Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

seyma sana maşallahhhhhhh ben tek cocukla kendımde cesaret bulamıyorum ve evde cok sıkılıyorm.üşütücekmi rahat edebilirmiyim diye düşünmekten bişey yapamyorum sana baktıkcada banada istek geliyo :)
2 cocukla masallahhhh

seyma sana maşallahhhhhhh ben tek cocukla kendımde cesaret bulamıyorum ve evde cok sıkılıyorm.üşütücekmi rahat edebilirmiyim diye düşünmekten bişey yapamyorum sana baktıkcada banada istek geliyo :)
2 cocukla masallahhhh

hiiiç sorma bende üşütcekmi hasta olrmu derken ful+ful evde günler geçio.

arkadaşlara uzakmış cnm sız buluşun bı ara avrupa anadolu buluşuruz.

hayatım yanlış anlaşılma olmasın ben cevahiri bilmiyorum o yüzden o kadar uzağa gelemem dedim..ama kuzularım biliyormuş bende onu takip ederek gelebilirim..sitem etmiş gibi oldun...bende isterim hep beraber bir buluşma olmasını..

yok estf ne sitemı zorluk olmasın bende bılmıom ona bakılırsa :) ilk defa gelıcem ama sanıyorum gelememm sız yapın yaza ınii hep bırlıkte.

kızlar ben de gelmek istiyorum ben bakırköydeyim cevahir falan cok uzak söyle olıvıum falan olabülü. bi kararlaştırın bakalım belki gelirim ben de.

tamam o zaman yeri amazon belirlesin..ona hangisi kolay gelirse orası olsun..haftaya perşembe veya cuma yapalım bi aksilik çıkmazsa..

ee hadi kıslarr daha yokmu arttırann....haftaya yapalım şu bulşmayı avrupa yakasnda olanlar sanırım az kişiyizz

olıvıuma ben hiç gitmedim, ama metroport ve kadir hası biliyorum. olıvıum olursa da taksiyle gelirim. siz karralaştırın kuşlar ben uyarım valla.

bebek arabasıyla mı geliyosunuz kızlar, benım kız uzun süreli bebek arabasında durmuyor, kucak istiyor bazen bi süre sonra. kangurusunda guzel duruyor. o da zor oluyor tak çıkar. nasıl yapıyosunuz bu işleri. ben tek çıkmadıgım için hiç, panik yapıyorum yaw

ayyyy Metroportun Kadir Hasa göre havası daha ferah,daha geniş sankii,
hem bebeklerden çok benim sohpete ihtiyacım var,mağaza mağaza dolaşmaya gerek yok ki,oturur bişeyler yer,bir de mis gibi kahve içeriz orddaaaaa.....
Olivium olursa gelemem,iki çocukla zor oluyor inanın..
ama K.Has yada Metroport derseniz ben de varım inşallahh

Aşkbuya canım benim mesajını aldım canım,sana özelden telimi yazayım,
bir de bana saat ve yer olarak tam olarak yazarsanız yada ararsanız çok memnun olurumm..
Buralara çok sık giremiyorum kusura bakmayın,fakat gelmeyi muhakkak isterim..

bebek arabasıyla mı geliyosunuz kızlar, benım kız uzun süreli bebek arabasında durmuyor, kucak istiyor bazen bi süre sonra. kangurusunda guzel duruyor. o da zor oluyor tak çıkar. nasıl yapıyosunuz bu işleri. ben tek çıkmadıgım için hiç, panik yapıyorum yaw

canım ben de tek çıkmadım ama arabasıyla daha kolay oluyor bebekleri çıkarmak,
sohpet için uğraşıcaz artık..

X