- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 28
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Yumurtlamada akinti fark ediyor canm sefaf akıntı olurP
Su yumurtlamayi çatlaması nasil anlıyorsunuz arkadaşlar hadi ovulasyon testle anlaşılıyor da o ikisini anlayamadım halaa
ben 4 aydir deniyorum tik yok benimde covid asısından dolayi umudum yok olmazsa yine ondan olmaz heraldeBiraz umutlu biraz endişelisaçma sapan duygular içindeyim boş gebelik geçirdim 4 ay önce, şimdi tekrar denicez bu ay bakalım. O yüzden çok heveslenemiyorum ama yine de umudum var hala sende durumlar nasıl
Amin kuzum hepimize inşallahAh çok sevindim ya… Allah hepimize umutla beklediğimiz çift çizgiyi görmeyi ve sağlıklı bir gebeliği nasip etsin.. kendine çok dikkat et tebrik ederim
seffaf akinti gelmezse o ay yumurtlamiyo mu oluyoruzYumurtlamada akinti fark ediyor canm sefaf akıntı olur
Bence muayene sebebiyle olabilir canım kendini kastıysan. Ama inşallah yerleşme kanamasıdırSelamlar herkese, bugün kan pıhtılaşma testim için fikir almaya devlete muayeneye gittim. Daha sonra kendi doktoruma gittiğimde doğrulayabilmek için. Vajinal muayene oldum ve gelmişken smear alalım dedi. Şuan gebelik oluşuyorsa riskli mi dedim hayır herhangi bi riski yok denince alındı. Neyse döndükten sonra herşey normaldi akıntım şeffaftı. Ancak şuan yani akşam kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye açık kahve akıntı geldi. Sizce muayene sonrasında gelmemişken sonradan muayene sebebiyle gelebilir mi yoksa yerleşme kanaması mıdır?
(Yumurtlama sonrası 8. Günümdeyim)
Başta illaki kasıyorsun ama sonra kasmadım, canım da yanmadı hiç. İnşallah bakalım devam edicek miBence muayene sebebiyle olabilir canım kendini kastıysan. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır
Canım o muayene yüzündenSelamlar herkese, bugün kan pıhtılaşma testim için fikir almaya devlete muayeneye gittim. Daha sonra kendi doktoruma gittiğimde doğrulayabilmek için. Vajinal muayene oldum ve gelmişken smear alalım dedi. Şuan gebelik oluşuyorsa riskli mi dedim hayır herhangi bi riski yok denince alındı. Neyse döndükten sonra herşey normaldi akıntım şeffaftı. Ancak şuan yani akşam kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye açık kahve akıntı geldi. Sizce muayene sonrasında gelmemişken sonradan muayene sebebiyle gelebilir mi yoksa yerleşme kanaması mıdır?
Olabilir elbette daha önceki muayenelerde yaşamadığım için sormak istedim, hayırlısı olsun inşallahCanım o muayene yüzünden
ben 4 aydir deniyorum tik yok benimde covid asısından dolayi umudum yok olmazsa yine ondan olmaz heralde
Yerlesme olmasıda ihtimal tabiki ama bende smear verdiğimde dediğiniz gibi sonradan lekelenmem olmusdu normal bir durummuş 1 kere gelmisdi sadece.Selamlar herkese, bugün kan pıhtılaşma testim için fikir almaya devlete muayeneye gittim. Daha sonra kendi doktoruma gittiğimde doğrulayabilmek için. Vajinal muayene oldum ve gelmişken smear alalım dedi. Şuan gebelik oluşuyorsa riskli mi dedim hayır herhangi bi riski yok denince alındı. Neyse döndükten sonra herşey normaldi akıntım şeffaftı. Ancak şuan yani akşam kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye açık kahve akıntı geldi. Sizce muayene sonrasında gelmemişken sonradan muayene sebebiyle gelebilir mi yoksa yerleşme kanaması mıdır?
olsaydim simdiye 2 aylik olcaktim kiz nerdeyse bende niye olmadiAyy hiç öyle deme çok aşı olup hamile kalan varhatta biontech sonrası hamilelik diye grup açmışlar
olsaydim simdiye 2 aylik olcaktim kiz nerdeyse bende niye olmadi
Merhaba, geç yumurtlayınca adet de gecikiyor mu ? 14 gün sonra olunur derler ya ondan soruyorum.bende 10 aydır ovülasyon ile takip ediyorum adetlerim düzenli ama her ay aynı yumurtlamadım 2 ay aynıysa 3. ay ya erken ya geç yumurtladım ama bir dolu bir boş olunca teste gerek yok diyorlar ama ben haftaya salı doktora da gideceğim bakalım doktor yumurtalarıma ne diyecek...bende folicus ve arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum zaten sağlıklı besleniyorum sadece prolaktinim sınır çıkmıştı bunun gebeliğe engel olduğunu duydum bakalım bu ay ne olacak...
İlk yumurtlama ise evet. İkinci ise ilk baz alarak regl olacaksınızMerhaba, geç yumurtlayınca adet de gecikiyor mu ? 14 gün sonra olunur derler ya ondan soruyorum.
nerden biliyorsun peki test mi kullaniyosun bi sonraki adetten 14 gun onceki gunleri degerlendirim diyo doktor ama yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonrayida soyluyor
Ovulasyon testi kullanıyorum kızlar. T çizgisi C kadar koyu olunca yumurtlama o koyuluk 1-2 gün sonra siliniyor o da çatlamaP
Su yumurtlamayi çatlaması nasil anlıyorsunuz arkadaşlar hadi ovulasyon testle anlaşılıyor da o ikisini anlayamadım halaa
ya millete bakma sen herkes bisey diyor hamile olanlar bile vurdurmuyor asi nelerine guveniyolar hastanede yatanlarin cogunlugu gebe olanlar hepBilmem bu da vurmayacak demek ki bazımızıben birde aşı olup deneyeceğim şansımı sır aşı da demiyorum ama kısırlık yapıyorlar dediler ya o söylemi yıkıyor bence çook hamile kaldı benim okuduğum
ben takip etmiyorum oyle takvimim var ordan bakiyorum kizimi oyle tutturmustum vucutta tepki veriyo zaten oyle anliyorum bakalim nasipOvulasyon testi kullanıyorum kızlar. T çizgisi C kadar koyu olunca yumurtlama o koyuluk 1-2 gün sonra siliniyor o da çatlama
Ben de kan pıhtılaşma var mı baktırmak istiyorum doktor söyleyince coraspirin verdi direk ama ben baktırmadan kullanmak istemiyorum devlet hastanesinde ne diyerek yaptırmıştınız acabaSelamlar herkese, bugün kan pıhtılaşma testim için fikir almaya devlete muayeneye gittim. Daha sonra kendi doktoruma gittiğimde doğrulayabilmek için. Vajinal muayene oldum ve gelmişken smear alalım dedi. Şuan gebelik oluşuyorsa riskli mi dedim hayır herhangi bi riski yok denince alındı. Neyse döndükten sonra herşey normaldi akıntım şeffaftı. Ancak şuan yani akşam kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye açık kahve akıntı geldi. Sizce muayene sonrasında gelmemişken sonradan muayene sebebiyle gelebilir mi yoksa yerleşme kanaması mıdır?