İnşallah güzelim inşallah aminİnşallah aynı anda hayırlı haber alırız
Bende duphaston kullanıyorum kan tahliline kadar kullanmaya devam edicem pozitif olursa 3 ay daha kullanıcam sabah akşam toplam 4 tane oda progestan gibi aynı şey yani adı farklıben ilk gün duş almadım ama sonraki gün aldım beslenmeye dikkat ediyorum ama ya insanın elinde degil yınede insan merak ediyor oldumu olmadımı bana dr progesteronda verdi onuda kullanıyorum sizin 12. gün olmuş test yaptınızmı
inşallah pozitifi görürsün canımPazartesi kan vericem canım evde yapıyorum daha hiç kan vermedim eşim inat etti verdirmiyor
Benim stresim yok hiç ya sadece doktor randevusuna kadar takip edeyim en azından bir gelişme olursa da ona göre hareket ederim. Stres yapma bak 25 yaşındaydın sanırım ben de 26 yım 7-8 aydır deniyoruz eşimin tedavi görmesi gerekebilir benim de bu aşılama tutmazsa ama gebeliğin en büyük düşmanı stres. Rahatla birazBence yapma ben yaptım gereksiz strese girdim
Sağol hayatım hep birlikte inşallah amininşallah pozitifi görürsün canım
Çok teşekkür ederim canım benimMahsallah canım benim nazar değmesin çok güzel ilerliyor mahsallah mahsallah gözün aydın
Bidaha test yaptın mı bugün canımSağol hayatım hep birlikte inşallah amin
Ben bir çizgi görüyor gibiyim
Kaçıncı gününüz bugünBen görüyorum ama resimde çok görünmüyor ya
12. CanımBen bir çizgi görüyor gibiyim
Canım benim aminherkeze çok güzel dileklerle Allah hepimizin emeğini boş çıkarmasın pozitif göreceğimiz gün olsun. Benimde aşılamamım 8.günü adet ağrılarım var 3.aşılamam.
AminCanım benim aminrabbim hepimize nasip etsin stres yapma rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
amin canımAdet ağrıları benımde var canım geceleri daha çok oluyor karın ağrısı kaşık ağrısı gündüz daha az oluyor ben çok belirti yaşadım yaşıyorum ama bünyeyle ilgili olumlu düşün pozitif düşün inşallah mucizelerimizi imşallah
Bacım hadi gözün aydın