tamam o zaman bi aksilik çıkmazsa cuma günü saat 1 de metroportta buluşalım...
tamam o zaman bi aksilik çıkmazsa cuma günü saat 1 de metroportta buluşalım...
:kedi: amazonum napıyım kuşum patladım sııntıdan,bi yolunu bulup gelicem anasını satıyım,tamam ben de bebek arabasıyla gelirun o zaman . artık bi şekilde dandinileriz kızanları napalım.
hymarycim 2 kızanla cesaret ediyo da biz mi edemicez ayol. afferin kız hymary :hooray:
metroportun hep önündne geçiyorum ama içine girmek kısmet olmadı daha.
farketmez metroport -kadirhas. ikisi de olur benim için.
tamam canım inşallahh,tamam o zaman bi aksilik çıkmazsa cuma günü saat 1 de metroportta buluşalım...
canım metroportta biyerde oturmadım ben henüz...bildiğin bi yer varsa orda bekleyebiliriz...ben sana özelden telimide vereyim...
:kedi: amazonum napıyım kuşum patladım sııntıdan,bi yolunu bulup gelicem anasını satıyım,
bi kızım deli huysuz ama dedim ya,sonunu düşünen kahraman olmazmış delikafadulden :roflol:
tamam canım inşallahh,
Allahtan bir sağlık sıkıntısı olmazsa muhakkak gelicem,
mesajını aldım canım benim çok incesin sağol,fakat inan biz iki çocukla bir yere sığamıyoruz,arabamızla gelicez canım benim,çok sağol..
Yanlız tam nerde buluşucaz,gelen kapıda milleti beklemiycek dimi,şöyle ben geldimli falan bi tel zinciri mi yapsak,ya da belirgin bir restoran düşünüp orda birbirimizi beklesek mi acabaaCADIARZU:sm_confused:
kahve dünyası olurmukiii..kapıda bekleyelm herkesii girişte