Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi ilaçları kullanarak bu sonucu aldınız
Canım ben bir kere klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vurulmama rağmen iki adet kist oluşmuştu daha sonra ilaç ile devam etmedik şu an aşılama aşamasında olduğum için gonalf iğne kullanıyorum

Canım ben bir kere klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vurulmama rağmen iki adet kist oluşmuştu daha sonra ilaç ile devam etmedik şu an aşılama aşamasında olduğum için gonalf iğne kullanıyorum
Ben pcos um 3 4 aydır kendi kendime adet olamiyorum. Yumurta tembelliği var. Gecen ay klomen kullandım hic cevap alamadık doktor hic yumurtan oluşmamış dedi. Adet olmam için duphaston verdi. Bir de klomenin daha etkilisi femara verdi. Bugun femaraya basladım acaba yumurta olusacak mı diye meraklardayım. Aşılama nasıl oluyor?

Ben pcos um 3 4 aydır kendi kendime adet olamiyorum. Yumurta tembelliği var. Gecen ay klomen kullandım hic cevap alamadık doktor hic yumurtan oluşmamış dedi. Adet olmam için duphaston verdi. Bir de klomenin daha etkilisi femara verdi. Bugun femaraya basladım acaba yumurta olusacak mı diye meraklardayım. Aşılama nasıl oluyor?
Şöyle canım ben adetimin 4.günü doktora gittim bana gonalf iğne verdi 75 lik doz ile her gün aynı saatte vuruluyorum bu akşam saat 10 da çatlama iğnesi vurulacağım 36 saat sonra yani Cumartesi günü sabah eşim sperm vericek ve sperm yıkaması yapılacak daha sonra aşılama gerçekleşicek. İnternetten araştırma sonucu ve doktorumun verdiği bilgi iğne ile yumurta geliştirme ilaç kullanımına göre daha sağlıklı yumurta geliştiriyormuş. Tabi ki klomen ve femara kullanıp hamile kalanlarda var ama benim doktorum direk iğneye başlattı

Şöyle canım ben adetimin 4.günü doktora gittim bana gonalf iğne verdi 75 lik doz ile her gün aynı saatte vuruluyorum bu akşam saat 10 da çatlama iğnesi vurulacağım 36 saat sonra yani Cumartesi günü sabah eşim sperm vericek ve sperm yıkaması yapılacak daha sonra aşılama gerçekleşicek. İnternetten araştırma sonucu ve doktorumun verdiği bilgi iğne ile yumurta geliştirme ilaç kullanımına göre daha sağlıklı yumurta geliştiriyormuş. Tabi ki klomen ve femara kullanıp hamile kalanlarda var ama benim doktorum direk iğneye başlattı
Ben bir düşük yaşadım 6 haftalıkken. O yuzden cok korkuyorum hamile kalsam da devam edecek mi sağlıklı bir hamilelik oşavak mı diye. 1 yıldır deniyoruz ilacsız ilaçlı inofolic kullarak her türlü denedik olmadı. Tutturamıyoruz bir türlü femarayla da sonuc almazsam iğne var dedi doktor ona gececeğiz. Sen kendin vuruyorsun dedi. Bahsettiği sizin tedaviniz mi acaba

Aramızda klomenle hiç yumurtası oluşmayan ama femara ile oluşan var mı acaba, femara veya klomen + catlatma iğnesi deneyenler kac ay denedi
Klomen 3 aydır kullanıyorum ortalama 3 yumurta oluyor 20 mmi geçiyor çatlatma iğnesine gerek duymadık kendiliğinden çatladığı için,3 ay daha olmazsa femara deneriz o da olmazsa iğne demişti,iğne ile de sonuç alamazsak aşılama ve tüp şeklinde ilerleyecekmişiz

Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım dün randevum vardı doktor tek yumurta söyledi 16mm rahim kalınlığı çok güzel dedi e2 699 çıktı duruma göre her şey çok güzelde bir yerde spermler ulaşmadan intihar ediyor herhalde 😂😂

İntihar etmese hamiş olurduk zaten 😁😁
E2 için ne dedi normal mi o yükseklik kistin mi var senin? Neden o kadar yüksek canım?

Devlette mi yaptın canım sen özelde mi?

Ben bir düşük yaşadım 6 haftalıkken. O yuzden cok korkuyorum hamile kalsam da devam edecek mi sağlıklı bir hamilelik oşavak mı diye. 1 yıldır deniyoruz ilacsız ilaçlı inofolic kullarak her türlü denedik olmadı. Tutturamıyoruz bir türlü femarayla da sonuc almazsam iğne var dedi doktor ona gececeğiz. Sen kendin vuruyorsun dedi. Bahsettiği sizin tedaviniz mi acaba
İnşallah iğneye geçmeden annelik duygusunu yaşarsın canım 🙏 iğne var dediyse büyük bir ihtimal benim tedavimdir canım iğne zamanında eşim yanımda ise iğneyi o yapıyor yoksa kendim inan ki korkulacak bir şey yok iğne vurulduğunu anlamıyorsun bile

Valla ben sonucu görünce yüksek olması beni korkuttu ama sonra doktorum aradı e2 sonucun güzel çıkmış Cumartesi aşılama dedi

Demek ki herkes farklı bakıyor bu duruma 😁ben birşey anlamadım bu işlerden cumartesi spremi yollasınlar bakalım sonuç ne olacak 😊😊

Özeldeyim canım ansızın olduğu için devlette araştıramadım

Özelde ne kadar tuttu canım? Bende devlette sürünüyorum nasip olmadı bu ay malum adet cumaya gelince pazartesi adetim bitmiş olduu bende bir kere daha kendi kendime deneyeceğim nasipse olurum ekimde bu işler nasip 🤗

Demek ki herkes farklı bakıyor bu duruma 😁ben birşey anlamadım bu işlerden cumartesi spremi yollasınlar bakalım sonuç ne olacak 😊😊
Canım şöyleymiş adetin 3. Günü bakılan değer 50 nin altında olması gerekiyormuş benim o zaman verdiğim hormon testlerimde normal çıkmıştı yumurtlama döneminde özellikle ilaç tedavisinde yüksek olması gerekiyormuş buda oluşan yumurtanın doluluk oranını gösteriyormuş

Özelde ne kadar tuttu canım? Bende devlette sürünüyorum nasip olmadı bu ay malum adet cumaya gelince pazartesi adetim bitmiş olduu bende bir kere daha kendi kendime deneyeceğim nasipse olurum ekimde bu işler nasip 🤗
Valla canım ben hiç ücretleri bilmiyordum gonalf iğneyi 1100 tl aldık aşılama 2 bin ek ilaçlar ile 3.500 tl tutar diye düşünüyorum

Yusra-61 Yusra-61 bgm21 bgm21 konuşmanıza ortadan dalicam ama 😂🤭 e2 nin yüksek çıkması kullandığın iğnelerle alakalı canım iğneler FSH hormonu içeriyor birden fazla yumurtan gelişiyor iğneler sayesinde buda e 2 seviyelerini arttırıyor zaten artmasını istiyorlar normal canim yani 🥰 inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Valla canım ben hiç ücretleri bilmiyordum gonalf iğneyi 1100 tl aldık aşılama 2 bin ek ilaçlar ile 3.500 tl tutar diye düşünüyorum

Oww gonalf iğne zam yemiş ya 🙄 neyse sonuç iyi olsun canım. 3.500 ile tüp yaptı arkadaşımızın biri devlette işte böyle garip fiyatlar işler var 🙈

Yusra-61 Yusra-61 bgm21 bgm21 konuşmanıza ortadan dalicam ama 😂🤭 e2 nin yüksek çıkması kullandığın iğnelerle alakalı canım iğneler FSH hormonu içeriyor birden fazla yumurtan gelişiyor iğneler sayesinde buda e 2 seviyelerini arttırıyor zaten artmasını istiyorlar normal canim yani 🥰 inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çok teşekkür ederim canım 🤗 bu konuda çok cahilim doktorun dediği ve araştırdığım bilgilere göre evet yüksek çıkması isteniyormuş. Sonucu doktorum aramadan gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm doktorum güzel sonuç diyince hamile kalmış gibi sevindim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏🙏

Sen istediğin yerden dal canım🌸 bende bilmediğim için sordum merak ettim şimdi güzel cvbımı aldım thanks 😍😍bilmemek ayıp değil öğrenmemek 🤣🤣

X