Aynen canım özelde başlamıştım özelde devam ediyorum. Biz 2 yıldır deniyoruz hiç gebelik gelişmedi ne dış ne kimyasal. Bir yıl kadar ara vermiştik geçen ay yine başladık işte. İlk tedavime de 1 ay gitmiştim sınra bırakmıştım o dönem kararsızdım. Şimdi 2. Ayımız işte bakalım ama günler zor geçiyorÖzele gidiyorsun en iyisi , devlet hastaneleri insanı hasta etmekten başka bişey yapmıyor
Bir günle birşey fark etmez bence bir teste güvenmeyip bugün de kan verebilirsinizKızlar selam;
Benim de bugün 14.günümdü. Evde erken gebelik testi yaptım ve negatifti o yüzden kan vermeye gitmedim. Yarın beklenen adet günüm eğer regl olmazsam gidip kan veririm ancak negatif görünüyor şu anda.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımAynen canım özelde başlamıştım özelde devam ediyorum. Biz 2 yıldır deniyoruz hiç gebelik gelişmedi ne dış ne kimyasal. Bir yıl kadar ara vermiştik geçen ay yine başladık işte. İlk tedavime de 1 ay gitmiştim sınra bırakmıştım o dönem kararsızdım. Şimdi 2. Ayımız işte bakalım ama günler zor geçiyor
Evet ama bu ilk aşılamam değil,kan verip hemen arkasına regl olunca çok daha yıpratıcı oluyor. Reglim gecikirse en azından umutlanırım,şu anda beklemeyi seçtim negatifi görünce.Bir günle birşey fark etmez bence bir teste güvenmeyip bugün de kan verebilirsiniz
İnşallah canım hepimizz, sende süreçler nasılİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
1 ay bekleyeceğim kist içinİnşallah canım hepimizz, sende süreçler nasıl
Hayırlısı olsun canımm1 ay bekleyeceğim kist için
Yarın sabah sağlık ocagında kan vericemEki Görüntüle 3491666 test yaotım swvinmeye korkuyorum emin olamıyorum
Pozitif ama hiç sevinemedim değerim çok düşükDurumun ne canım?
Kaç değerinPozitif ama hiç sevinemedim değerim çok düşük
Yaa çok sevindim canım aynı belirtileri yaşadık ikimizinde pozitif ama benim kan 48 çıktı sevinemedim bile doktor korkuttu değerin düşük doktoruna git dedi buda benim testim bu sabah yaptıktan sonra kan verdimEki Görüntüle 3491666 test yaotım swvinmeye korkuyorum emin olamıyorum
48.1 canimKaç değerin
Bence normal hayırlı olsun gebeliğin canım48.1 canim
Sevinemiyorum canım geçenki de böyle oldu 43ten 72 ye sonra 18e düştü düşük oldu yine öyle olur diye çok korkuyorumBence normal hayırlı olsun gebeliğin canım
Pozitifini görmene sevindim Rabbim korktuguna uğratmasin senin için ve hepimiz için en hayirli sağlıklı olani olsun inşallah güzel haberlerinin devamını da görelimSevinemiyorum canım geçenki de böyle oldu 43ten 72 ye sonra 18e düştü düşük oldu yine öyle olur diye çok korkuyorum