- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
- Konu Sahibi golgelericinde
Anladım canım. Teşekkür ederim. Bilgin için sağol. Hakkımızda hayırlısı olsun.Canım ben almanyada yaşıyorum. Eşim tercüme etti bana. Doktor böyle demiş. Bilmiyorum. Böyle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Teşekkür ederim. Bilgin için sağol. Hakkımızda hayırlısı olsun.Canım ben almanyada yaşıyorum. Eşim tercüme etti bana. Doktor böyle demiş. Bilmiyorum. Böyle dedi
ben gordum etkisini sadece incir kullanarakKızlar incir kürünü kullanan varmı faydasını gören havuç kürüyle beraber kullanılınca işe yarıyomuş diye duydum
Hazırızzzz heycanla bekliyoruzhamile kalma donemleri ve yumurtlama zamanlari 25 - 30 arasi olanlar hazir miyiz
hadi kazamiz mubarek ola yine gelsin negatifler, pozitifler, kendini dinleme ve agrilarHazırızzzz heycanla bekliyoruz
Ayy eveevevtt olsun her ay ayrı bir heycan oluyo hayatımızda napalım beklemek bile güzel çünküü hepimiz biliyoruz kiiii sonu çook güzel olucakhadi kazamiz mubarek ola yine gelsin negatifler, pozitifler, kendini dinleme ve agrilar
o zaman devaaamben gordum etkisini sadece incir kullanarak
İnşallah sağlıkla yükselir değeriniz hayırlısı olsunn keseciğini görürsünüz inşallahhh Stres yapmayın hiçKızlar bende bugün dayanamadım test yaptım adet günüm bugün normalde sefer 19.55 çıktı ama sevinemiyorumda tabi oluşması kadar sağlıklı tutunup kese olması büyümesi var hepimizin yardımcısı olsun rabbim
yaa çok sevindim darısı başımaKızlar bende bugün dayanamadım test yaptım adet günüm bugün normalde sefer 19.55 çıktı ama sevinemiyorumda tabi oluşması kadar sağlıklı tutunup kese olması büyümesi var hepimizin yardımcısı olsun rabbim
Saol canım özetle anlatmışsın bugün gittim vajinal muayene etti 3 cm lik kist varmış sağ yumurtalığımda önce bunu halledelim dedi ilaç verdi. Bir ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi.Adetin üçüncü günü gidip o gün ilaç başlıyorsun . İlaç bittikten 3,4 gün sonra kontrole gidiyorsun, boyutuna göre şu gün tekrar gel diyor. Yeterli boyuta ulaştığında (18-22 mm) iğne oluyorsun, 36 saat sonra ve günaşırı birliktelik oluyor. 13,14 gün sonra da varsa testte çıkıyor,
şallah kuzum hep dualarımda vardınız hepinizİnşallah sağlıkla yükselir değeriniz hayırlısı olsunn keseciğini görürsünüz inşallahhh Stres yapmayın hiç
Amiiin inşalllah kuzumyaa çok sevindim darısı başıma
umutlu musun pekiAyy eveevevtt olsun her ay ayrı bir heycan oluyo hayatımızda napalım beklemek bile güzel çünküü hepimiz biliyoruz kiiii sonu çook güzel olucak
devam et tabi 4 tane inciri suda kaynatip iciyordum her gun inciride yerdim bu ay olmazsa yine baslicam kac aydir deniyoruz olmuyoro zaman devaaam
nerden biliyorsun peki test mi kullaniyosun bi sonraki adetten 14 gun onceki gunleri degerlendirim diyo doktor ama yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonrayida soyluyorKızlar hani diyorlar ya yumurtlama ve ondan sonraki 3 gün değerlendirin diye benim yumurtlama 2 gün önce çatlama dündü yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim ama bugün eşim yok ancak yarın akşam olabilir ben elendim mi acaba bu aydan da
Biraz umutlu biraz endişeli saçma sapan duygular içindeyim boş gebelik geçirdim 4 ay önce, şimdi tekrar denicez bu ay bakalım. O yüzden çok heveslenemiyorum ama yine de umudum var hala sende durumlar nasılumutlu musun peki
Su yumurtlamayi çatlaması nasil anlıyorsunuz arkadaşlar hadi ovulasyon testle anlaşılıyor da o ikisini anlayamadım halaaKızlar hani diyorlar ya yumurtlama ve ondan sonraki 3 gün değerlendirin diye benim yumurtlama 2 gün önce çatlama dündü yumurtlama ve catlamayi değerlendirdim ama bugün eşim yok ancak yarın akşam olabilir ben elendim mi acaba bu aydan da
Ah çok sevindim ya… Allah hepimize umutla beklediğimiz çift çizgiyi görmeyi ve sağlıklı bir gebeliği nasip etsin.. kendine çok dikkat et tebrik ederimKızlar bende bugün dayanamadım test yaptım adet günüm bugün normalde sefer 19.55 çıktı ama sevinemiyorumda tabi oluşması kadar sağlıklı tutunup kese olması büyümesi var hepimizin yardımcısı olsun rabbim