- 20 Şubat 2024
- 94
- 9
Pazartesi ver bende pazartesi vereceğim aynı gün yapmışız aşılamayıYarın 14.gün kan vermem gerekiyor vereyim mi pazartesi mi vereyim bir demlik yada akşam mi versem diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi ver bende pazartesi vereceğim aynı gün yapmışız aşılamayıYarın 14.gün kan vermem gerekiyor vereyim mi pazartesi mi vereyim bir demlik yada akşam mi versem diyorum
Adet olacak gibi karın ağrısı var bi kaç gündür bide gögüslerim acıyor dokununca ama progesteron kullanıyoruz ya ona bağlıyorum ben bu belirtileriSizde belirtiler nelerdir peki
Benim de öyle geliyor yokluyor geri gidiyorCanım karnım ağrıyor gecıyor geliyor ağrıyor duruyor kafasına göre içerde bişeyler oluyor
Benim başım 11. Gün çok ağrımıştı çatlıycak gibiydi bir gün sürdü o geçtiBaş ağrısı çok oluyor
Yok kuzucum geçmiş etkisi galiba ben aşılama olduğum zaman gonal f ile yumurtam 11 günde büyüyor 12.gün aşılama oluyor aşılamadan 12 gün sonra adet oluyor .Sende yoksa iğne etkin geçmiştir olumsuz düşünme herkes aynı değil herkesin bünyesi farklı aynı olamaz senin kaçıncı günün