Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi hayırlı olsun, inşallah tedavileriniz sonuç verir. Valla kuzu yüzümde sivilceler çıktı fazlaca, hafif regl ağrıları ve kasıkta pıt pıt kalp atışı gibi atmalar oluyor. Az öncede çamaşır serdim, sepeti taşı eğil kalk belim çok ağrıdı. Bilmiyorum ki bunlar belirti mi değil mi
Ayyy hadi inşallah yaaa güzel haberler alalim artikkk

Zaten oranlardan haberi bile yoktur onun hiç bilgisi yok bu konularda🤣🤣 %4 ü kafasından atsa bile tutturamaz yani😂
hem gizlemiş olsa da onun kaybı olur böyle şeyler tedavi edilmediğinde ilerler bunun bilincindedir zaten niye saklasın ejce ejce sen tabi erkek kafasından düşünüyorsun :)

hem gizlemiş olsa da onun kaybı olur böyle şeyler tedavi edilmediğinde ilerler bunun bilincindedir zaten niye saklasın ejce ejce sen tabi erkek kafasından düşünüyorsun :)
Yok yahu ben kimsenin kafasından düşünmüyorum aslında.
Ben garantici ve detaycı biriyim. Hiç kimse gebelik için beklemesin istiyorum bir sorun varsa da çözülebilsin bilinsin derdindeyim 🥰🥰🥰
Allah herkese de tedavisi olan çözülen dertler versin 🍃🙏🏻

Ben yalnızca yıllarca tüpü kapalı sperm sorunu olan kişiler için üzülüyorum. Çünkü zaman arttıkça psikolojik açıdan zor kuzular 😞

Yok yahu ben kimsenin kafasından düşünmüyorum aslında.
Ben garantici ve detaycı biriyim. Hiç kimse gebelik için beklemesin istiyorum bir sorun varsa da çözülebilsin bilinsin derdindeyim 🥰🥰🥰
Allah herkese de tedavisi olan çözülen dertler versin 🍃🙏🏻

Ben yalnızca yıllarca tüpü kapalı sperm sorunu olan kişiler için üzülüyorum. Çünkü zaman arttıkça psikolojik açıdan zor kuzular 😞
biliyorum canım yazılarından anladım zaman bazı şeylerin ilacı değil düşüncesindesin benim gibi bende 1 yılım dolmadan rahim filmi spermiyogram (bu hafta sonu yine yaptırtacağım) hormon falan hepsini verdim :)

biliyorum canım yazılarından anladım zaman bazı şeylerin ilacı değil düşüncesindesin benim gibi bende 1 yılım dolmadan rahim filmi spermiyogram (bu hafta sonu yine yaptırtacağım) hormon falan hepsini verdim :)
Neden ikinciyi veriyorsunuz acaba?
Geri alamadığımız tek şey zaman bir de yaş 30 sonrası olunca insanın tedirginliği fazla oluyor 😞

Neden ikinciyi veriyorsunuz acaba?
Geri alamadığımız tek şey zaman bir de yaş 30 sonrası olunca insanın tedirginliği fazla oluyor 😞
en son verdiğimizde sonuçlar çok yükselmişti (sadece ileri hızda sıkıntısı vardı) ama hala gebelik oluşmadı o yüzden tekrar vermesini ben istiyorum bende vakit kaybetmek istemiyorum 30 yaşımda 2. yi yaparım derken 27 de daha birinciyi yapamadım :)

en son verdiğimizde sonuçlar çok yükselmişti (sadece ileri hızda sıkıntısı vardı) ama hala gebelik oluşmadı o yüzden tekrar vermesini ben istiyorum bende vakit kaybetmek istemiyorum 30 yaşımda 2. yi yaparım derken 27 de daha birinciyi yapamadım :)
Ama yaşın çok ideal hiç kaygılanma 🙏🏻
Takip edin sık sık 🥰

Ama yaşın çok ideal hiç kaygılanma 🙏🏻
Takip edin sık sık 🥰
ilk başta çok panik oldum sürekli olmuyor olmayacak moduna geçmiştim ama sonralarda bunlar da geçiyor galiba biraz kendi haline bıraktım en azından yeni yılın 3. ayına kadar tedavili düşünmüyorum doğal denerim diyorum :)

X