- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
son kararımı açıklıyorum ben geliyorum tabi kokoş kızımda bayanssulusmile
yaaa kızlar bende gelmek istiyorum zeynep senle galba aynı yerde oturuyoruz :) bende b.evler b.sitesinin bi alt sokaında oturuyorum. gelmek istiyorum ama benim kız baya huysuz hiç durmuyo devamlı ağlarsa die korkuyorum napsam bilmiyorum valla :)
tamamdır kızlar cumaya az kaldı inşallah bir akslik çıkmazda tam kadro orda oluruz...
GELENLER
kuzularım
zeynep
gözde
hymary
pembe
sezin
amazon
yuppiiii:lepi:son kararımı açıklıyorum ben geliyorum tabi kokoş kızımda bayanssulusmile
canm kaç kişiyiz orda ya merk etme bzmklerde uslu sayılmazlar hele benm oğlm hiç değil yakn şaht zeynepp:)yaaa kızlar bende gelmek istiyorum zeynep senle galba aynı yerde oturuyoruz :) bende b.evler b.sitesinin bi alt sokaında oturuyorum. gelmek istiyorum ama benim kız baya huysuz hiç durmuyo devamlı ağlarsa die korkuyorum napsam bilmiyorum valla :)
:enbuyukkk:GELENLER
kuzularım
zeynep
gözde
hymary
pembe
sezin
amazon
aslında bende gelmeyi çok isterdim.Diğer çocuk okuldan gelince karşılayan yok.Annem memlekete ziyarete.İnşallah diğer buluşmaya .
kız gözde doruğumla uğraşıp durma tosunum o benim:))
bu arada kızlar cumayı 17 /12 gösteriyor hava durumu yani soğuk olmıycak...
ay evet bugün de hava çok güzeldi,inşallah Cumaya da böyle olur diyordum,
yaw ben iki çocukla gelicem,şimdilik yanımda ekürim de yok,
anam artık yolda izde oralarda buralarda birilerinden yardım isterim zorda kalırsam..eyvahedigeldismile
hymarcim ne taraftasın sen , ben bakırköydeyim, bana yakınsan alalım seni de datlum.
hahah valla haklı kadncağz ben bi çocukla beynm dönüo dışarı çkarken her gttm yerdede bişi unutuum:))o ne yapsn:)
hayatım sen kazım karabekirin sokağındamısın ben evini tam anlayabilsem gelirim oraya..