- 5 Mart 2015
- 115
- 16
- 39
Çok haklısın abla katılıyorum keyGünaydın kızlar
En büyüğünüz benim o netleşti. Şimdi abla sözü dinleyin, bence doktorunuzu dinleyin. Zaten o bebek tutunmuşsa siz ne yaparsanız yapın birşey olmaz ona. Tutmadıysa da pes etmek yok. Bizler bazı şeylerin önene geçemeyiz. Herşey vaktinde gelir.
Baktığınız zaman en stresli olumsuz olması gereken benim malum yaş 39. Doğurganlığım %1 olmasına rağmen. Hakkımda hayırlısı diyorum. Evet tutmazsa çok üzüleceğim ama elden gelen birşey yok. Ve lütfen gününüzü bekleyin
İlk 142 ydi 30 unda verdim. 12 . Gündü bugün 14ozgeserin canım değerin kaçtı ilk yaptığında. Birde kaçıncı gün ilk kanı verdin?
Darısı sizin başınıza inşallah güzel haberler almanız dileğiyle. Ediyorum elimden geleni yapıyorumTebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına al. Beslenmene çok dikkat et
Canım 10. Günde yaptımCanım kaçıncı gününde yaptın test?
Mahsallah canım benim nazar değmesin çok güzel ilerliyor mahsallah mahsallah gözün aydınKızlar ben kan verdim bugün 415 olmuş değerim
Çok erken ya progestanı bırakman falan test için bile çok erken yaniCanım 10. Günde yaptım
Bilmiyoeum ki canım yaa doktoru aradım oda negatif bıraksın demiş direkÇok erken ya progestanı bırakman falan test için bile çok erken yani
Test ne çıktı cananKızlar ben test yaptım eşim kan verme pazartesi vericez biraz daha bekle falan dedi sinir etti o beni bende yakın arkadaşlarımı çağardım makarna partisi yapıcam
Abla 14. Gün testi var eski mesajlarda . 12. Gün yapmayı unutmuştu çalıştığı için oda aşılamayla birlikte sayıyor 12. Günüozgeserin canın peki hiç kaset test yaptın mı
Hafif silik hayatım . Resimde çok görünmüyor ya çektim ama çok görülmüyor çok dikkatli bakmak gerekiyorTest ne çıktı canan
10. Gün ama ya nebilim şaşırdım ama doktorun daha iyi bilir tabiki bana tuhaf geldi belkideBilmiyoeum ki canım yaa doktoru aradım oda negatif bıraksın demiş direk
Nur merhaba nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniBu arada ben de okul öncesi öğretmeniyim ve 37 yaşındayım
İnşallah canım bir umut vardır 2. Aşılamamdı birde çok üzüldüm gece kabuslar gördüm kaç kere uyandım ağzımda bile hemen uçuk çıkmışadet olana kadar şans var yinede sen dikkat et kendine hayırlısı olsun tatlım
Kaçıncı günündesinBnde 39um gelecek ayave yasıtın olarak sana katılıyorum kızlar erken test vermeyin bazen belli.olmuyor ve üzülüyorsun bazende yalancı pozitif oluyor gerek yok ..beklemek çok stresli bnde aynı şeyi yaşıyorum şuanda ve merak ediyorum hem kendi hem sizlerin sonucunu ama değiştiremiyoruz sonucu malesef..