Hayırlısı ile ordada güzel sonuçlar görün inşallahYarın sabah sağlık ocagında kan vericem
Elimde değil korkmamak sizinle konuşmak biraz iyi geldi eşimde odun gibi nasip kısmet inşallah diyerek geçiştiriyor sinir oldum onadaPozitifini görmene sevindim Rabbim korktuguna uğratmasin senin için ve hepimiz için en hayirli sağlıklı olani olsun inşallah güzel haberlerinin devamını da görelimmoralini bozma stres hormonlarin artmasin
Kaçıncı gününüzde kan testi yaptırdınız?Elimde değil korkmamak sizinle konuşmak biraz iyi geldi eşimde odun gibi nasip kısmet inşallah diyerek geçiştiriyor sinir oldum onada
12.gün canımKaçıncı gününüzde kan testi yaptırdınız?
Amin❤Hayırlısı ile ordada güzel sonuçlar görün inşallah
Sende gaz varmı ölüyorum gazdan 2gündür12.gün canım
Evet canım hemde fazlasıyla bide mide yanması çok var şuan kıvranıyorum hem gazdan hemde midedenSende gaz varmı ölüyorum gazdan 2gündür
Evet elimizde değil haklısın burda konuşmak bana da iyi geldi yazılanları okumak hissettiklerimi anlayan birilerinin oldugunu bilmek güzel geldi erkekler bizim gibi duygusal değiller tabi istisnalar vardır elbet seni değilde belkide kendini gecistiriyordur . Ben de tüp bebeğe gitmeye karar verdim şu an adetim bu ay dinlenicem ama tabi umut belki olur olmazsa adette tedaviye basliycaz korkuyorum zor bir süreç Rabbim hepimize kolaylastirsin inşallahElimde değil korkmamak sizinle konuşmak biraz iyi geldi eşimde odun gibi nasip kısmet inşallah diyerek geçiştiriyor sinir oldum onada
Mide yanması yok en azından pırtlakmaktan havalanacamEvet canım hemde fazlasıyla bide mide yanması çok var şuan kıvranıyorum hem gazdan hemde mideden
Mide yanması yok en azından pırtlakmaktan havalanacam
Bende tüp bebeğe başlamak için gittim kanamalı kist olmuştu bu ay dinlen bı dahaki ay gel dedi doktor sinirden oturup ağladım hep erteleniyor diye dilencilerin elinde eteğinde çocuk görünce iyice delirdim üniversiteden devlet hastanesine gittim kist var tüp bebek ertelendi diye doktorum 3.asilamayi denesek ne kaybedersin dedi çok şükür dediği gibi oldu kaybetmedim mucizemi kazandım inşallah sağlıklı artışını da görürümEvet elimizde değil haklısın burda konuşmak bana da iyi geldi yazılanları okumak hissettiklerimi anlayan birilerinin oldugunu bilmek güzel geldi erkekler bizim gibi duygusal değiller tabi istisnalar vardır elbet seni değilde belkide kendini gecistiriyordur . Ben de tüp bebeğe gitmeye karar verdim şu an adetim bu ay dinlenicem ama tabi umut belki olur olmazsa adette tedaviye basliycaz korkuyorum zor bir süreç Rabbim hepimize kolaylastirsin inşallah
Amin canımAlemsin bugün moralim çok bozuktu yüzümü güldürdün Allah seni de güldürsün
Bebislerimiz sıkı sıkı tutunsun değerlerimiz sağlıkla artsın da evde balon gibi gezmeye razıyım ben
Sonuç nedir çok merak ediyorum. Ayyyy inşallah hepimize nasip olsunKızlar kan testi verdim
Sağlık ocagında, verdim sisteme yarın düşerSonuç nedir çok merak ediyorum. Ayyyy inşallah hepimize nasip olsun
Çok yeni bizimde net değil kan verdik, şuan hamileyim diyemem 3ekimde asılama oldumBen 14 ünde aşılama oldum bende hiçbir belirti falan yok ya. Sadece hafif bir dolgunluk hissi ve biraz gaz sorunu var. Onun da psikolojik olmasından korkuyorum. Testi pozitif çıkanlar belirtileriniz nelerdi ve hangi günlerde çıktı?
Sonucun çıkana kadar betan artışa geçecek hahahSağlık ocagında, verdim sisteme yarın düşer