Ekim Anneleri Avrupa Yakası Buluşuyor

ya ben gelmessem çatlarımmm....

bırı öğrenebılırmı ümranıyeden nasıl gelicem oraya...

metroport bahçelievlerde cnm hemen metrobüsün orda.medicalpark hast ve kadrhasın hemen karşsnda..buyrun beklerss kapmz açktır:))

zeynepçim kahve dünyası bi fikrd, cnm benm en iis kapıoda bekleyelm öle karr veriris otrmaya..

ÇARŞI ÜMRANıYE----------- 522-------- HALıÇ ÜNıVERSıTESı

HALıÇ ÜNıVERSıTESı-------- 145-----------M BAHÇELıEVLER
şimdı ben bundum iett den bahçelievlerın neresınde ınıcem...

şeyma benim evin hemen orda basın sitesi otobüs durağı var son durak yani..eğer basın sitesi varsa ordan ben seni alırım bu duraktan...

:kedi: amazonum napıyım kuşum patladım sııntıdan,bi yolunu bulup gelicem anasını satıyım,
bi kızım deli huysuz ama dedim ya,sonunu düşünen kahraman olmazmış delikafadulden :roflol: :

ha yaşa bee , idare ederiz birbirimizi be kuşum gel anasını satıyım. :enbuyukkk:

şeyma benim evin hemen orda basın sitesi otobüs durağı var son durak yani..eğer basın sitesi varsa ordan ben seni alırım bu duraktan...

zeynep metroport kadir hasın sırasında demi, karşı caddede değil. aşkbuya kadir hasın karşısında deyince kafam karıştı. kafamçokkarıştı

....................................

Son düzenleme:
sevgi buyur gel cnm istersnnn..:)bz misafr perversdr saten ilk tanşcas.

canım o dediğiniz yeri hiç bilmiyorum inanın büyükçekmnecede oturuyorum ben 6 ay old7u istanbula geleli ama hiçbiyer bilmiyorum ama arkadaşlarınada sor istersen

benden de ok arkadaşlar bana yakın arkadaşlar varsa alabılırım.şeymacım sende gel çok sevınrız.

sevgicim yanlış anlama ama sadece ekim anneleri olarak buluşuyoruz..başka bir buluşma olduğunda senide bekleriz...

sevgicim başka bulşmada sende gelrsn cnm:)şimdi sen bzle sıkılrsın çocuklar ağlar onlarla uğraş vs..inş bdaki blşmaya gelrsn..

Bende çok istiyorum gelmek kızlar ama eşim havalar çok soğuk çıkarma kızı deyip duruyoo bahçelievleri iyi bilirim aslında ama ben b.çekmecede oturuyorum yani epey uzak kocişte sorun yapıyo sinir oluyorum ona ama inşallah bi dahaki sefere havalar biraz ısınınca benim yerimede eğleninnnnn mirmirmirmir

X