• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
73
27
Cuma günü 2. aşılamamı olacağım sag over 19mm ve 18.50mm iki yumurtayla catlama ignemi oldum ekim ayı sonuç bekleyenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🤲🤲🥰🥰

Merhabalar benim de sat 25 eylülde. 3 gündür gonal f ve estrofem kullanıyorum doktorum aşılama yapabiliriz dedi bu ay :) benim de ilk deneme olacak

Merhabalar benim de sat 25 eylülde. 3 gündür gonal f ve estrofem kullanıyorum doktorum aşılama yapabiliriz dedi bu ay :) benim de ilk deneme olacak
İns guzel sonuclarla gelirsin bebegim bende yarin 12:30 da asilama olucam bakalim hakkimizda en hayirlisi neyse o yönde olsun hersey 🤲🥰

İns guzel sonuclarla gelirsin bebegim bende yarin 12:30 da asilama olucam bakalim hakkimizda en hayirlisi neyse o yönde olsun hersey 🤲🥰
hadi bol şans diliyorumm :) aşılamadan sonra süreci paylaş bakalım neler olacak heyecanlı mısın canım :)

Bnm aşılama dan sonra 12 gun geçti adet olucakmış gibi ağrım var ama insallah olmam pazartesi kontrolum var bekliyorum ama hiç umidim yok niyeyse test yapmaya da elim varmıyor

Merhabalar benim ilk asilamam.klomen ve gonalf iki kutu kulland bir yumurtam 21mm pazartesi çatlatma iğnesi oldum Çarşamba da aşılama sperm 24 milyon hareketlilik %60yaziyordu inşallah tutar yaa dualarınıza talibim güzel haberler veririz inşallah

Merhabalar benim ilk asilamam.klomen ve gonalf iki kutu kulland bir yumurtam 21mm pazartesi çatlatma iğnesi oldum Çarşamba da aşılama sperm 24 milyon hareketlilik %60yaziyordu inşallah tutar yaa dualarınıza talibim güzel haberler veririz inşallah
Ende femarayla buyuttum kuzum iki yumurta bakalim hakkimizda hayirlisi artik her iki yumurtada ayni taraftami benimkiler sagda

Sagli sollu olmasi daha isime gelirdi ama ins bu sekildede olur sonrasi icin tup bebek raporu cikarticaz ama bakalim ne olucak ins gerek kalmadan guzel haberler aliriz 😔 asilamayi hangi gun oldun
Carsamba günü oldum ama bugün sol tarafında ağrı var acaba oradaki yumurta küçüktü büyüyüp çatlamış olabilir mi bilemedim .

Carsamba günü oldum ama bugün sol tarafında ağrı var acaba oradaki yumurta küçüktü büyüyüp çatlamış olabilir mi bilemedim .
Olabilir canim doktor gun asiri iliski onermedimi mesela ben bugün oldum yarin iliski sonra gun asiri beraberlige devam dedi olasi bir yumurtlama olursa kacirmamk icin

Back