Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar herkese, bugün kan pıhtılaşma testim için fikir almaya devlete muayeneye gittim. Daha sonra kendi doktoruma gittiğimde doğrulayabilmek için. Vajinal muayene oldum ve gelmişken smear alalım dedi. Şuan gebelik oluşuyorsa riskli mi dedim hayır herhangi bi riski yok denince alındı. Neyse döndükten sonra herşey normaldi akıntım şeffaftı. Ancak şuan yani akşam kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye açık kahve akıntı geldi. Sizce muayene sonrasında gelmemişken sonradan muayene sebebiyle gelebilir mi yoksa yerleşme kanaması mıdır?
(Yumurtlama sonrası 8. Günümdeyim)

Son düzenleme:
Biraz umutlu biraz endişeli saçma sapan duygular içindeyim boş gebelik geçirdim 4 ay önce, şimdi tekrar denicez bu ay bakalım. O yüzden çok heveslenemiyorum ama yine de umudum var hala sende durumlar nasıl
ben 4 aydir deniyorum tik yok benimde covid asısından dolayi umudum yok olmazsa yine ondan olmaz heralde

Bence muayene sebebiyle olabilir canım kendini kastıysan. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır

Canım o muayene yüzünden

Yerlesme olmasıda ihtimal tabiki ama bende smear verdiğimde dediğiniz gibi sonradan lekelenmem olmusdu normal bir durummuş 1 kere gelmisdi sadece.

olsaydim simdiye 2 aylik olcaktim kiz nerdeyse bende niye olmadi

Bilmem bu da vurmayacak demek ki bazımızıben birde aşı olup deneyeceğim şansımı sır aşı da demiyorum ama kısırlık yapıyorlar dediler ya o söylemi yıkıyor bence çook hamile kaldı benim okuduğum

Merhaba, geç yumurtlayınca adet de gecikiyor mu ? 14 gün sonra olunur derler ya ondan soruyorum.

nerden biliyorsun peki test mi kullaniyosun bi sonraki adetten 14 gun onceki gunleri degerlendirim diyo doktor ama yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonrayida soyluyor

P

Su yumurtlamayi çatlaması nasil anlıyorsunuz arkadaşlar hadi ovulasyon testle anlaşılıyor da o ikisini anlayamadım halaa
Ovulasyon testi kullanıyorum kızlar. T çizgisi C kadar koyu olunca yumurtlama o koyuluk 1-2 gün sonra siliniyor o da çatlama

ya millete bakma sen herkes bisey diyor hamile olanlar bile vurdurmuyor asi nelerine guveniyolar hastanede yatanlarin cogunlugu gebe olanlar hep

Ben de kan pıhtılaşma var mı baktırmak istiyorum doktor söyleyince coraspirin verdi direk ama ben baktırmadan kullanmak istemiyorum devlet hastanesinde ne diyerek yaptırmıştınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…