- 15 Kasım 2023
- 92
- 47
Teşekkür ederimSüreciniz hayırlı olsun sans getirsin inşallah
Pcos olan yada amh düşüklüğü olanlarda iğne kullanılıyor bildiğim kadarıyla yumurtalar dirençli oluyo büyümüyor yada saglikli içi dolu olmuyor diye. Sizin o sorun yoksa klomen ve catlatma iğnesi tek yeterli olacaktır. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Bugün bende hafıf açık renk sarı akıntı oldu. Sızlerdede varmıBen de hiç bi belirti yok canım sadece göğüs hassasiyeti var biraz
Beyaz akıntım oluyor hafiftenBugün bende hafıf açık renk sarı akıntı oldu. Sızlerdede varmı
Belırtıler kısıden kısıye göre degısıyor ama ben acaba enfeksıyonmu oldum dıye korktum o yüzden sordum sanada canımBeyaz akıntım oluyor hafiften
Kaşıntı falan da var mıBelırtıler kısıden kısıye göre degısıyor ama ben acaba enfeksıyonmu oldum dıye korktum o yüzden sordum sanada canım
MerhabaCumartesiye gün verdi doktorum aşılama için aynı gün olan var mı
Yok canım sabah sarımsı bı akıntı gıbıydı sımdıde sut beyazı akıntı gelıyor anlamadım netten araştırıyorum ama net bısey bulamadım kafam karıştı bırazKaşıntı falan da var mı
Kaşıntı yoksa kafana takma canım ben de hep oluyor öyle akıntılar normal vajinal akıntıdırYok canım sabah sarımsı bı akıntı gıbıydı sımdıde sut beyazı akıntı gelıyor anlamadım netten araştırıyorum ama net bısey bulamadım kafam karıştı bıraz
Aşılamadan sonra aynı şeyleri yaşamışız bana bişey verilmedi önceki aşılamada progestan fitil günde 2 tane ve iğne kullanmıştım yine kendim kullanacam bende ful yatmayı düşünüyorum bugün 10.30 gibi oldum bende aşılamayı combïnol kullaniyorum folik asit ve vitaminler içeriyor zaten tedbir ve çaba bizden taktir Allah'tan hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba, bugün saat 11:30 da ilk aşılamamı oldum.
İnşallah hepimiz için hayırlı olan istediğimiz güzel haberleri alırız.
Bugün ve yarın pek kalmadan yatma planım var, bol su içiyorum. Vitamin folik asit alıyorum ve Progestan verdi doktorum günde bir adet alttan. Dikkat edeceğim, taktir Allah'tan
Bu arada aşılamadan sonra bel ağrım oldu ve pembe minik silinme ile kanamam oldu.
Aşılama olup umut veren tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olursa sevinirm
Sağol canım ya ıcın rahatladı öyle araştırıp duruyordur normal ozamanKaşıntı yoksa kafana takma canım ben de hep oluyor öyle akıntılar normal vajinal akıntıdır
Normal canım merak etmeSağol canım ya ıcın rahatladı öyle araştırıp duruyordur normal ozaman
Benim çatlatma ignesinin 8.gunu asilamaninda 7.gunu hafif kasik ağrısı ve akinti haricinde bir şey yok daha erken biliyorum ama sanki benimki tutmadiKızçeler kimler kaçıncı günde ne belirtiler hissiyatlar yaşıyor
Benim 3.gün afedersiniz çok gazım var rahmim ağrıyor yürürken yatakta dönerken falan göğüslerimde dokununca ağrıyor şişler,hala yatıyorum bı iş görmüyorum
Öyle düşünmeyin kiminde hiç belirti olmazken tutar kiminde tüm belirtileri yaşayıp tutmaz pozitif olun içinizi ferah tutun İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim çatlatma ignesinin 8.gunu asilamaninda 7.gunu hafif kasik ağrısı ve akinti haricinde bir şey yok daha erken biliyorum ama sanki benimki tutmadi
Insallah canim ya nasıl büyük bir mutluluk olur hepimiz içinBen inanıyorum bu ay hepimiz pozitifi göreceğiz
Ya bendede çok gaz var hafif basınç var gibi kasiklarimda baska bir belirti yok akıntım yok gecen hafta pazartesi olmuştum 7 gun oluyor herhalde catlatma ignesininde 9 gunu diyebiliriz . Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum oldu mu olmadimi gun gectikce umitler insanin tükeniyor kötüye hazirliyoruz kendimizi inşallah tutmustur hepimizin bize supriz yaparlarKızçeler kimler kaçıncı günde ne belirtiler hissiyatlar yaşıyor
Benim 3.gün afedersiniz çok gazım var rahmim ağrıyor yürürken yatakta dönerken falan göğüslerimde dokununca ağrıyor şişler,hala yatıyorum bı iş görmüyorum
İnşallah inşallahYa bendede çok gaz var hafif basınç var gibi kasiklarimda baska bir belirti yok akıntım yok gecen hafta pazartesi olmuştum 7 gun oluyor herhalde catlatma ignesininde 9 gunu diyebiliriz . Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum oldu mu olmadimi gun gectikce umitler insanin tükeniyor kötüye hazirliyoruz kendimizi inşallah tutmustur hepimizin bize supriz yaparlar