Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Anladım kuzum teşekkür ederim cevabın için umarım yerleşmedir benimki de 💜

Malesef 2 kez başından geçmiş biri olarak söylüyorum kuzum hiç umutsuz olma sağlıklı gebelikler olur inşallah 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 6 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum ovulasyon testi kullan stres yapma hayırlısı ile olur canım 🌼💜
İnşallah kuzum hepimize nasip olur inşallah deniyecegim🙏🏻

Ben de geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım. Şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Tedirginim ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah bu sağlıklıdır. Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin🙏 Siz de sebeplerini mutlaka araştırın tek değilse...
Kuzum inşallah bu sefer seninki tutunmuştur 🤲🏻 Sebebleri nasıl araştırılıyor

Iyiyim cabim benimde yarın gözüküyor yumurtlamaya göre ama eski regl e göre 27 si görülüyor hic belirtim yok sağ göğsümde elleyince üstüne yayınca agrım oluyo başka da bise yok inşallah en doğru zaman da gelir bebelerimiz
Benim takvime göre daha 9 gün var 🤣 ama ben yumurtlamadan 16 gün adet olduğumu bildiğim için büyük ihtimalle yarın olurum. Döngümün 26.günü olacak yarın.
Ya şu bebiş işleri olmadan ne ovulasyon biliyordum ne birşey. Fix 30-31 günde adet oluyordum ama şimdi çok değişken 26-38 arası değişiyor. Çok garip

Canım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Benim takvime göre daha 9 gün var 🤣 ama ben yumurtlamadan 16 gün adet olduğumu bildiğim için büyük ihtimalle yarın olurum. Döngümün 26.günü olacak yarın.
Ya şu bebiş işleri olmadan ne ovulasyon biliyordum ne birşey. Fix 30-31 günde adet oluyordum ama şimdi çok değişken 26-38 arası değişiyor. Çok garip
Dünyanın en mutlu insanıydık ah ah 😂😂😂 şimdi doktor olcaz yakında

X