- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Amin amin insallah ô günler gelirÇok teşekkür ederim kan bakilmadi bugün 150 vur yarın tekrar gel dedi doktorum çatlama olmadan aşılama yapılırsa ve tutmazsa hep kafamda acaba çatlama olmadan yapıldığı için mi tutmadı diye kurup duracam
Ama olumsuz düşünmeyecem diye şartladim kendimi geçen kontrolde olumsuz konuşan doktorum bu defa çok umutlu ve pozitifti inşallah herşey yolunda gider birlikte test günü kese görme günü bekleriz
Ben 6 yıldır hep sabırlı olacam akışına bırakacam desem de hep heyecan vardı ama ilk aşılamamda ve bu ay içimdeki his çok rahat ferah olursa başım üstüne olmazsa tüp bebek diyo ilkinde böyle olmuştum tuttu düşük oldu inşallah yine olur ve kucağıma alırımAmin amin insallah ô günler gelirBende 3 yildir bebek ozleminde biri olarak akisina birakmayi ogrendim, doktoruna guveniyorsan akisina birak hatta bende asilama yaparken monitor yoktu yani ekrana bakmadan asilama yapti ve tedavi boyunca bir kez kontrol edip tek seferde kan aldi sorun yapmadim kafama acaba soyle bir olsa daha mi iyi vs demedim ve nasibimde varsa her sekilde olur diyorum ve Allaha biraktim
Ya ben de özelde yaptiricagim biraz yüklü bir miktar isteniyor 25 binBen devlette yapıyorum ücret ödenmiyor ama bana rapor çıkmadığı için ilaçları ücretli alıyorum
Özelde mi devlete mi yapıyorsunuz acaba30 Eylül günü aşılama olan arkadaşlar nasıl gidiyor her hangi bir belirti yaşıyormusunuz?ben ilk 2gün kasıklarımda ve belimde hafif ağrı hissettim ama bügün hiç bir belirtim yok acaba tutmadımı diye düşünüyorum sizlerde süreç nasıl ilerliyor?
Ben yurtdışında yaşıyorum devlette yaptırdım burda. Bir çok kişide devlette yaptırıyor sanırım ama yınede sen bilirsin canımÖzelde mi devlete mi yapıyorsunuz acaba
İlk iki aşılamamda üniversitede yapmıştım hastaneye 3500 ödemiştim ve ilaçları almıştım toplam 10 bin tutmuştu eğer üniversite hastanesi varsa oraya da danış istersen 25 gerçekten fazla bide ilaçlar da olacak ek olarakYa ben de özelde yaptiricagim biraz yüklü bir miktar isteniyor 25 bin
Danıştım üniversite prof 10 bin istiyor ilaç hariç ama ozeldeki doktor da çok iyi alanındaİlk iki aşılamamda üniversitede yapmıştım hastaneye 3500 ödemiştim ve ilaçları almıştım toplam 10 bin tutmuştu eğer üniversite hastanesi varsa oraya da danış istersen 25 gerçekten fazla bide ilaçlar da olacak ek olarak
Bilmiyorum ilk defa yaptırıyorum birde 3 yıla yakındır olmadı bir kere oldu oda dış gebelik oldu ve tek tupum kaldı bunun yüzünden ondan güzel olsun istiyorum ondan özele yonlendimBen yurtdışında yaşıyorum devlette yaptırdım burda. Bir çok kişide devlette yaptırıyor sanırım ama yınede sen bilirsin canım
İnşallah herşey gönlünüzce olur hayırlı süreçlerimiz olsun inşallahDanıştım üniversite prof 10 bin istiyor ilaç hariç ama ozeldeki doktor da çok iyi alanında
Amin amin benim 3 yıla aşkın çok sıkıntılı süreç yaşadım siz ne zamandır istiyorsunuzİnşallah herşey gönlünüzce olur hayırlı süreçlerimiz olsun inşallah
6 yıl bitmek üzere bende baya uğraştım 2 kez ameliyat sayısız ilaç denemesi bu 3.asilamam olacak tutmazsa tüp bebeğe başlayacaz zaten tüp bebek için gitmiştim doktor kist var diyince eritip 3.asilamaya başladımAmin amin benim 3 yıla aşkın çok sıkıntılı süreç yaşadım siz ne zamandır istiyorsunuz
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah6 yıl bitmek üzere bende baya uğraştım 2 kez ameliyat sayısız ilaç denemesi bu 3.asilamam olacak tutmazsa tüp bebeğe başlayacaz zaten tüp bebek için gitmiştim doktor kist var diyince eritip 3.asilamaya başladım
Canım gözün aydın yumurtalarin büyümüşCumartesiye gün verdi doktorum aşılama için aynı gün olan var mı
İnşallah biz manifetledik burda olan ekim ayında asilama olan herkes gebe kalsın diye Rabbim nasip eder inşallah bizede o mutluluklarimerhaba, ben 26yaşındayım bir buçuk yıldır deniyoruz ama olmuyor 5ay klomen kullandım olmadı, eylül de adetten sonra HSG çekildi tıkanıklık yok şimdi ekim de adet olmayı bekliyorum femara kullanıcam ve aşılama olacak İnşallahilk aşılama olacağı için çok heyecanlıyım.. klomen kullanıyorken her ay yumurta takibine gidiyordum yumurtalarım gelişiyor du ama olmuyordu yinede, prolactinim yüksekti dostinex kullanıyorum şu an onun için (HSG den sonra doğal deneyin dedi doktor ama ovulasyon olmadı bu ay kontrole çağırdı ve bu ay olmayacak dedi)
Canım bendede bir belirti yok cok hafif bir basınç hissediyorum o kadar .birde iştahım arttı oda stresten kendimi tanıyorum aşılamadan öncede vardı30 Eylül günü aşılama olan arkadaşlar nasıl gidiyor her hangi bir belirti yaşıyormusunuz?ben ilk 2gün kasıklarımda ve belimde hafif ağrı hissettim ama bügün hiç bir belirtim yok acaba tutmadımı diye düşünüyorum sizlerde süreç nasıl ilerliyor?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bu akşam 10da çatlatma iğnesini yapacam cumartesi sabah 10da aşılama yapılacakmışCanım gözün aydın yumurtalarin büyümüşbende cumartesi gece 12 de catlatma ignesini vurmustum pazarteside öğlen 12 de aşılamamı yaptılar catlatma ignesinden sonra 36 saat gecmesi gerek diye okumustum
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar olur hepimizin çok tuhaf icimde acaba mucizem varmi diye düşünüp duruyorumTeşekkür ederim canım Allah razı olsun bu akşam 10da çatlatma iğnesini yapacam cumartesi sabah 10da aşılama yapılacakmış