Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

neyse çok şükür oğlanı bırakıcak bi yer buldum..yoksa canı çok sıkılırdı bizim yanımızda...

ay ne guzel bulusun bakalım kıskandım valla. ankara soğuk tıkıldık kaldık biz zaten bebiş te gece uyumuyo daha offfff size ii bulusmalar

biz banyomuzu yaptık teyzeleri hazırız yarına fire yok değilmi herkes geliyor.

hahaahahahhaha ay çok güldüm allah iyiliğini versin .

hayatım tam olarak nerde buluşacaz?

valla ben metroporta gelince zeynep'i ararım. hakkaten belli bi yer varmı kızlar?

ben orada sadece kahve dünyasını biliyorum aslında genişte bir yer oradamı buluşsak
ben zeyneple gözdeyi görmüştüm netten görsem tanırım inş. yarın her kucağında bebeği olana salça olmam umarım

Son düzenleme:
kahve dünyasıda olur ...farketmez ama hem yiyip hem içebileceğimiz bir yer olsa daha iyi deilmi..

yuppiiii:lepi:

canm kaç kişiyiz orda ya merk etme bzmklerde uslu sayılmazlar hele benm oğlm hiç değil yakn şaht zeynepp:)

:enbuyukkk:

cnm diğer kuzuyuda al gel sende neolcakkii..:ecrin_bebek:

diğer kuzu 7.sınıf öğrencisi malum son yazılılar.Okula göndermemek olmuyor .Küçük değil ama evde yalnız kalması beni tedirğin eder.İnşallah öbür sefere

kızlarrrrr buluşmaya saatler kaldıı :) bu arada fot.mak getirmeyi unutmayın benimkini dün kardeşim almış sevgilisinin yemin törenine gittide izmire :) kaçırmış eşşek muhakkak fot makinası getirin kızlar bol bol resim çekilelim

serin iiki, hatrlattın bende makineyi şarja takmayı unutmşm iikide steye grmşmm:)))evt kızlar az kaldı bulşmayaa:)))3 bçuk saat sonra berabers=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…