Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hani diyorlar ya yumurtlama ve ondan sonraki 3 gün değerlendirin diye benim yumurtlama 2 gün önce çatlama dündü yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim ama bugün eşim yok ancak yarın akşam olabilir ben elendim mi acaba bu aydan da 😁

Kızlar bende bugün dayanamadım test yaptım adet günüm bugün normalde sefer 19.55 çıktı ama sevinemiyorumda tabi oluşması kadar sağlıklı tutunup kese olması büyümesi var hepimizin yardımcısı olsun rabbim 🤲🏻
İnşallah sağlıkla yükselir değeriniz hayırlısı olsunn 😌🌼 keseciğini görürsünüz inşallahhh ☺️ Stres yapmayın hiç

Adetin üçüncü günü gidip o gün ilaç başlıyorsun . İlaç bittikten 3,4 gün sonra kontrole gidiyorsun, boyutuna göre şu gün tekrar gel diyor. Yeterli boyuta ulaştığında (18-22 mm) iğne oluyorsun, 36 saat sonra ve günaşırı birliktelik oluyor. 13,14 gün sonra da varsa testte çıkıyor, 😂
Saol canım özetle anlatmışsın 🤣🤣 bugün gittim vajinal muayene etti 3 cm lik kist varmış sağ yumurtalığımda önce bunu halledelim dedi ilaç verdi. Bir ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi.

Kızlar hani diyorlar ya yumurtlama ve ondan sonraki 3 gün değerlendirin diye benim yumurtlama 2 gün önce çatlama dündü yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim ama bugün eşim yok ancak yarın akşam olabilir ben elendim mi acaba bu aydan da 😁
nerden biliyorsun peki test mi kullaniyosun bi sonraki adetten 14 gun onceki gunleri degerlendirim diyo doktor ama yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonrayida soyluyor

P
Su yumurtlamayi çatlaması nasil anlıyorsunuz arkadaşlar hadi ovulasyon testle anlaşılıyor da o ikisini anlayamadım halaa

Kızlar bende bugün dayanamadım test yaptım adet günüm bugün normalde sefer 19.55 çıktı ama sevinemiyorumda tabi oluşması kadar sağlıklı tutunup kese olması büyümesi var hepimizin yardımcısı olsun rabbim 🤲🏻
Ah çok sevindim ya… Allah hepimize umutla beklediğimiz çift çizgiyi görmeyi ve sağlıklı bir gebeliği nasip etsin.. kendine çok dikkat et tebrik ederim:halay:

X