Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ
- Konu Sahibi ADAKutay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar nasıl
Bence daha çok erken biraz daha bekleyin moral bozmayın umarım olumlu sonuçlanır rabbim isteyen bekleyen herkese kısmet etsinMerhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar nasıl
Merhaba bende klomen ve ovitelli kullandım bugün 10.günüm zaman zorda olsa geçiyo kafaya takma derimHERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Merhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar
İğnenin etkisi 7 8 günde geçiyo diye biliyorum yanlış bilmiyosam ama test için çok erken 14 günü tamamla bence regl tarihinde olmazsan direk kan testi ver bence kafanda soru işareti kalmasın benimde 10.günüm bugün bekliyorumBence daha çok erken biraz daha bekleyin moral bozmayın umarım olumlu sonuçlanır rabbim isteyen bekleyen herkese kısmet etsin
Sizde bir belirti var mi peki, iğnenin etkisi oldu muİğnenin etkisi 7 8 günde geçiyo diye biliyorum yanlış bilmiyosam ama test için çok erken 14 günü tamamla bence regl tarihinde olmazsan direk kan testi ver bence kafanda soru işareti kalmasın benimde 10.günüm bugün bekliyorum
İğneyi yaptırdıktan sonraki gün kasıklarımda ağrı oldu sanırım yumurtalarım çatladı hafif gögüslerim sızladı ama beni rahatsız edicek kadar değil geçti şuanda göğüslerimde hassasiyet var çok sık idrara çıkıyorum kasıklarım arada ağrı giriyo inşallah gebelik belirtisidir diye ümit ediyorum son 4 günüm kaldı reglimeSizde bir belirti var mi peki, iğnenin etkisi oldu mu
İnşallah, süreçten bizi de haberdar eder misinizİğneyi yaptırdıktan sonraki gün kasıklarımda ağrı oldu sanırım yumurtalarım çatladı hafif gögüslerim sızladı ama beni rahatsız edicek kadar değil geçti şuanda göğüslerimde hassasiyet var çok sık idrara çıkıyorum kasıklarım arada ağrı giriyo inşallah gebelik belirtisidir diye ümit ediyorum son 4 günüm kaldı reglime
Tabiki sizin ilk denemenizmi gebeliğiniz oldumu daha önce yada bi sıkıntınız varmıİnşallah, süreçten bizi de haberdar eder misiniz
Benimde ilk denemem ağustos ayında kendi halimlr hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik oldu hiçbi sıkıntımda yokİlk denemem, pcos um, daha önce hic gebelik olmadi, sizin peki
İnşallah mutlulukla sonuçlanır, güzel haberler alırızBenimde ilk denemem ağustos ayında kendi halimlr hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik oldu hiçbi sıkıntımda yok
İnşallah güzel haberle gelirimİnşallah mutlulukla sonuçlanır, güzel haberler alırız
Arada kasık ve bel ağrısı onun dışında şişkinlik var fakat vajinam hala kuru sanırım KLOMENDEN dolayı akıntım yokAmin inşallah sizde ignenin herhangi bir etkisi oldu mu peki
Bende hiç akıntı olmadı kafama çok takılıyor canım ya ilk ilişkimizi yaşadık az önce 32 saat oldu iğne vurulali dayanamadım valla hayırlısı olsun senin hakkında da inşallah güzel haberler verirsin bizeMerhaba bende klomen ve ovitelli kullandım bugün 10.günüm zaman zorda olsa geçiyo kafaya takma derim
İnşallahİnşallah güzel haberle gelirim
Evet insan düşünmeden edemiyo gerçekten ama kafaya takmak daha kötü aslında hayırlısını versin rabbim hepimizeBende hiç akıntı olmadı kafama çok takılıyor canım ya ilk ilişkimizi yaşadık az önce 32 saat oldu iğne vurulali dayanamadım valla hayırlısı olsun senin hakkında da inşallah güzel haberler verirsin bize
Amin canım inşallah senin az kalmış haber verirsin yokmu? Belirtin dahaEvet insan düşünmeden edemiyo gerçekten ama kafaya takmak daha kötü aslında hayırlısını versin rabbim hepimize
Yani göğüslerimde ağrı var çok idrara çıkıyorum kasıklarıma arada giriyoAmin canım inşallah senin az kalmış haber verirsin yokmu? Belirtin daha