- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 28
Bende gördüm bence var gibi sen bi kan ver istersen pazartesi yi bekleyecek misinBen görüyorum ama resimde çok görünmüyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm bence var gibi sen bi kan ver istersen pazartesi yi bekleyecek misinBen görüyorum ama resimde çok görünmüyor ya
İlk günlerde kasıklarımda dolgunluk hissediyordum, hafif bel ağrısı vs. Oldu ama şuan regl öncesi gerginlik var üstümdeBelirtiniz var mı
Saat kaçta test vermeye gitmeyi dusunuyorsunBen pazartesini bekliyorum artık
Şuan bir his yok inan, nötr tutmaya çalışıyorum kendimi olmazsa hayal kırıklığı olmasın diye, evde de hiç test yapmadım.Nur merhaba nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
Mecbur beklicem ya eşim verme pazartesi dedik konuştuk pazartesi gidicez haftasonunu da geçirelim netleşsin sonra hayal kırıklığı olur diyor adetim de pazartesi ama bir gün önce falan oluyorum normalde oda geçsin diye beklicemBende gördüm bence var gibi sen bi kan ver istersen pazartesi yi bekleyecek misin
En iyisini yapmışsın çünkü birkere yapmaya başlayınca devamı istemsizce geliyor acaba noldu şimdi koyulaşıcak mı bi tane daha bakıyım vs vsŞuan bir his yok inan, nötr tutmaya çalışıyorum kendimi olmazsa hayal kırıklığı olmasın diye, evde de hiç test yapmadım.
İğne etkisi biraz bünyeyle ilgili benim7. Yada 8. Gündü resetlendi sanırım öyleydi fazla kalmıyor bende çok su içiyorum o vücuttan atıyorAmin ama şimdi test yaptım dayanamadım çok çok hafif galiba iğne etkisi daha geçmedi. Ama sende şuan var gibi demi sen daha net görüyorsundur
Tamam canım inşallah hayırlı haberlerMecbur beklicem ya eşim verme pazartesi dedik konuştuk pazartesi gidicez haftasonunu da geçirelim netleşsin sonra hayal kırıklığı olur diyor adetim de pazartesi ama bir gün önce falan oluyorum normalde oda geçsin diye beklicem
Çok şükür kuzum bulantım dışında herşey yolunda ama insan bunu yaşamaya bile mutlu olur mu oluyormuş darısı burada ki isteyen herkesin başına inşallahKızlarrr herkes iyi mi hersey yolunda mı ?
Canım şeninde hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. 8 gün nasıl belirtilerin vardı test yaptın mı o zamanlarÇok şükür kuzum bulantım dışında herşey yolunda ama insan bunu yaşamaya bile mutlu olur mu oluyormuş darısı burada ki isteyen herkesin başına inşallah
Allah bizlerede isteyen herkese de nasip etsinÇok şükür kuzum bulantım dışında herşey yolunda ama insan bunu yaşamaya bile mutlu olur mu oluyormuş darısı burada ki isteyen herkesin başına inşallah
İki günde bir yap canım net sonuç almak için iğne etkisine bakıyorsan bana sorsan hiç yapma stres oluyorsanYarın sabah yine yapıcam
Sen kan verdin mi canım yada test yaptın mın8. Gün deİki günde bir yap canım net sonuç almak için iğne etkisine bakıyorsan bana sorsan hiç yapma stres oluyorsan