Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

İnşallah canım bir umut vardır 2. Aşılamamdı birde çok üzüldüm gece kabuslar gördüm kaç kere uyandım ağzımda bile hemen uçuk çıkmış
Kıyamam Allah büyüktür inşallah rabbim ummadığın anda en kısa zamanda nasip eder inşallah mucizen seninledir

Üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim ol derse hersey olur önünde hiç bir engel sorun kalamaz merak etme içini ferah tut

Üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim ol derse hersey olur önünde hiç bir engel sorun kalamaz merak etme içini ferah tut
Amin inşallah canımm birde hiçbir sorjn görünmüyor aslında ama 1 buçuk yıldır da olmuyor hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiğiii

mrb kızlar bende bugün aşılama günü hariç 2. gündeyim ilk gün cok kasık agrım oldu sonra gecti şuan hiç belirti yok sizin durumlar nasıl

2 yıldır bekliyoruz bizde aslında stres herseyın başı olucak mı olmayacak mı bu ay oldu mu olmadı mı niye olmadı neden böyle benden sonra evlenenlerin oldu ben anne olamıcam yok o bu

2 yıldır bekliyoruz bizde aslında stres herseyın başı olucak mı olmayacak mı bu ay oldu mu olmadı mı niye olmadı neden böyle benden sonra evlenenlerin oldu ben anne olamıcam yok o bu
Aslında bıraksam düşünmesem akışına kafamı boşaltsam belki olucak kendiliğinden arkadaşlarımda hep öyle diyor tamam düşünmüyorum diyorum iki gün sonra başlıyorum kafamda kurmaya

mrb kızlar bende bugün aşılama günü hariç 2. gündeyim ilk gün cok kasık agrım oldu sonra gecti şuan hiç belirti yok sizin durumlar nasıl
Benim aşılamayla beraber 12 günüm ilk günlerde ağrın olması normal her gün aynı olmuyor bünye den bünyeye değişiyor sen benim yaptığımı yapma çok düşünme

Ağır kaldırma beslenmene dikkat et kabak çekirdeği avakado ceviz süt yoğurt fasülye sağlı beslen mutlaka ani hareketler yapma duşunu ayakta al mutlaka ben ilk 3 gün duş almadım kolumu kaldırmamak için

Oturur kalkarken koltuğa klozete vs yavaş otur kendını bırakma bırden dikkat et gerisi takdir i ilahi kader de ne varsa o inşallah bebişin tutunur sana

Ağır kaldırma beslenmene dikkat et kabak çekirdeği avakado ceviz süt yoğurt fasülye sağlı beslen mutlaka ani hareketler yapma duşunu ayakta al mutlaka ben ilk 3 gün duş almadım kolumu kaldırmamak için
ben ilk gün duş almadım ama sonraki gün aldım beslenmeye dikkat ediyorum ama ya insanın elinde degil yınede insan merak ediyor oldumu olmadımı bana dr progesteronda verdi onuda kullanıyorum sizin 12. gün olmuş test yaptınızmı

Bana hiç bu şekilde diyen olmadı bende ikinci gün aldım duş
Ya bilmiyorum benim yengemın doktoru demişti 3 gün duş alma alırken sakın oturma başından assağıya soğuya yakın ılık suyla sıcak su asla olmasın demişti bende ondan gördüklerimi duyduklarımı uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…