Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Bende gördüm bence var gibi sen bi kan ver istersen pazartesi yi bekleyecek misin
Mecbur beklicem ya eşim verme pazartesi dedik konuştuk pazartesi gidicez haftasonunu da geçirelim netleşsin sonra hayal kırıklığı olur diyor adetim de pazartesi ama bir gün önce falan oluyorum normalde oda geçsin diye beklicem

Şuan bir his yok inan, nötr tutmaya çalışıyorum kendimi olmazsa hayal kırıklığı olmasın diye, evde de hiç test yapmadım.
En iyisini yapmışsın çünkü birkere yapmaya başlayınca devamı istemsizce geliyor acaba noldu şimdi koyulaşıcak mı bi tane daha bakıyım vs vs

Amin☺️ ama şimdi test yaptım dayanamadım çok çok hafif galiba iğne etkisi daha geçmedi. Ama sende şuan var gibi demi sen daha net görüyorsundur
İğne etkisi biraz bünyeyle ilgili benim7. Yada 8. Gündü resetlendi sanırım öyleydi fazla kalmıyor bende çok su içiyorum o vücuttan atıyor

Mecbur beklicem ya eşim verme pazartesi dedik konuştuk pazartesi gidicez haftasonunu da geçirelim netleşsin sonra hayal kırıklığı olur diyor adetim de pazartesi ama bir gün önce falan oluyorum normalde oda geçsin diye beklicem
Tamam canım inşallah hayırlı haberler

8.günüm iğnenin 9.günün bende adet olcak gibiyim kuyruk sokumu tarafım acıyor böbrekleri den ağrı giriyor .test yaptım çok hafif silik vardı

Çok şükür kuzum bulantım dışında herşey yolunda ama insan bunu yaşamaya bile mutlu olur mu oluyormuş 😞 darısı burada ki isteyen herkesin başına inşallah
Canım şeninde hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. 8 gün nasıl belirtilerin vardı test yaptın mı o zamanlar

Test yaptım iki günde bir iğne etkisini takip ediyordum 8. Gün benim iğne etkim bitti ✔️ çünkü ovitrelle bende 8 gün kalıyor bende bir önceki ovıtrekle kullanımımda 8. Gün etkisi bitti 9. Gün adet oldum ben

Aşılamam ilk ama bir önceki ovıtrelle ile doğal deneme yaptık olmadı olmayınca aşılama yaptık

X