Ekim 2021 Tüp Bebek Transferi Olacaklar

Ben bugün negatif sonucumu aldım maalesef canım
Yaaaa olsun üzülme inan kendine ettigin eziyet ile kaliyorsun vücudun da bu sefer farklı tepkiler veriyor vardır bir hayır diyelim Allah bekletiyorsa daha iyisi güzeli icin bekletiyordur

Bana ameliyat önlüğü giydirmislerdi bence cok dert etme 1 veya 2 dklik işlem bu

Yaaaa olsun üzülme inan kendine ettigin eziyet ile kaliyorsun vücudun da bu sefer farklı tepkiler veriyor vardır bir hayır diyelim Allah bekletiyorsa daha iyisi güzeli icin bekletiyordur
İnşallah canım hayırlısı yapacak bir şey yok nasipten öteye de köy yok en azından dondurulmuş gıda embriyomuz olsaydı işimiz 2.de belki biraz daha kolay olurdu sil baştan yapacağız tek embriyomuz oldu sadece o da orta kalite eşimin durumu sıkıntılı biraz bakalım 2.de embriyomuz olur mu ne kadar kalitede ne olur bizde embriyo olayı da sıkıntılı zaten inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

Herşey bizim icin cnm... tek embriyo olsun en iyisi sagliklisi olsun İhtiyacimiz olan bu zaten bir sonrakine ins olumlu olacaktır

Bende 11 ekimde transfer oldum. 5. gün embrosu 2 embro konuldu. Bugün çift kese gördük çok şükür. 3.denememdi.
Cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin ... Ben de hep iki embriyo istedim ama doktorum uygun gormedi hic belki bende üçüncü de israr ederim herhalde

Evet canım ilk deneme teşekkür ederim hayırlısı bakalım
Çok özel degilse sizdeki problem neydi neden tüp bebege gectiniz benim rahim yapışıklığı oldugu icin ve 2 tane kaybim olduğu icin tüp bebege gectik yas 35 tabi yumurtalarda 35 yıllık iki denemem de negatif oldu

Çok özel degilse sizdeki problem neydi neden tüp bebege gectiniz benim rahim yapışıklığı oldugu icin ve 2 tane kaybim olduğu icin tüp bebege gectik yas 35 tabi yumurtalarda 35 yıllık iki denemem de negatif oldu
Bende pko var eşimde morfoloji 1 di 2 kez aşılama yaptık 3.de aşılama günü iptal oldu eşimin spermiyogramda uygun sperm bulunamadı 1ay öncesi ateşli hastalık geçirdiği için sanırım bunları devlette yapıyoduk devlettede pandemiden 2kez hastane kapandı ara verdik bu sürede birde 2 iğneli aşılama yapmadan tüpe geçmiyorlar e yaşda 33 daha beklemek istemedik mecbur kendimiz özelde tüp tedavisine başladık

İkinizde de sıkıntı olsa bile duzelmeyecek kadar değilmiş inan tum kalbimle cok sevindim Allah tamamina erdirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…