Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dönünce yine sansını dene bos gecşrme belki normal bir fizyolojik akıntı olmustur moralini bozma

hepimize mutlu haberler getirir inşallah ekim ayıbenimde bat 1 ekim 4 ay oldu deneyemeye başlayalı yaş 33 ve kızıma artık bi kardeş istiyoruz nasip olursa

Uzaklardan takip ediyordum amh sonucum çok iyi olmayınca doktorum ilaç ile tedaviye gerek yok dedi direk aşılamaya geçtik. Ama sor bakıyım içimde hiç umut var mı ?

İçinde umut olsun asla öyle düşünme, hepimize bir yerlerde güzel nasipler saklamıştır. Sadce sabır ve dua etmeliyiz. Napalım herkesin sınavı bir değil ki asla içinde umudunu yok etme inan ki olsun
bu arada kaç çıktı amh sonucun?

Canım 1.15 çıktı ama doktorum diğer sonuçlarla eşleşmiyor dedi alttan muayene etti yumurta rezervin ne çok ne de az dedi yaşına oranla daha fazla olması gerekiyordu dedi zaman kaybetmeden iki aşılama deneyelim tutmaz ise tüp bebek dedi

Çok da kötü değil belki yaşına göre haklıdır da ne bileyim yinede hakkında hayırlısı olsun kendini yıpratma ben burada neler gördüm neler

Çok da kötü değil belki yaşına göre haklıdır da ne bileyim yinede hakkında hayırlısı olsun kendini yıpratma ben burada neler gördüm neler
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım dün randevum vardı doktor tek yumurta söyledi 16mm rahim kalınlığı çok güzel dedi e2 699 çıktı duruma göre her şey çok güzelde bir yerde spermler ulaşmadan intihar ediyor herhalde

Aramızda klomenle hiç yumurtası oluşmayan ama femara ile oluşan var mı acaba, femara veya klomen + catlatma iğnesi deneyenler kac ay denedi

Hangi ilaçları kullanarak bu sonucu aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…