Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar testini kaçıncı günde yapmıştınız ve 5. mi 3.gün embriyosu transfer edildiMerhaba. 8 Ekim de transfer oldum. Erken gebelik testleri yaptım. İdrar testleri pozitif kan testini bekliyorum. İnş hayırlı haberler alırız.
Hayırlı olsun cnmMerhaba bende transfer hazırlığına başlıcam reglime 5gün kaldı.2 tane 6.gün embriyosu transfer edilecek inşallah. 2 tane 5. Gün 2 tane de 3. Gün embriyom var. 28 yaşındayım ilk denemem olcak.
5.gün embriyosu. 6. Günden itibaren yapmaya başladım.idrar testini kaçıncı günde yapmıştınız ve 5. mi 3.gün embriyosu transfer edildi
3.gün embriyosuydu ve bu sabah 7.gündü, dayanamayıp yaptım idrar testi, maalesef negatif... çok umutluydum, olmadı işte, hayırlısını istemiştik ama insan yine de yıkılıyor5.gün embriyosu. 6. Günden itibaren yapmaya başladım.
Benimde bu ikinci deneme. İlkinde bende yıkılmıştım. Ama umudumuzu kaybetmeyelim :)3.gün embriyosuydu ve bu sabah 7.gündü, dayanamayıp yaptım idrar testi, maalesef negatif... çok umutluydum, olmadı işte, hayırlısını istemiştik ama insan yine de yıkılıyor
İnşallah tutmuştur az kaldı herhalde test gününüze, değil mi?7 gün önce ikinci transferim yapıldı. Donmuş 5. gün embriyosu, ilk günler belirtim yoktu ama dünden beri yoğun regl sancıları yaşıyorum ve çok korkuyorum tutmadı diye düşünüyorum. 3 gün sonra test günüm ama çok korkuyorum. İlkinde üzülmedim ama bu tutmazsa kahrolurum.
İnşallah... pazar gününe denk geliyor. Kocaman bir sıfır görmek istemiyorum artık.İnşallah tutmuştur az kaldı herhalde test gününüze, değil mi?
Merhaba aynı gün transfer olmuştuk. Test yaptınız mı? Ben dün kan testi verdim maalesef negatif. Doktorum ilaçlara devam et dedi ama hiç içimden gelmiyor. Acaba benim gibi 7. Gün kanda negatif olan sonradan pozitifi gören varmı? Hiç umudum kalmadı. Dünden beri gözümde yaş kalmadı.benim artık normal regl tarihlerimde karıştı, çünkü önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum, sonra rahmim yapışık çıktı onun için operasyon geçirdim... epey şaşırdı yani
canım doktoru dinlemelisin, ilaçlara devam et lütfenMerhaba aynı gün transfer olmuştuk. Test yaptınız mı? Ben dün kan testi verdim maalesef negatif. Doktorum ilaçlara devam et dedi ama hiç içimden gelmiyor. Acaba benim gibi 7. Gün kanda negatif olan sonradan pozitifi gören varmı? Hiç umudum kalmadı. Dünden beri gözümde yaş kalmadı.
Evet bu sitede çoğu kişi 7. Günde görmüş pozitifi. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşaAllah bebeklerimiz hala bizimledir. İlaçlara da devam ediyorum. Ben de pazar tekrar baktiririm artıkcanım doktoru dinlemelisin, ilaçlara devam et lütfen
kan testi için 7.gün demez doktor, sen kendi kendine mi yaptın
ben irarda 7.gün yaptım negatifti, yaşımda çok benim, fazla ümidim yok, olursa mucizemiz olur diye girdik bu yola zaten ama insan o negatifi görünce yine de yıkılıyor
kanı pazar vereceğim ben
lütfen ilaçlarına devam et
Merhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor belirtin vs varmı test yaptın mıPazartesi günü evde test yapmak istiyorum ama emin değilim. Estrofem protulex iğne progestan fitil coraspin frednol folibol aynı ilaçlara devam ediyorum
Bir arkadaş 10. gün 10 çıktığını yazmıştı hCG değerinin, daha önce baktırdıysa negatif çıktı belli ki, bence ümidi kesmeyinMerhaba aynı gün transfer olmuştuk. Test yaptınız mı? Ben dün kan testi verdim maalesef negatif. Doktorum ilaçlara devam et dedi ama hiç içimden gelmiyor. Acaba benim gibi 7. Gün kanda negatif olan sonradan pozitifi gören varmı? Hiç umudum kalmadı. Dünden beri gözümde yaş kalmadı.
Merhaba canım, hiç belirtim yok yarın sabah 6. Günüm erken gebelik testi yapmayı planlıyorumMerhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor belirtin vs varmı test yaptın mı
Senin var mı belirtin test yaptın mıMerhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor belirtin vs varmı test yaptın mı
Günaydın canım merhaba Benim de bugün 6 günüm test yapmaya korkuyorum yapamayacağım galiba Bir de 3 gün emriyosu zaten çıkmaz sen yapınca bize de haber ver bize de umut olMerhaba canım, hiç belirtim yok yarın sabah 6. Günüm erken gebelik testi yapmayı planlıyorum