim çok çok iyiydi ama kese görünmedi 6. Haftada zaten hafif kanamayla hastaneye gittik düşük gerçekleşmiş ondan sonra eşime kür hazırladım özel macunlar yaptırdım hareketli sperm 0 dan %40 a %45 lere yükseldi tüp bebek yaptıracaktık dedik bir aşılama deneyelim Nişantaşı’nda çok tatlı bir doktorum var o da aşılama önerdi dedik deneyelim allahım 4 yılın özlemini dindirir inşallah bu ay tüp bebeğe gerek kalmaz allahım hepimize nasip etsin annelik duygusunu tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes dualarımda her gün Allah büyük hazinesi geniş nasip etsin HepimizeUzun oldu biraz
O kadar iyi geliyor ki bana iyi ki yazıyorsun zaten aktif olarak konuşacak birlerine ihtiyaç duyuyorsun canın işte benimde olumsuz düşünmeme sebeb benim 1 çocuğum var ve onda ğöğüs ağrım kanda bile çıkmamışken o kadar vardı ki ... şuan ğöğüslerim de hiç bir ağrı yok karnındaki adet sancısı dışındaĞöğüslerim ağrısa Heveslenecektim ama
Bu arada dualarım seninle inş rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sanaGüzel düşünelim güzel olsun inşallah kesinlikle bu zamanlarda insan konuşmak dertleşmek için birilerine ihtiyaç duyuyor az kaldı güzel haberler alalım dua edelim bol bol
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum pek aktif değilim ama inşaAllah aktif olucam. Mesajınızı okudum ve İnşaAllah güzel hbr bizede verirsiniz. Ben tük bebek yaptircam salı günü transfer İnşaAllah. Protestan hariç bir sürü iğne ve haplar verdiler kullanıyorKızlar merhaba !bu ay aşılama yapanlar ya da yaptıracak olanlarla aktif bir şekilde paylaşım yapıp destek olalım istiyorum birbirimize... forumda ya sonuç yazanlar çok az ya da cevap verenler... ben kendi hikayemden kısaca bahsedeyim size ; 4 yaşında bir evladım var 1 senedir çocuk istedik ama olmadı ben de pko var biz hep ona yorduk doktor aşılama önerdi o kadar çok sıkıntı bende diye düşünüyorum ki eşime öncesinde sperm testi bile yapmadık... aşılama günü eşimin sperm sayının az ama hareketinin iyi olduğunu öğrendik doktorum o yüzden yaptı aşılamayı nasip de varsa olur diye denedik yani dün1 Milyonun altında çıktı yıkandıktan sonra sayısı pek çok sebeb dE olabilir eşim çok stres yaptı ve perhizi biraz kısa oldu bizim o mu etkili oldu bilmiyoruz .... 13 gün sonra adet görmezsem kan testi yaptıracağım inş hayırlı haberler veririz birbirimize Bu arada progestan yazdı doktorum 15 gün kullan dedii
Sağol arkadaşım Allah razı olsun hepimize inşallah bende sabırsızlıkla senin güzel haberini bekliyorumBu arada dualarım seninle inş rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
İnş canım dayanamayıp yaparım belki yarın haber ederim sanaSağol arkadaşım Allah razı olsun hepimize inşallah bende sabırsızlıkla senin güzel haberini bekliyorum
Dualarım seninle canım güzel haber alda gel bekliyorum pozitif bir şekilde Allah’ın izniyleİnş canım dayanamayıp yaparım belki yarın haber ederim sana
Rahim filmi çektirmeden sakın aşılama yaptırma arkadaşım eğer bir tıkanıklık varsa bile rahim filminden sonra ilaçla açılıyor kanallar bu kadar strese giriyoruz zaten tuttu mu tutmadı mı tekrarlanan onca muayene bekleme süresi zor geçiyor birde onu düşünme yaptır hiç ağrı olmuyor hiç korkma Hayırlı olsun inşallah tutunur sıkı sıkı bebeğin sana sizde sebep neydi neden olmuyor yazabilirsen mutlu olurumMerhaba bende bu ay ilk aşılamamın olucak şimdiye kadar rahim filmi istemediler benden rahim filmi çektirmeden aşılama yaptıran var mı acaba
İnş canım dayanamayıp yaparım belki yarın haber ederim sana
Canım idrar testi yaptım negatifSağol arkadaşım Allah razı olsun hepimize inşallah bende sabırsızlıkla senin güzel haberini bekliyorum
İdrar testinde bazen çıkmadığını duydum canım daha regli olmadaysan umut vardır inşallah bu sefer olmadıysa demek ki zamanı değil biz çabamızı gösterelim olacaktırCanım idrar testi yaptım negatif
Yok canım zaten demiştim ya hissediyorum diye hayırlısı değilmiş olurum heralde 2 güne ... inş seninki , isteyen herkesin ki tutar ... dualarım sizinle
Hamile kalabildiniz mi canimMerhaba 26 ekimde aşılama yapıldı ilk defa 1 yıl önce 6 haftalık hamileyken düşük yaptım eşimin sperm hareketleri ileri hareketli %45 sperm yıkandıktan sonra elde ettiğimiz ileri hareketli %90 oldu sperm 42 milyon aşılama yapıldığı gün çok hafif kanamam oldu leke şeklinde şuan 5. Günüm ve kasıklarda batma dışında hiç bir belirti yok benimle aynı gün aşılama yaptıran var mıBirde sizlerde ki sorunlar ne İnşallah hepimiz biran önce çok istediğimiz bebişlerimize kavuşuruz Bu arada 2 yumoşum oluştu sol 18 mm sağ 17 mm di 10 ekim kan testi yapacağım bakalım benimle mi bebeğim
Daha var bugün 9. Günüm aşılama yapılalı bir belirti yok henüz bekliyorum sabırsızlıkla 10 kasım belli olacak Allah’ın izniyle sizin nasıl aşılama yaptırdınız mı olmamasındaki sebep neydiHamile kalabildiniz mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?