Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

ne güzel canlar buluışun inanın çok zevkli geçiyor bir kere buluşun herhalfta buluşmak isteyeceksiniz..

hymaryy canım benim için farketmez metroportta olur...amazoncum bebek arabasıyla gelicem bende daha kolay olur...

hepinizi bekleriz kim gelmek isterse kapımız açık...metroportun kapılarını açıp bekliycez:)))))

baya termiş bana tüh yaaa..cevahır olsa gelırdım hee..1 otobus...

tamam ben de bebek arabasıyla gelirun o zaman . artık bi şekilde dandinileriz kızanları napalım.
hymarycim 2 kızanla cesaret ediyo da biz mi edemicez ayol. afferin kız hymary :hooray:
metroportun hep önündne geçiyorum ama içine girmek kısmet olmadı daha.
farketmez metroport -kadirhas. ikisi de olur benim için.

tamamdır o zaman inşallah bi aksilik çıkmazda şöyle güzel bir gün geçiririz...bahçelievlerde olanları ben alabilirim...çekmece tarafında olan varsa onlarıda kuzularım alabilir sanırım...

:kedi: amazonum napıyım kuşum patladım sııntıdan,bi yolunu bulup gelicem anasını satıyım,
bi kızım deli huysuz ama dedim ya,sonunu düşünen kahraman olmazmış delikafadulden :roflol:
tamam o zaman bi aksilik çıkmazsa cuma günü saat 1 de metroportta buluşalım...
tamam canım inşallahh,
Allahtan bir sağlık sıkıntısı olmazsa muhakkak gelicem,
mesajını aldım canım benim çok incesin sağol,fakat inan biz iki çocukla bir yere sığamıyoruz,arabamızla gelicez canım benim,çok sağol..

Yanlız tam nerde buluşucaz,gelen kapıda milleti beklemiycek dimi,şöyle ben geldimli falan bi tel zinciri mi yapsak,ya da belirgin bir restoran düşünüp orda birbirimizi beklesek mi acabaaCADIARZU:sm_confused:

canım metroportta biyerde oturmadım ben henüz...bildiğin bi yer varsa orda bekleyebiliriz...ben sana özelden telimide vereyim...

canım metroportta biyerde oturmadım ben henüz...bildiğin bi yer varsa orda bekleyebiliriz...ben sana özelden telimide vereyim...

ya önce bişeyler yermiyiz atıştırırlırmı bilmiyorum ki,
bebek arabalı biri gördümü çömeriz artık yanına boşverkaydirigubbakcemile3

:)))kıs zynp herkese msj attım ben işe yaramş bak kuşum pemboşa hymarye felan msj yazmştım haha:)hay aklıma sağlık:))
şeymaaa gel sende ya ha cevahr ha metroport buraya metrobüs var..sende minübüsle metrobüs olan yere gt ordan buraya metrobsle gel ben anlamam ist çok bilmiom buralı dğeilmm ama dediğim olur kanmcaa..

bu arada araba alın kıslar yanınıza uyur muyurlar kucakta rahat olmass.

kahve dünyası olurmukiii..kapıda bekleyelm herkesii girişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…