Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kızlar anladım tıp fakültesi de ada ben seni İstanbul’da zannediyordum bilmiyorum Kahramanmaraş’ta olduğunu ondan sordum canım benım

Canım 10.gün sonuç alman çok zor en az 12-14 belki muayeneye çağarmıştır dediğim gibi rahim duvarı kalınlığına bakmak için vs vs

Sen sabahtan ara özelse geliyim mi diye ona göre git bence boşuna gitme belki yoğundur yanlışlıkla demiştir 😂

Benim doktorum regl gününde regl olsan da olmasan da gel dedi inşallah olmazsın dedi 😂❤️ aşılama günü dahil 14. Gün oluyor

Benim doktorum dediki 15.gün bi bak test yap kan ver bak varmı yokmu gebe kalırsan bu doktor da çok iyi onu bulursun dedi 😂😂Allaha emanet yaşıyoruz sayesinde 😂

Yarın 1 Kasım ben yarın vercem yine de 4 ü zaten pazartesi hemde adet ilk günü haftasonu falan olmazsam Allahın ıznıyle o günde vericem hem onun dediği hem benim dediğim olsun 😂

Bakalım 6 kasıma randevu aldım yarın sabahtan itibaren 1 er gün arayla test yapıcam evde 😅 stresim azalsın en azından

Başarılar diliyorum 😂 Şaka bir yanada Allah nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah bebişin seninledir

X