- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Aşılamanın 10.günumuBenim dr 10 gün sonra haberleşelim dedi oyüzden aslında birazda acele ediyorum .
Yarın hemşireye yazıcam 10. Gün kanmı vereyim diye ona göre hareket ederim madem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılamanın 10.günumuBenim dr 10 gün sonra haberleşelim dedi oyüzden aslında birazda acele ediyorum .
Yarın hemşireye yazıcam 10. Gün kanmı vereyim diye ona göre hareket ederim madem
Evet canım kasık ağrılarım vardı hep son iki gün bulantı ve baş dönmem olduhayırlı olsun gözün aydın . Belirtin oldumu hiç
Abla kasığına ani sızlama oluyor mu farklı bişey anlatamıyorum da öyle bişey sanıyelik ama birkaç saniye yada dakikaEvet canım kasık ağrılarım vardı hep son iki gün bulantı ve baş dönmem oldu
İnşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için işte insan nasıl stres yapacağını bilemiyorYükselmiştir abla değerin düşseydi testte belli olurdu merak etme hersey yolunda Allahın izniyle
Oluyor canım böyle sanki iğne batıyor içerde bide benim ikinci çocuk erken doğum olduğu için sezeryanla aldılar daha 1 sene oldu sezaryan yerim batar hala daha ondanda oluyor olabilirAbla kasığına ani sızlama oluyor mu farklı bişey anlatamıyorum da öyle bişey sanıyelik ama birkaç saniye yada dakika
Kuru bulantı dimi benimde aynıBenimde iki gündür sabah bulantım oluyor ama kusma değil benim öyleymiş miş gibi
Sanki benim de bulandı belim ağrıdı psikolojik değildir inşallahBenimde iki gündür sabah bulantım oluyor ama kusma değil benim öyleymiş miş gibi
Yok stres yapma Meryem suresine devam et derin nefes al sen daha iyi bilirsin tabiki ama bol şeyler giy göbeğini sıkma sıkıştırma diye sıcak tut ayağını karnını bol su iç sağlıklı beslenmeye devam et Allahın eli üzerinde olsun inşallah darısı da bize bizim gibi bekleyenlere olsunİnşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için işte insan nasıl stres yapacağını bilemiyor
Evet kuru sabah anlık oluyor biraz çubuk kraker yıyorum yada zeytin bastırıyor gün içinde olmuyor amaKuru bulantı dimi benimde aynı
Amin aminYok stres yapma Meryem suresine devam et derin nefes al sen daha iyi bilirsin tabiki ama bol şeyler giy göbeğini sıkma sıkıştırma diye sıcak tut ayağını karnını bol su iç sağlıklı beslenmeye devam et Allahın eli üzerinde olsun inşallah darısı da bize bizim gibi bekleyenlere olsun
Değildir inşallah canım benimSanki benim de bulandı belim ağrıdı psikolojik değildir inşallah
Yok değildir inşallah güzel düşünelim kuzum . Meryem süresi dinle sende duanı et gerisi takdir i ilahı nasibimizde ne varsa onu taşıyacak önüne zaten gecemicezSanki benim de bulandı belim ağrıdı psikolojik değildir inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kan için ne zaman gideceksinizEvet kuru sabah anlık oluyor biraz çubuk kraker yıyorum yada zeytin bastırıyor gün içinde olmuyor ama
Aynenn öyle hakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallahYok değildir inşallah güzel düşünelim kuzum . Meryem süresi dinle sende duanı et gerisi takdir i ilahı nasibimizde ne varsa onu taşıyacak önüne zaten gecemicez
İnşallah canım inşallah değildirDeğildir inşallah canım benim