Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle değil canım iğne etkisi geçmiş bundan sonraki yapıcağın test gebelik gösterirKızlar benimki olumsuz tek çizgi sizinkiler inşallah çift olur
Aynı gün yapmışız aşılamayı. Merak etme bende de var adet olacakmışım gibi ağrıGünaydın kızlar bende 21. Ekimde aşılama yaptırdım ve bugün adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor herhalde tutmadı
Ben dün de yaptım negatifti geçmişti zaten iğne etkisiÖyle değil canım iğne etkisi geçmiş bundan sonraki yapıcağın test gebelik gösterir
Bende sabah ilk idrarla verdim hiçbir şey yok demek ki iğne etkisi yeni geçtiÖyle değil canım iğne etkisi geçmiş bundan sonraki yapıcağın test gebelik gösterir
Sen yaptın mi tekrardanO ovitrellenin etkisinin geçtiğini gösteriyor kötü düşünme
Olmaz bence birdaha ben çok uzaklarda görüyorum o çift çizgiyiAda o teste sonra tekrar gidip bak çizgi olmuş mu diye atma çöpe
Hayırlı olsun inşallah seninki olumlu olur inşallahBen kan vericem ya bakıcam kan değeri nasıl çıkıyor
İkisindede silik çizgi mi bir atsanaUyudum ya sabaha kadar uyuyamayacagını kan veriyim diyorum eşim gelince idrar iki tane yaptım ikisi de aynı
İğne olarak ne verdiler canım urolojiye mi gttiSayı ve haraket için iğne ve ardmed kullanıyor
Overtilla ve ganolfİğne olarak ne verdiler canım urolojiye mi gtti
Androlojeyeİğne olarak ne verdiler canım urolojiye mi gtti