Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Özlem abla ama Özge abla da aşılamayla sayıyormuş işte bende öyle sayıyorum çünkü yumurtalar çatlamıştı o gün döllenmezse Nezman döllensinler 😂

Senin doktor seni çağardıysa rahim duvarına bakacaktır kalınlaşmana ama test olarak zaten pozitif çıkacaktır iğne etkinden dolayı geçmediyse .benım doktorum Nezman yapıyım dedim sen 15. Gün yap demişti 😂

Benimde iki gündür sabah bulantım oluyor ama kusma değil benim öyleymiş miş gibi

Abla kasığına ani sızlama oluyor mu farklı bişey anlatamıyorum da öyle bişey sanıyelik ama birkaç saniye yada dakika
Oluyor canım böyle sanki iğne batıyor içerde bide benim ikinci çocuk erken doğum olduğu için sezeryanla aldılar daha 1 sene oldu sezaryan yerim batar hala daha ondanda oluyor olabilir

İnşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için işte insan nasıl stres yapacağını bilemiyor
Yok stres yapma Meryem suresine devam et derin nefes al sen daha iyi bilirsin tabiki ama bol şeyler giy göbeğini sıkma sıkıştırma diye sıcak tut ayağını karnını bol su iç sağlıklı beslenmeye devam et Allahın eli üzerinde olsun inşallah 🤲🏻darısı da bize bizim gibi bekleyenlere olsun

Yok stres yapma Meryem suresine devam et derin nefes al sen daha iyi bilirsin tabiki ama bol şeyler giy göbeğini sıkma sıkıştırma diye sıcak tut ayağını karnını bol su iç sağlıklı beslenmeye devam et Allahın eli üzerinde olsun inşallah 🤲🏻darısı da bize bizim gibi bekleyenlere olsun
Amin amin

İyi akşamlar kızlar, ben de 21 Ekim'de aşılama yaptırdım yarın Bir kan testi vermek istiyorum, pazartesi günü tekrar veririm diye düşünüyorum benimle aynı gün yaptırmış olup yarın kan verecek olan var mı

Yok değildir inşallah güzel düşünelim kuzum . Meryem süresi dinle sende duanı et gerisi takdir i ilahı nasibimizde ne varsa onu taşıyacak önüne zaten gecemicez
Aynenn öyle hakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah

X