• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transferleri

Ensu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
39
21
38
26
Kızlar selam benim 3. Denemem 2 tane verildi 4. Gün 24 yaşındayım evde dinleniyorum perşembe iş başı yapıcam cuma günü transfer edildi. Bugün özellikle iğne batması gibi saniyelik ağrılarım oldu hep en son doktora yazdım kanama olmazsa sorun yok dedi ki kanamam olmadı çok şükür. Tuvalete çıkmada sorun yaşamıyorum ama şişim doğrusu. Belimde ağrı da var ama yatmaktan belki de bilmiyorum göğüslerimde de bastırınca acı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim ne kadar 3. Deneme bile olda insan heyecan yapıyor

Kızlar selam benim 3. Denemem 2 tane verildi 4. Gün 24 yaşındayım evde dinleniyorum perşembe iş başı yapıcam cuma günü transfer edildi. Bugün özellikle iğne batması gibi saniyelik ağrılarım oldu hep en son doktora yazdım kanama olmazsa sorun yok dedi ki kanamam olmadı çok şükür. Tuvalete çıkmada sorun yaşamıyorum ama şişim doğrusu. Belimde ağrı da var ama yatmaktan belki de bilmiyorum göğüslerimde de bastırınca acı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim ne kadar 3. Deneme bile olda insan heyecan yapıyor
Ne zaman transfer oldun

Merhabalar değerim 9.51 çıktı yani ne oluyo bu doktorumla yarın görüşcem şimdi bir şey anlamadık biz

Selam kizlar bende 28 ekimde 5aa ve 6 bc embiryo transfer oldum bugun 4. Gunum bisey hissetmiyorm tutmadimi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorm 🥹

Selam kizlar bende 28 ekimde 5aa ve 6 bc embiryo transfer oldum bugun 4. Gunum bisey hissetmiyorm tutmadimi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorm 🥹
Daha cok erken endise etmeyin zaten o kadar cok ilaç alıyoruz ki olan belirtilerde yanıltıcı olabilir😘

Ben de aynı gün çift embriyo transferi oldum ve ben de sizin gibi hiç birsey hissetmiyorum, surekli aklım bunda acaba olmadı mı diye

Ben de aynı gün çift embriyo transferi oldum ve ben de sizin gibi hiç birsey hissetmiyorum, surekli aklım bunda acaba olmadı mı diye
Ben 4.gun deli gbi test yaptim 😅🤦🏻silik cizgi gordm ama bekliyorm test gününü tabi

Merhabalar 31ekim de transfer oldum. Çoklu gebelik kayıflarım vardı.bekliyoruz inşallahh güzel sonuçlar olur hepimizin

Kızlar 10. Günüm bugün iki gun once 69 cikmisti kan degerim bugün 222 cikti cok sukur insallah boyle devam eder korkuyorum bi aksilik çıkar diye. Darisi tum bekleyen anne adaylarina inşallah 🙏

Kizlar sali gunu ilaclari birakmistim dun regl oldum ama cok agrili ve cok parcali bi regl bu normalmi ?

Back