Ekim 2024 transfer olacaklar

benimde Salı günü transferim var dondurulmuş embriyo 4 sene önce ilk bebeğim ilk transferde tuttu tek embriyom kaldı şimdi onu transfer yapıcaklar

Kızlaaaar yarın transfer oluyorum 12.30 da aşılama işlemi ile benzer bir işlem mi transfer daha mı zor daha mı kolay

Merhaba. 8 Ekim de transfer oldum. Erken gebelik testleri yaptım. İdrar testleri pozitif kan testini bekliyorum. İnş hayırlı haberler alırız.
idrar testini kaçıncı günde yapmıştınız ve 5. mi 3.gün embriyosu transfer edildi

Eklentiler

• IMG_6071.jpeg
    IMG_6071.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 50
7 gün önce ikinci transferim yapıldı. Donmuş 5. gün embriyosu, ilk günler belirtim yoktu ama dünden beri yoğun regl sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum tutmadı diye düşünüyorum. 3 gün sonra test günüm ama çok korkuyorum. İlkinde üzülmedim ama bu tutmazsa kahrolurum.

Bu sabah 5’te şiddetli sancıyla uykumdan uyanıp hastaneye gittim, ultrasonla baktılar, tahlil yaptılar, böbreklerimde küçük taşlar göründüğünü, bir de idrar yolları enfeksiyonu olduğunu söylediler. Umarım bunlara rağmen embriyom yerinde duruyordur 🙏🏼 birinci denememde transferin 5. günü doğum sancısı gibi aralıklı kasılmalar yaşamıştım, sonuç negatif çıkmıştı. Yine 5. gün, yine sancı… ne lanetli şeymiş şu 5. gün!

7 gün önce ikinci transferim yapıldı. Donmuş 5. gün embriyosu, ilk günler belirtim yoktu ama dünden beri yoğun regl sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum tutmadı diye düşünüyorum. 3 gün sonra test günüm ama çok korkuyorum. İlkinde üzülmedim ama bu tutmazsa kahrolurum.
İnşallah tutmuştur 🙏🏼 az kaldı herhalde test gününüze, değil mi?

benim artık normal regl tarihlerimde karıştı, çünkü önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum, sonra rahmim yapışık çıktı onun için operasyon geçirdim... epey şaşırdı yani
Merhaba aynı gün transfer olmuştuk. Test yaptınız mı? Ben dün kan testi verdim maalesef negatif. Doktorum ilaçlara devam et dedi ama hiç içimden gelmiyor. Acaba benim gibi 7. Gün kanda negatif olan sonradan pozitifi gören varmı? Hiç umudum kalmadı. Dünden beri gözümde yaş kalmadı.

Merhaba aynı gün transfer olmuştuk. Test yaptınız mı? Ben dün kan testi verdim maalesef negatif. Doktorum ilaçlara devam et dedi ama hiç içimden gelmiyor. Acaba benim gibi 7. Gün kanda negatif olan sonradan pozitifi gören varmı? Hiç umudum kalmadı. Dünden beri gözümde yaş kalmadı.
canım doktoru dinlemelisin, ilaçlara devam et lütfen
kan testi için 7.gün demez doktor, sen kendi kendine mi yaptın
ben irarda 7.gün yaptım negatifti, yaşımda çok benim, fazla ümidim yok, olursa mucizemiz olur diye girdik bu yola zaten ama insan o negatifi görünce yine de yıkılıyor
kanı pazar vereceğim ben
lütfen ilaçlarına devam et

canım doktoru dinlemelisin, ilaçlara devam et lütfen
kan testi için 7.gün demez doktor, sen kendi kendine mi yaptın
ben irarda 7.gün yaptım negatifti, yaşımda çok benim, fazla ümidim yok, olursa mucizemiz olur diye girdik bu yola zaten ama insan o negatifi görünce yine de yıkılıyor
kanı pazar vereceğim ben
lütfen ilaçlarına devam et
Evet bu sitede çoğu kişi 7. Günde görmüş pozitifi. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşaAllah bebeklerimiz hala bizimledir. İlaçlara da devam ediyorum. Ben de pazar tekrar baktiririm artık

Bir arkadaş 10. gün 10 çıktığını yazmıştı hCG değerinin, daha önce baktırdıysa negatif çıktı belli ki, bence ümidi kesmeyin

Merhaba canım, hiç belirtim yok yarın sabah 6. Günüm erken gebelik testi yapmayı planlıyorum
Günaydın canım merhaba Benim de bugün 6 günüm test yapmaya korkuyorum yapamayacağım galiba Bir de 3 gün emriyosu zaten çıkmaz sen yapınca bize de haber ver bize de umut ol

X