Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayda iki kere yumurtlama sık rastlanan bir şey mi acaba. Ben geçen ay adetime 11 gün varken regl olacak gibi ağrı hissettim göğüslerim inanılmaz şişti falan adete 6 gün varken de hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ovülasyon testi yaptım ona göre 2 dün önce yumurtladım. Şu an adetime 10 gün var ama yine regl ağrısı gibi ağrı var göğüslerim sızlıyor. Acaba 2 kere yumurtladım da ilkini tespit edemedim mi diye düşünüyorum çünkü normalde asla bu kadar erken ağrım olmaz. Test yapmaktan da korkuyorum şu an çıkmazda kaldım
Ya aynen benimde aslında adete yakın olurdu ağrılar benimde çok erken başlamıştı kasıkta ağrı sanki adet olcakmışım olmuşum gibi ağrılar oluyordu şimdi hala var tabii.. neyden kaynaklı bilemiyorum ama. Ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor canım ama yumurtlama olunca sadece batma hissi oluyor diye biliyorum adet sancısı gibi değil tam

Kızlar merhaba
Bat 4 ekim 16 Eylül yurmurtlama gördüm
Dun temizlik yaparken kasik batmasi oldu sonra bir kereye mahsus bir lekelenme oldu bu sabah normal kaset test yaptim negatif çok mu erken acaba birşey varsa zarar vermismiyimdir

Kızlar selam. Benim reglden 10 gün önce göğüs hassasiyetim başlıyor herkeste oluyor mu acaba bu durum. Bu ay değerlendirdik ama yine olmadı sanırım göğüs hassasiyetim başladı yine cevap verirseniz çok sevinirim

Kızlar selam. Benim reglden 10 gün önce göğüs hassasiyetim başlıyor herkeste oluyor mu acaba bu durum. Bu ay değerlendirdik ama yine olmadı sanırım göğüs hassasiyetim başladı yine cevap verirseniz çok sevinirim
Belirtiler adet belirtileri ile aynı oluyor canım belirti arama yoksa vücudun da sana oyun oynamaya başlar en iyisi yokmuş gibi âdeti beklemek

Gögüs hassasiyetide gebelik belirtisi olabiliyor canım benimde hiç olmazdı gögüs hassasiyeti adet öncesi ama bu sefer var 😁
Yani umutsuz olma 🤗

Amh kaç sizde benimde 10 ay :KK43:
Canim bilmiyorum normal değerle olcmuyor bu hastane garip ölçüyor yasa gore bi oranlar yapıyor ama dusukmus başka yerde de yaptirmadim.ama doktorum saydı folikul sayımı önemliymiş amh kesinleşmesi için sorun yok yani alttan bakınca düzgün.

Kızlar adet günüm ya dündü ya bugün test yaptım dün negatf ama hala olmadım. Ayın 3unde 2.doz aşı olmuştum ilgisi var diyorlardı tam olarak nedir?

Kızlar adet günüm ya dündü ya bugün test yaptım dün negatf ama hala olmadım. Ayın 3unde 2.doz aşı olmuştum ilgisi var diyorlardı tam olarak nedir?

Bünye ye göre değişiyor bence ben aşı oldum iki doz hic bir sorun yaşamadım ama arkadaşlarımda gecikme goren var

Ya aynen benimde aslında adete yakın olurdu ağrılar benimde çok erken başlamıştı kasıkta ağrı sanki adet olcakmışım olmuşum gibi ağrılar oluyordu şimdi hala var tabii.. neyden kaynaklı bilemiyorum ama. Ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor canım ama yumurtlama olunca sadece batma hissi oluyor diye biliyorum adet sancısı gibi değil tam
Hayırlısı bakalım canım

Canim bilmiyorum normal değerle olcmuyor bu hastane garip ölçüyor yasa gore bi oranlar yapıyor ama dusukmus başka yerde de yaptirmadim.ama doktorum saydı folikul sayımı önemliymiş amh kesinleşmesi için sorun yok yani alttan bakınca düzgün.
Iyi ozaman canim benim amh düşük ama yumurta veya reglde sıkıntı yok normal yolla uğraşırsın tüp bebek yaptır dediler

Belirtiler adet belirtileri ile aynı oluyor canım belirti arama yoksa vücudun da sana oyun oynamaya başlar en iyisi yokmuş gibi âdeti beklemek

Gögüs hassasiyetide gebelik belirtisi olabiliyor canım benimde hiç olmazdı gögüs hassasiyeti adet öncesi ama bu sefer var 😁
Yani umutsuz olma 🤗
Teşekkür ederim kızlar. Sanırım ben prolaktin yüksekliğinden dolayı bu kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Gebelik belirtisi olarak değil de herkeste oluyor mu acaba diye düşündüm

Çatlatma iğnesi sonrası vajinada bıcak saplanır gibi agrı ve kasık agrısı yaşayan var mı?

X