- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.381
Ya bence sen hamilesin canım ya herhangi bir ağrı filan var mıGecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var
Ya kan versene gidipYa bence sen hamilesin canım ya herhangi bir ağrı filan var mı
Çok teşekkür ederim, adetim gecikti onun dışında hiçbir belirti yoktu hiçbir şey de hissetmiyorum hala şu an döngümün 36.günündeyimHakkiniz da hayirlisi olsun inşallah çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler belirtiniz mi vardı kan verdiniz acaba
Çok amiiin çok teşekkür ederim inşallah her şey dilediğimiz gibi olurTebrik ederim canım. Bende boş gebelik yaşadım tekrarlama olasılığı çok düşük aklına bile getirme bence tekrar olacağını sanmıyorum. Bunları düşünüp kendini harap etme mutluluğunu yaşa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnsallah canımTeşekkür ederim canım cevabın için. İnşallsh gerek kalmaz ama çok çok yüksek ihtimal gebelik çizgisi gibi duruyor inşallah yanılmayız
Dün sadece kasıklarım yanıyor gibi hafif hafif bir agrı vardı. İki üc gündür de sabahları midem bulanıyor. Etkiler bu kadar erken olur mu ki, agzından bal damlıyor insaşşah oyledir, bir yıldır ugrasıyorum rahibbim isteyen herkese bana da dahil en kısa sürede nasıp etsinYa bence sen hamilesin canım ya herhangi bir ağrı filan var mı
Amin canım amin iğneden sonra ağrıların oldu muDün sadece kasıklarım yanıyor gibi hafif hafif bir agrı vardı. İki üc gündür de sabahları midem bulanıyor. Etkiler bu kadar erken olur mu ki, agzından bal damlıyor insaşşah oyledir, bir yıldır ugrasıyorum rahibbim isteyen herkese bana da dahil en kısa sürede nasıp etsin
Daha çok yeni Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah canimÇok teşekkür ederim, adetim gecikti onun dışında hiçbir belirti yoktu hiçbir şey de hissetmiyorum hala şu an döngümün 36.günündeyim
İğneden sonea acillik oldum ben. Agrı da ne kelime. Cok sancı cektim. Yumurtam sagda olmasına ragmen sol kasıgım belim taş düşürüyomusum gibi sancı yaptı artık dayanılmaz derexeye gelince acile gittim baska bisey mı var diye. Ama o gecenin sabahına agrı gecti. Bir de benim iğneden sonra 1 hafta kanamam oldu lekelenme şeklinde doktorum normal dedi. Cogu kadının iğnedne sonra 1 2 gün kanaması olurmus ama benimki uzun sürdüAmin canım amin iğneden sonra ağrıların oldu mu
Ya kan versene çok merak ediyorum valla kendim hamile kalmış gibi heyecanlandım bu ay benimde çok ağrım oluyor ya hele yaptıktan sonra iki gün boyunca aynı senin gibi oldum.benimde 8 günüm bakalımİğneden sonea acillik oldum ben. Agrı da ne kelime. Cok sancı cektim. Yumurtam sagda olmasına ragmen sol kasıgım belim taş düşürüyomusum gibi sancı yaptı artık dayanılmaz derexeye gelince acile gittim baska bisey mı var diye. Ama o gecenin sabahına agrı gecti. Bir de benim iğneden sonra 1 hafta kanamam oldu lekelenme şeklinde doktorum normal dedi. Cogu kadının iğnedne sonra 1 2 gün kanaması olurmus ama benimki uzun sürdü
Gözünüz aydın olsunArkadaşlar bende hamileyim dün testim 196 çıktı
Calıştıgım için gün içindw kan veremem ama pazartesi tam 16. Gün oluyor adet günü de gecmiş oluyor o zaman vereyim diye düsünmüştümYa kan versene çok merak ediyorum valla kendim hamile kalmış gibi heyecanlandım bu ay benimde çok ağrım oluyor ya hele yaptıktan sonra iki gün boyunca aynı senin gibi oldum.benimde 8 günüm bakalım
Ay inşallah sen benden öncesi hadi bakalım hayırlı haberlerle bu mübarek cuma günü ağzın balCalıştıgım için gün içindw kan veremem ama pazartesi tam 16. Gün oluyor adet günü de gecmiş oluyor o zaman vereyim diye düsünmüştümay inşallah ikimiz de güzel haberler alırız. O iki gün boyuncaki agrı yumurtlama agrısı işte. Ben cumartesi igbe vurundum pazartesi sancım oldu gecesine acile gittim. Salı sabah da hemen kendi doktoruma gittim. Baktı yumurtan catlamıs dedi.
Hadi inşallah bebeğim. Bekleyip görelimAminnn kuzucum valla şişkinlik gaz bende de var ama memelermde bişi yok valla görünürde. Bakalım hayırlısı bata son 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?