Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

ben kafa dağıtmak için punch çizimimi yaptım kızlar ( evde hobi niyetine ) yoksa düşünmekten araştırmaktan boğuldum. Birde sürekli buraya bakıp duruyorum kim ne yazmış diye. Sabah programı gibi olduk 😂😂😂
Bende taaaa yıllar öncesinin aşılamalarını okumuşum tarihini farketmeden dalmısım milletin çocuğu doğmuş 4-5 yaşına gelmiştir 😂😂😂😂

Hepimizde umduğunu alırız inşallah yaşım küçük ama bizde her iki tarafta tedavi görüyor ondan biraz çekiniyorum

Sigara içiyorsan eğer azalt kabak çekirdeği ye kefir iç avakado ye ceviz süt yoğurt beslenmene dikkat et düzenli kahvaltını yap hergun yumurta ye önce beslenme sağlık kafa rahat olucak stres olmucak akışına bıraktığın an mucizen seninle olucak

Ben tokatlıyım eşim Bitlis li ♥️😂 doğma büyüme Mersin Tarsus bütün ailesini akrabaları orda yaşıyor bizde tatile gidiyoruz geliyoruz işte 😂

Bende anaokul öğretmenıyım bu arada Sefaköy’de çalışıyorum aşılama sürecinde izine ayrıldım duruma göre bakıcam pazartesi de kan veriyim ondan sonra Allah büyüktür

Arkadaşlar merhabaa aşılama hariç 10. Günümde kanda beta hcg 0.45 çıktı hamile değilim dimi

Sigara içiyorsan eğer azalt kabak çekirdeği ye kefir iç avakado ye ceviz süt yoğurt beslenmene dikkat et düzenli kahvaltını yap hergun yumurta ye önce beslenme sağlık kafa rahat olucak stres olmucak akışına bıraktığın an mucizen seninle olucak
Yok ben sigara falan içmem uzak dururum eşim içiyor malasef onu azalttim

X