İyi akşamlar, yazılanları okudum sizinle aynı gün aynı hastanede yaptırmış olabilir miyiz, Alev hoca mi doktorunuzAmin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar, yazılanları okudum sizinle aynı gün aynı hastanede yaptırmış olabilir miyiz, Alev hoca mi doktorunuzAmin amin
Test yaptın mı hiçİyi akşamlar kızlar, ben de 21 Ekim'de aşılama yaptırdım yarın Bir kan testi vermek istiyorum, pazartesi günü tekrar veririm diye düşünüyorum benimle aynı gün yaptırmış olup yarın kan verecek olan var mı
10 gün biraz erken gibi istersen 12. Günde falan verirsen daha kesin sonuç alırsınİyi akşamlar kızlar, ben de 21 Ekim'de aşılama yaptırdım yarın Bir kan testi vermek istiyorum, pazartesi günü tekrar veririm diye düşünüyorum benimle aynı gün yaptırmış olup yarın kan verecek olan var mı
Evetİyi akşamlar, yazılanları okudum sizinle aynı gün aynı hastanede yaptırmış olabilir miyiz, Alev hoca mi doktorunuz
Yok yapmadimTest yaptın mı hiç
İnşallah güzel şeyler olacak canım benim iyi düşünBen yarın test yapıcam evde sonra kan vercem abla
O zaman orada gördüğüm yeşil hirkali sizsiniz sanırım, eşiniz gözlüklüydü
Yok yapmadim
Yok ben trençkot giymiştim eşim gözlüklü değilO zaman orada gördüğüm yeşil hirkali sizsiniz sanırım, eşiniz gözlüklüydü
Siz ne giymiştinizO zaman orada gördüğüm yeşil hirkali sizsiniz sanırım, eşiniz gözlüklüydü
İnşallah Allah razı olsun ablaİnşallah güzel şeyler olacak canım benim iyi düşün
Allah razı olsun ablaİnşallah güzel şeyler olacak canım benim iyi düşün
Tıp fakültesineKızlar siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
11. Gün oluyor ama10 gün biraz erken gibi istersen 12. Günde falan verirsen daha kesin sonuç alırsın