Merhaba canım ben yeni üyelerdenim adım burçin..resmini çok beğendim.çok tatlısınız oğlunla beraberyerimseniben.Benim de oğlum olacak.senin kaç haftalık canım?benim 22+6..umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..ilk olarak sana yazıyorum.acemi olduğum için yardımlarınıza ihtiyacım olabilir.SEVGİYLE KAL...biraz büyük mü olmuş fotoğraf ne bi küçültmeyi deneyim bakalım bu fotoğraf ekleme işlerinde acemiyim ama çok kıskandım sizin göbüşleri görünce:))
inşallah olmuştur
edhakcım benim yorum aynen devam ediyo popon göbeenden daha büyüksırnaşık şey
Allahım benim göbişim en az seninkinin 5-6 katı vardır.ne güzel hiç kilon yok.
phatosh merhaba..yeni üyelerdenim..adım burçin.nasılsın?ne kadarlık hamilesin canım?bana bazı konularda yardımcı olur musun site hakkında?mesela profil resmi koydum ama görünmüyor.teşekkür etmek var bir de..bana teşekkür edenleri nereden göreceğim?ve ben nereden teşekkür edeceğim?öpüyorum çok..kendine iyi bak..
edhakcım fazla yokmuş aramızda evet..benım hamileliğim biraz zor geçiyor.kokulara karşı aşırı hassasım.mutfağa hiç giremiyorum.parfüm ve deterjan kokularına da çok hassasım.hiçbirşey yapamıyorum anlayacağınbenim gebelik hormonumdan kaynaklanan bir problemmiş.böyle olunca bazen doğumdan sonraya da sarkma oluyormuş.umarım böyle olmaz.uykusuzluk çok hiç uyumadan ama abartısız hiç uyumadan haftalarım geçiyor.çom stresliyim.uykusuzluk önceden de vardı zaten ilaç kullanıyordum..neyse seni sıkmayım ilk günden....çok şeyler payleşırız daha..kendine ve oğluşa iyi bak.öpüyorum
merhaba destina4...ben burçin yeni üyelerdenim...
bu da bizim en son halimiz
hadi bakalım destina işte sana popo meme mesafesi fikrini söyle şutarafagitti
hoşgeldin bözer aramızaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?