Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Bende duphaston kullanıyorum kan tahliline kadar kullanmaya devam edicem pozitif olursa 3 ay daha kullanıcam sabah akşam toplam 4 tane oda progestan gibi aynı şey yani adı farklı

Pazartesi kan vericem canım evde yapıyorum daha hiç kan vermedim eşim inat etti verdirmiyor

Bence yapma ben yaptım gereksiz strese girdim
Benim stresim yok hiç ya sadece doktor randevusuna kadar takip edeyim en azından bir gelişme olursa da ona göre hareket ederim. Stres yapma bak 25 yaşındaydın sanırım ben de 26 yım 7-8 aydır deniyoruz eşimin tedavi görmesi gerekebilir benim de bu aşılama tutmazsa ama gebeliğin en büyük düşmanı stres. Rahatla biraz

herkeze çok güzel dileklerle Allah hepimizin emeğini boş çıkarmasın pozitif göreceğimiz gün olsun. Benimde aşılamamım 8.günü adet ağrılarım var 3.aşılamam.

herkeze çok güzel dileklerle Allah hepimizin emeğini boş çıkarmasın pozitif göreceğimiz gün olsun. Benimde aşılamamım 8.günü adet ağrılarım var 3.aşılamam.
Canım benim amin rabbim hepimize nasip etsin stres yapma rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah

Adet ağrıları benımde var canım geceleri daha çok oluyor karın ağrısı kaşık ağrısı gündüz daha az oluyor ben çok belirti yaşadım yaşıyorum ama bünyeyle ilgili olumlu düşün pozitif düşün inşallah mucizelerimizi imşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…