Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Tatlım yapma boşuna evde test doğrusu çıkmaz daha erken kalbinizi ferah tutun kızlar.. ben bgn ne yaptım çok pişmanım ama dayanamadım çamaşır suyu filan banyoyu yıkadım evi sildim hiç duramadim .. evde duramiyorum bu huyum yüzünden pişmanlık duyuyorum
İnanırmısın canım bende evdeyim aynı duramıyorum hayır rapor yazdırmayıp işe gitseydim daha hayırlıydı daha az yorulurdum. Aslında yapmamamız gerekiyor da işte stresten napacağımızı saptırıyoruz ama dikkat edelim yaa ben ilk iki hamileliğimde kendiliğimden kaldım birisi 5 aylık düşük oldu ikincisi de 7 aylık doğdu yaşamadı bir yıldır bekliyorduk korunuyorduk 6 ay oldu korunmayı bıraktık olmuyor doktorda aşılama yaptı yumurta rezervim düşüktü

Hiçbir şey yapma yat sadece canım ağır iş yapma
Ağır iş yapmıyorum ama malum mecbur yemek ve temizlik oluyor. Normal yollarla gebe kalıyorum ama 10 haftalık oluyor kalp duruyor 3 tane kaybım oldu bu şekilde. Şimdi aşılama yaptım tutmasını beklemek ayrı bir stres sonra birşey olurum tekrar diye düşünmek ayrı yaş da artık 39 🥺

Ağır iş yapmıyorum ama malum mecbur yemek ve temizlik oluyor. Normal yollarla gebe kalıyorum ama 10 haftalık oluyor kalp duruyor 3 tane kaybım oldu bu şekilde. Şimdi aşılama yaptım tutmasını beklemek ayrı bir stres sonra birşey olurum tekrar diye düşünmek ayrı yaş da artık 39 🥺
Çok zor bişey benim de iki tane kaybım var onlar normal yolla olmuştu bu sefer benim doktorda aşılama yaptı daha sağlıklı ve kaliteli sperm ve yumurta nın birleşimi daha iyi olur inşallah olumu düşünelim olumlu olsun inşallah

Benim kasıklarımda ilk günden bu yana bir ağrı vardı ya bugün daha bi fazla sanki bir ağırlık var kasığımın sağında oluyor genelde
Bgn benimde kasık ağrim.oldu sağ taraf benmde hatta dedim tüplere mi yerleşiyor ay bn sürekli tedirginim önceki gebeliklerde kalma korkular sanirim

Ben daha önce özel bir tüp bebek merkezinde yumurla toplama işlemi yaptım. Geçen ay transfer olmaya karar verdim doktor gen testine yollayalım dedi düşükler yaşadığım için. 10 yumurtadan 3 tane transfere uygun çıktı. Genetik teste yolladık onlar da kromozon bozukluğu çıktı ve transfer işlemi iptal oldu. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum. Aklınızda bulunsun emriolara mutlaka genetik test yaptırın.

Bgn benimde kasık ağrim.oldu sağ taraf benmde hatta dedim tüplere mi yerleşiyor ay bn sürekli tedirginim önceki gebeliklerde kalma korkular sanirim
İnşallah iyi bişeydir kasık ağrılarımız hep dua ediyorum
Ben daha önce özel bir tüp bebek merkezinde yumurla toplama işlemi yaptım. Geçen ay transfer olmaya karar verdim doktor gen testine yollayalım dedi düşükler yaşadığım için. 10 yumurtadan 3 tane transfere uygun çıktı. Genetik teste yolladık onlar da kromozon bozukluğu çıktı ve transfer işlemi iptal oldu. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum. Aklınızda bulunsun emriolara mutlaka genetik test yaptırın.
aaa hiç öyle duymadım onunla ilgili hiç bişey demedi doktor

İnşallah iyi bişeydir kasık ağrılarımız hep dua ediyorum

aaa hiç öyle duymadım onunla ilgili hiç bişey demedi doktor
3 tane kayıp olunca dortorum genetik test yapalım temiz gelirse transfer yaparız dedi. Ama zorunlu çıktılar. Doktorum profesör Yücel karaman araştırın bence. Eşim ile kromozon testi yaptık onlar temiz çıktı ama yumurta ve sperm birleşince sorun oluyor sanırım. Bende de böyle bir sorun var.

3 tane kayıp olunca dortorum genetik test yapalım temiz gelirse transfer yaparız dedi. Ama zorunlu çıktılar. Doktorum profesör Yücel karaman araştırın bence. Eşim ile kromozon testi yaptık onlar temiz çıktı ama yumurta ve sperm birleşince sorun oluyor sanırım. Bende de böyle bir sorun var.
Şey genetik testine bizde de bakıldı hem eşime hem bana bişey çıkmadı çok şükür onda Benim ikinci bebekte sıkıntı yoktu da erken açılmam oldu dikiş atıldı ama bi geç atılınca tutmadı bizde bu rahim açılması genetik ablamlarda da var

3 tane kayıp olunca dortorum genetik test yapalım temiz gelirse transfer yaparız dedi. Ama zorunlu çıktılar. Doktorum profesör Yücel karaman araştırın bence. Eşim ile kromozon testi yaptık onlar temiz çıktı ama yumurta ve sperm birleşince sorun oluyor sanırım. Bende de böyle bir sorun vapeki

Pıhtılaşma falan mı oluyor acaba kan sulandırıcı kullanıyor musun ben hep kullandım kan sulandırıcı ekopirin kullanıyorum şuan

Pıhtılaşma falan mı oluyor acaba kan sulandırıcı kullanıyor musun ben hep kullandım kan sulandırıcı ekopirin kullanıyorum şuan
Bende faktorV kan rahatsılığı rahatsızlığı var zaten hamile kalınca göbekten iğne oluyorum. Bizim sorun bebekler tutunuyor kalp atışı oluyor ama 10 haftalık olunca kalbi duruyor. Normal yollarla da gebe kalabiliyorum ama işte sonrasında sorun çıkıyor.

Bende faktorV kan rahatsılığı rahatsızlığı var zaten hamile kalınca göbekten iğne oluyorum. Bizim sorun bebekler tutunuyor kalp atışı oluyor ama 10 haftalık olunca kalbi duruyor. Normal yollarla da gebe kalabiliyorum ama işte sonrasında sorun çıkıyor.
Anladım Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin çok zor öylesi daha zor yaşadım canımdan can aldılar sanki 7 aylık doğan yavrum 15 gün yaşadı yüzünü gördüm öyle zor ki

Normal gebelik testleri 50 olunca, erken gebelik testleri 20 olunca gösteriyor ama bu değerlere idrardan bakıyor. Yani kanda 20 olsa bile kandan böbreklere geçecek sizulecek idrara karışacak diyene kadar iyice düşüyor değer. O yüzden en iyisi kan vermekmis
Canım naptın bidaha kan verdin mi merak ettim

X