Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de katılayım. Bismillah diyerek

Eylul reglinden sonra yazilcam daha reglime var insallah gerek kalmaz

Merhabalar, bir kızım var, yaklaşık 10 ay önce bir de kayıp yaşadım,6 aydır deniyoruz,önceki gebeliklerim hemen olmuştu fakat bu kez öyle olmadı maalesef. 3 aydır klomen kullanıyorum yumurta takibi ile ilerliyoruz. Bat 13 Eylül’dü fakat adetim gecikti,testim negatif hala adet bekliyorum.Yaş 32 Ekim için aranızda yerimi alayım dedim @golgelericinde

Bat 3 Ekim yaş 27. Ovulasyonu düzenli yapamadım 1 kere ilişki oldu adet bitiminden beri bugün 12. Günüm bir kaç güne yumurtlama olur diye düşünüyorum. Bu ay karambole ama yine de şansımı deneyeyim dedim

Kizlar lütfen yardim. Bu ay ovülasyon takibi yapmamaya karar verdim yapmıyorum da. Bugün öğleden sonra akıntım yoğunlaştı. Şimdi kafam karışık yumurtlama zamanı mi yoğun olurdu akıntı yoksa çatlama olduğu zaman mi. Eğer çatlama olduysa eşim yookkk şehir dışında yarın gece gelicek. Çatlama ise eğer benim ekim de şimdiden gitti. Cvp verin kızlar çatlama değildir değil mi.

Vala değişiyor benim hep normalde çatlama zamanıydı bu ay yumurtlama zamanı gelmeye başladı canım

Vala değişiyor benim hep normalde çatlama zamanıydı bu ay yumurtlama zamanı gelmeye başladı canım
Allah'ım delirecem ya. Dün sabah birliktelik oldu ama. Eğer bugün çatlama olduysa boşa gitti bu ayda. Eşim yarın gece gelecek. kasiklarimda gelip geçen ama sık olan batmalar var ve akintim yoğun. Ya çatlama olmasın bugün çok üzgünüm şuan.

Ovulasyon varmı elinde canim ya bende kaçırdım elimde test olduğu halde yapmayı unuttum
Canım bana sordun sanırım bunu. Elimde ovülasyon yok canım. Almadım bu ay. Takip etmek istemedim. Ama belirti verince stres oldum. Ya İnşaAllah çatlama olmaz yarına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…