• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Anladım kuzum teşekkür ederim cevabın için umarım yerleşmedir benimki de 💜

Malesef 2 kez başından geçmiş biri olarak söylüyorum kuzum hiç umutsuz olma sağlıklı gebelikler olur inşallah 3 ay içinde 2 kez kimyalsal yaşadım 6 7 aydır hamile kalmayı bekliyorum ovulasyon testi kullan stres yapma hayırlısı ile olur canım 🌼💜
İnşallah kuzum hepimize nasip olur inşallah deniyecegim🙏🏻

Ben de geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım. Şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim. Tedirginim ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah bu sağlıklıdır. Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin🙏 Siz de sebeplerini mutlaka araştırın tek değilse...
Kuzum inşallah bu sefer seninki tutunmuştur 🤲🏻 Sebebleri nasıl araştırılıyor

Iyiyim cabim benimde yarın gözüküyor yumurtlamaya göre ama eski regl e göre 27 si görülüyor hic belirtim yok sağ göğsümde elleyince üstüne yayınca agrım oluyo başka da bise yok inşallah en doğru zaman da gelir bebelerimiz
Benim takvime göre daha 9 gün var 🤣 ama ben yumurtlamadan 16 gün adet olduğumu bildiğim için büyük ihtimalle yarın olurum. Döngümün 26.günü olacak yarın.
Ya şu bebiş işleri olmadan ne ovulasyon biliyordum ne birşey. Fix 30-31 günde adet oluyordum ama şimdi çok değişken 26-38 arası değişiyor. Çok garip

Canım 1 defa geldi, az bişi çamaşırımda gördüm sonra peçeteye sildim peçeteye geldi devamı gelmedi. Yumurtlamadan 11,12 gün sona geldi bata 6 gün kala. Ertesi gün kaset testte gördüm, bata 4 gün kala kan verdş merhaba 60 çıktı değerim
Gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Yok ben de hep oluyor da biraz kahvesi geldi işte umut fakirin ekmeği kıstım yok Allaha sukur=)
Canım sana doktor çatlatma iğnesi vermedi dimi..

Bende bu ay klomen kullanmaya başlıycam ama neden klomen verdi femara vermedi anlamadım

Benim takvime göre daha 9 gün var 🤣 ama ben yumurtlamadan 16 gün adet olduğumu bildiğim için büyük ihtimalle yarın olurum. Döngümün 26.günü olacak yarın.
Ya şu bebiş işleri olmadan ne ovulasyon biliyordum ne birşey. Fix 30-31 günde adet oluyordum ama şimdi çok değişken 26-38 arası değişiyor. Çok garip
Dünyanın en mutlu insanıydık ah ah 😂😂😂 şimdi doktor olcaz yakında

Back