Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün oldu bu daha çok önceki geceyi değerlendirdik sabah kalktım kaşıkta agrı hissediyordum dün akşam yapmadık bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ne diyorsunuz ?

Ovulasyon da 10.gün mü pik oluyordu öyle zannederdin canım? Orasını anlayamadım.
Çok güzel büyümüş inşallah çatlar güzelce döllenir de bebişin olur hayırlısıyla..

İ
İçim cız etti okurken. İnsan hiç görmediğini birisinin ardından da yas tutabilir, onu özleyebilir hele canından parçaysa Yavrusu annesinden vazgeçmez, cennet bahçelerinde bekliyor sizi. Sabır diliyorum, inşallah kardeşini gönderir de içinizin yangını biraz azalır

Kızlar ovitrelle iğnesinin yanetkileri ne kadar sürer daha önce tespit etmiş olanınız var mı? Yani kasık göğüs ağrısı vs iğneden ne kadar süre sonra geçiyor. Bugün 9. Günüm
Benim vurulduktan 4-5 gün sonra sancılar batmalar ağrılar başladı. 14. Günümdeyim hala da devam ediyor

Benimki cok yüksek bir değerdi. Ama doktor normal dedi. Etkisi kac gun sürer diye sormadım. Adetini bekle dedi sadece test yapmak için. 14 günün sonunda bence de etkisi gecmiştir ignenin diye düşünüyorum. Umarım hamişsinizdir.

Dün oldu bu daha çok önceki geceyi değerlendirdik sabah kalktım kaşıkta agrı hissediyordum dün akşam yapmadık bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ne diyorsunuz ?
Her gün değil de gün aşırı devam bence kızlar çok ara vermemek gerek beklemiş sprem bize yaramaz çünkü , ben eşime bolca keçiboynuzu özü veriyorum birde ceviz

Bebeğiniz adına cok üzüldüm. Ama şuan sağlığınız kontrol altında olduğunu içinde adınıza çok sevindim. İnşallah bende güzel sonuçlar alırım.

Ovulasyon da 10.gün mü pik oluyordu öyle zannederdin canım? Orasını anlayamadım.
Çok güzel büyümüş inşallah çatlar güzelce döllenir de bebişin olur hayırlısıyla..
Evet canım 10. Gün pik 11. Gün çatlama gördüm geçen ay da diğer aylarda da yumurtlama her ay farklı olur diyorlar ama benim hep sabit gibi bir şeydi tabi o günler değerlendirip bırakıyordum. bugün 15. Gün daha çatlama yok valla keske testim olsaydı da yapsaydım merak ediyorum nasıl görünürdü

Bugün kesin degerlendir canım zaten iki güne bir olması gereken bi şekilde denk geliyormuş yumurta sağlıklıysa gönlüne göre olsun inşallah

Bebeğiniz adına cok üzüldüm. Ama şuan sağlığınız kontrol altında olduğunu içinde adınıza çok sevindim. İnşallah bende güzel sonuçlar alırım.
Tesekkür ederim..İnsallah dua ediyorum buradaki herkesi rabbim dileğine bir an önce kavustursun

Sağol canım, yarın kan vereceğim inşallah. Tek yumurtam vardı adetin 12.günü 15 mm'di. 15. günü tekrar gittiğimde 24 mm olmuştu.
Canım çatlatma iğnesinden sonra tam 14. günde %90 adet olunur olunmadıysa muhtemel hamilelik vardır genelde. Senin zaten testte de çıkmış hamilelik var gibi inşAllah hayırlısı olur hakkında

Ben de çatlatma iğnesi oldum doktorum iğneyi yaptıktan sonra 14-15. gün gel kan alalım dedi yani iğne etkisi kalmıyor o günlerde. Zaten sizin iki gün önce silikmiş şimdi artmış bu gebeliğin olduğunu gösteriyor Keşke en yakın zamanda kan verseniz sizin yerinize heyecanlandım

Siz neden çatlatma iğnesi kullandınız acaba?

Siz neden çatlatma iğnesi kullandınız acaba?
Yumurta tembelliği var demişti doktorum 1 ay takip ettik yumurtalar büyümedi. Diğer ay klomen ve çatlatma iğnesi yapalım dedi klomenle 22-23 mm iki tane yumurtam oluştu iğneyle de çatladı fakat eşimde de ileri hareketlilik az olduğu için sanıyorum olmadı gebelik. Aşılamayı uygun gördü doktorumuz öncesinde hsg çekildim normal çıktı sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında da aşılama yapılacaktı. Bu arada eşim aktardan özel bir karışım kullanmaya başladı. Ben de 1 ay dinlenme süresi istedim kendimi rahatlattım ve aşılama için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Benim sürecim bu şekildeydi şimdi 1 yaşında kızım var. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sağlıkla büyüsün Teşekkürler bilgi için

Değişir genelde yumrtlama her ay aynı olmayabilir. Bu ay kullandığın şeyler olduysa yumrtanın güzel geç gelişmesine sebeb de olmuş olblr. Hiç aklını bulandırma kuzum sen güzelce değerlendir inşlh güzel şeyler olur.

Arkadaşlar benim korunmasız ilişkim tam yumurtlama tarihimde oldu 26 eylül. İdrar testini en erken ne zaman yapmalıyım acaba ? Bat 11 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…