• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar telefondaki uygulamaya göre 13 ünde adet olmam gerekiyo ama ovu testi yapmıştım yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyor hangisine güvenmeliyim zaten her türlü 13 üne kadar yolu var bence ama aklım karıştı yumurtlamadan 15 gün sonra adetolmam gerekiyor diye biliyorum 25 eylülde yumurtlama oldu kafam karıştı :KK43:
biri bişe söylesn pls

O herkesin değişiyor canım ya bende 28 günde bi adet oluyorum ama benim adetten 5 günü pik görüyorum erken görüyorum 2,3 ay takip ettim hiç aksatmadan hep 5. Gün oldu benim o yüzden 1 günde 1 ilişki ve özellikle o 5. Gün ilişki olarak değerlendiriyorum ama tabi benim olmadı o yüzden aşılama olcam yarın konuşcaz aşılamayı bakalım bi de ne kadar dur olmuyo çocuk sizin eşin de mutlaka sperm testi versin
Canım ben Ikıncı çocuğumu istiyorum 6 aydır

biri bişe söylesn pls
Canım telefondaki uygulama senin girdiğin verilere göre hesaplama yapıyor. ama normalde yumurtlamadan 14 gün sonra döllenme olmazsa adet olman gerekiyor. Tabi adetin düzenliyse bu durum böyle. Sen ovulasyon testinde 25 Eylül pik gördüysen 10 Ekim gibi adet olman gerekiyor. Telefon uygulaması yumurtlama gününü farklı gün kabul etmiş olabilir. Ondan o şekilde farklı çıkıyordur. İnşallah olmazsın inşallah sağlıklı bal gibi bebiş vardır 🥰🤲🏻

Back