- 10 Ağustos 2023
- 331
- 77
- 28
Daha 12 gün olmuş kan testinde mi negatif çıktıSelam kızlar ayın 12 sinde aşılama yaptım bugün negatif bugünden sonra dönme ihtimali var mı yoksa boşuna ümit etmemeli miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 12 gün olmuş kan testinde mi negatif çıktıSelam kızlar ayın 12 sinde aşılama yaptım bugün negatif bugünden sonra dönme ihtimali var mı yoksa boşuna ümit etmemeli miyim
Canım benim gözün aydınDün 5.6 idi bugün 15 çıkmış kızlar vardır değil mi bebeğim ayy mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Mutluluktan mı ağlayayım üzüntüden mi ağlayayım şaşırdım. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Düşünceniz nedir?
Dur bı sakin ol veeee kötü şeyler düşünme ben hepsini yaşadım gidişata bakılır artmaya düzenli devam ederse sorun yok cnm.. smdiden bilemeyiz.ama sen moralini yüksek tut niye kötü düşünüyorsun..bu arada asilamanin 3gunu filan gosus ağrın baslamismiydi sennyaaa gerçekten mi bebek vardır değil mi? Kimyasal olsa düşerdi değil mi?
Yok canım idrarDaha 12 gün olmuş kan testinde mi negatif çıktı
Bn aşılamada 14.gune kadar beklemiştim.ama ondan önce kimyasal hamileik geçirdim öğrendiğimde deger 340gibi biseydi Dr bana 1hfta snra gel dedi snra değerler düşmeye basladiŞimdi kimyasal olsa anladığım kadarıyla düşmesi lazımdı ama yükseldi hem de bi günde üç katına çıktı. Bebek varsa 11. günde neden bu kadar düşük ben hamile miyim değil miyim anlamadım. Sizin hangi gün kaç çıkmıştı sonucunuz?
Sen şuan hamilesin canım.moral bozma .. herkesin aynı olacak diye bişey yok.. ben isimden dolayı kimyasala maruz kalıyorum filan.. gün gün takip et hayırlısıyla güzel olacakBn aşılamada 14.gune kadar beklemiştim.ama ondan önce kimyasal hamileik geçirdim öğrendiğimde deger 340gibi biseydi Dr bana 1hfta snra gel dedi snra değerler düşmeye basladi
Kanda ne kadar çıktı hiç idrar testi yaptınmı canım nasıl çıkıyorduBugün aşılama hariç 11. Gün adetim pazar günü olacak yani iki gün var. Doktorum gebesin ama test vermeye devam edeceğiz dedi.
umutsuz olmak için çok erken canım ilk kanda çıkar sonra idrar da önce bi kan ver canımYok canım idrar
Ohhh çok şükür canım stres yapma doktorun öyle söylediyse öğledir zaten olumsuz düşünmeBugün aşılama hariç 11. Gün adetim pazar günü olacak yani iki gün var. Doktorum gebesin ama test vermeye devam edeceğiz dedi.
Bu arada senin için çokkk sevindim canımm inşallah düzenli artışla çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Demekki gebelik testinde çıkmaması çok bişey ifade etmiyor sen gebelik testi yapmışsın sanırım 11 günde negatif çıkmış ama bk kanda çıktı. Benim 8 . Gğn bugün üç gündür test yapıyorum silik çıkıyor moralim bozuluyor sonra diyorum sanki hemen idrar da mı çıkacak diye kızıyorum kendime bence doktorun kan verin dedği tarihe kadar stressiz beklemekte fayda var evde gebelik testi yapmamak gerekiyorDün 5.6 idi bugün 15 çıkmış kızlar vardır değil mi bebeğim ayy mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Mutluluktan mı ağlayayım üzüntüden mi ağlayayım şaşırdım. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Düşünceniz nedir?
Tatlım yapma boşuna evde test doğrusu çıkmaz daha erken kalbinizi ferah tutun kızlar.. ben bgn ne yaptım çok pişmanım ama dayanamadım çamaşır suyu filan banyoyu yıkadım evi sildim hiç duramadim .. evde duramiyorum bu huyum yüzünden pişmanlık duyuyorumBu arada senin için çokkk sevindim canımm inşallah düzenli artışla çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Demekki gebelik testinde çıkmaması çok bişey ifade etmiyor sen gebelik testi yapmışsın sanırım 11 günde negatif çıkmış ama bk kanda çıktı. Benim 8 . Gğn bugün üç gündür test yapıyorum silik çıkıyor moralim bozuluyor sonra diyorum sanki hemen idrar da mı çıkacak diye kızıyorum kendime bence doktorun kan verin dedği tarihe kadar stressiz beklemekte fayda var evde gebelik testi yapmamak gerekiyor
Normal gebelik testleri 50 olunca, erken gebelik testleri 20 olunca gösteriyor ama bu değerlere idrardan bakıyor. Yani kanda 20 olsa bile kandan böbreklere geçecek sizulecek idrara karışacak diyene kadar iyice düşüyor değer. O yüzden en iyisi kan vermekmisBu arada senin için çokkk sevindim canımm inşallah düzenli artışla çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Demekki gebelik testinde çıkmaması çok bişey ifade etmiyor sen gebelik testi yapmışsın sanırım 11 günde negatif çıkmış ama bk kanda çıktı. Benim 8 . Gğn bugün üç gündür test yapıyorum silik çıkıyor moralim bozuluyor sonra diyorum sanki hemen idrar da mı çıkacak diye kızıyorum kendime bence doktorun kan verin dedği tarihe kadar stressiz beklemekte fayda var evde gebelik testi yapmamak gerekiyor
Bende de aynı korku var bende boş durmayı sevmeyenlerdinim. Bugün aşılamanın 5. Günü hakkımızda hayırlısı artıkTatlım yapma boşuna evde test doğrusu çıkmaz daha erken kalbinizi ferah tutun kızlar.. ben bgn ne yaptım çok pişmanım ama dayanamadım çamaşır suyu filan banyoyu yıkadım evi sildim hiç duramadim .. evde duramiyorum bu huyum yüzünden pişmanlık duyuyorum
Bende de aynı korku var bende boş durmayı sevmeyenlerdinim. Bugün aşılamanın 5. Günü hakkımızda hayırlısı
Amin canım.. var mi belirtin filan biliyorum çok erken ama bazılarında oluyor bikac belirtiBende de aynı korku var bende boş durmayı sevmeyenlerdinim. Bugün aşılamanın 5. Günü hakkımızda hayırlısı artık