- 9 Ekim 2024
- 116
- 50
- 40
Benım adetime 3 gün var ama böyle mi oluyor transfer yarın iki gün kalacakBenimde perşembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım adetime 3 gün var ama böyle mi oluyor transfer yarın iki gün kalacakBenimde perşembe
Ben de dün transfer oldum herhangi bir belirti hissiyat var mı sizde ben de sıfırMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah en kolayından nasip olur bebişler. Bende 14 ekim de transfer olacağım estrofem kullanıyorum yarın progestan dex e başlayacağım sabah akşam
İnanki herkesin bünyesi farklı, ben 2 gebelik kaybı yaşadım, ilki 6 haftalıktı tüm belirtileri yaşamıştım mide bulantısı koku hassasiyeti baş dönmesi falan.. 2.gebeliğimde karın ağrısı vardı sadece her gebelik bile aynı belirtileri vermiyor, belirtisiz olanlar var benim gibi 8 haftalıktı hiç belirtim yoktu ilaçlardan dolayı karnım ağrıyordu o kadar, herşey nasip dua edin inşallah bebişin tutunmuşturBen de dün transfer oldum herhangi bir belirti hissiyat var mı sizde ben de sıfır
Aminnnn inş teşekkür ederimİnanki herkesin bünyesi farklı, ben 2 gebelik kaybı yaşadım, ilki 6 haftalıktı tüm belirtileri yaşamıştım mide bulantısı koku hassasiyeti baş dönmesi falan.. 2.gebeliğimde karın ağrısı vardı sadece her gebelik bile aynı belirtileri vermiyor, belirtisiz olanlar var benim gibi 8 haftalıktı hiç belirtim yoktu ilaçlardan dolayı karnım ağrıyordu o kadar, herşey nasip dua edin inşallah bebişin tutunmuştur
Yok cnmmsadece ilk gece biraz kasii agrim oldu o kadar göbeğim açıyor sadece iğnelerden o kadar cnm. Çok işlem gördük şimdiye kadar ya o hissiyat var sadece yine işlem görmüş gibi hissediyorum sadece bebek için birşey hissetmiyorum sadece elim arada göbeğime gdiiyir istemsiz o kadarBen de dün transfer oldum herhangi bir belirti hissiyat var mı sizde ben de sıfır
Hayırlısı olsun cnm bebişlerimiz inş tutunurBenimde perşembe
Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallah stres yapmayın pozitif düşünün ilk çocuğunuz da tüp bebek miydimerhabalar, sanırım sitede en yaşlı aday benim:) 16 yaşında kızım var, ona hamilelik sürecim ve öncesinde de buradaydım, şimdi tüp bebek sürecindeyim ve yine buradayım. 10 ekimde tek, birinci kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. heyecanlanmayayım, olursa mucize olur diyorum ama yine de heyecandan ölüyorum:))
aminnn, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Transferiniz hayırla sonuçlanır inşallah stres yapmayın pozitif düşünün ilk çocuğunuz da tüp bebek miydi
Kaç yaşındasınızaminnn, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ilk çocuğum normal yoldan gelmişti.ama o zaman da ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı, sonra 3 ay sonra kızım gelmişti şükür
İnşaAllah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır . Benim de transfer sonrası 5. Günüm dün gece çok fazla bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadım. Normal regl tarihime 2 gün var.merhabalar, sanırım sitede en yaşlı aday benim:) 16 yaşında kızım var, ona hamilelik sürecim ve öncesinde de buradaydım, şimdi tüp bebek sürecindeyim ve yine buradayım. 10 ekimde tek, birinci kalite 3.gün embriyosu transfer edildi. heyecanlanmayayım, olursa mucize olur diyorum ama yine de heyecandan ölüyorum:))
46Kaç yaşındasınız
benim artık normal regl tarihlerimde karıştı, çünkü önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum, sonra rahmim yapışık çıktı onun için operasyon geçirdim... epey şaşırdı yaniİnşaAllah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır . Benim de transfer sonrası 5. Günüm dün gece çok fazla bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadım. Normal regl tarihime 2 gün var.
Anladım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah46
kızımı 30 yaşında doğurmuştum.
aslında 10 yıl önce kızımın babasıyla ayrıldık maalesef
ne evlenmeyi ne 2. çocuğu düşünmüyordum
sonra eşimle tanıştık, onın da 2 kızı var
birlikte bir evladımız olsun istedik birden bire
5 ekimde evlendik, 10 ekim de transferimiz yapıldı:))
10 Ekimde mi oldu transferiniz? tek embriyo mu fazla mıİnşaAllah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır . Benim de transfer sonrası 5. Günüm dün gece çok fazla bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadım. Normal regl tarihime 2 gün var.
Evet 10 Ekim perşembe günü 5.gun embriyosu, tek embriyo, 25 yaşındayım ve ilk deneme. İnşaAllah Rabb'im isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin.10 Ekimde mi oldu transferiniz? tek embriyo mu fazla mı
güzel biter inşallah heyecanlarımız
aynı tarihimiz ama benim 3.gün embriyosu:) Hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allahım hepimizeEvet 10 Ekim perşembe günü 5.gun embriyosu, tek embriyo, 25 yaşındayım ve ilk deneme. İnşaAllah Rabb'im isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
Yaa herhangi bir belirti fln var mı sizde, birşey hissediyor musunuz?aynı tarihimiz ama benim 3.gün embriyosu:) Hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allahım hepimize
Merhaba transfer oldunuz mu? Benim transfer bitti oldum güzel haberler alalım