- 17 Mart 2021
- 296
- 328
- 53
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.241
Dün oldu bu daha çok önceki geceyi değerlendirdik sabah kalktım kaşıkta agrı hissediyordum dün akşam yapmadık bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ne diyorsunuz ?Yumurtlama olabilir canım daha bugün doktor söyledi bana yumurtlama ve çatlama olurken kasıkta ağrı batma olur korkma ilişkiden kaçınma dedi ben de her ay ağrım var diye kaçınıyordum ilişkiden enfeksiyon falan sanıyordum, benim de yumurtam solda gelişmiş mesela sol tarafim ağrıyor ince ince
Kızlar merhaba ben doktora gittim yumurta baktirmak için bugün döngümün 15. Günü yumurtam sol tarafta 21.4 mm olmuş doktor güzel büyümüs daha çatlamamış yakında çatlar degerlendir adetin gecikince gel dedi çatlatma iğnesi verecekti vazgeçti sonra nasıl sizce havuç falan yesem mi ovulasyon kullandığımda 10. Gün falan büyüyüp çatladığını sanıyordum ben şaşırdım bunca zaman yanıldım mi acaba
İçim cız etti okurken. İnsan hiç görmediğini birisinin ardından da yas tutabilir, onu özleyebilir hele canından parçaysaBu benim minik meleğimin son yaptığım testi kiyipta atamıyorum atarsam unuturum diye korkuyorum arada elime alıp kimsecikler yokken sevip ağlıyorum öpüyorum kokluyorum o benden vazgeceli aylar oldu ama ben hala ondan vazgeçemedim o bana el sallayarak gideli aylar oldu ama ben hala uğurlar olsun meleğim diyemiyorum yine ağlıyorum
Benim vurulduktan 4-5 gün sonra sancılar batmalar ağrılar başladı. 14. Günümdeyim hala da devam ediyorKızlar ovitrelle iğnesinin yanetkileri ne kadar sürer daha önce tespit etmiş olanınız var mı? Yani kasık göğüs ağrısı vs iğneden ne kadar süre sonra geçiyor. Bugün 9. Günüm
Benimki cok yüksek bir değerdi. Ama doktor normal dedi. Etkisi kac gun sürer diye sormadım. Adetini bekle dedi sadece test yapmak için. 14 günün sonunda bence de etkisi gecmiştir ignenin diye düşünüyorum. Umarım hamişsinizdir.3 yıldır bu çizgiyi görmeyi nasıl hevesle bekledim ama şimdi de boşa umutlanıp üzülmekten korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim güzel bakan gözleriniz için, hepimiz evlat kokusunu içimize çekeriz inşallah
Benimde ara ara oluyor yumurta dönemine giriyoruz buyuk ihtimal ondan valla gün aşırı ilişkilere devam demekkiYaa bat aynı benimde 26 ekim dün acayip kaşık batmalarım oldu sağda özellikle sebebi nedir acaba bilemiyorum
Her gün değil de gün aşırı devam bence kızlar çok ara vermemek gerek beklemiş sprem bize yaramaz çünkü , ben eşime bolca keçiboynuzu özü veriyorum birde cevizDün oldu bu daha çok önceki geceyi değerlendirdik sabah kalktım kaşıkta agrı hissediyordum dün akşam yapmadık bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ne diyorsunuz ?
Bebeğiniz adına cok üzüldüm. Ama şuan sağlığınız kontrol altında olduğunu içinde adınıza çok sevindim. İnşallah bende güzel sonuçlar alırım.İnsallah hicbir sıkıntı yoktur endişe etme. Ben de pcosluyum. Hatta son zamanlarda kendi kendime adet bile olamiyorum. Zaten tüm hayatım boyunva hep 50 günde 60 günde adet oldum. Ama bir kere normal yolla kendiğinden hamile kaldım. Ne yazıkkı bilemediğim ve takip edemediğim için düşükle sonuclandı. Ama simdi daha tedbirliyim. Uygun tedavileri aldık mı hicbisey olmaz
Evet canım 10. Gün pik 11. Gün çatlama gördüm geçen ay da diğer aylarda da yumurtlama her ay farklı olur diyorlar ama benim hep sabit gibi bir şeydi tabi o günler değerlendirip bırakıyordum. bugün 15. Gün daha çatlama yok valla keske testim olsaydı da yapsaydım merak ediyorum nasıl görünürdüOvulasyon da 10.gün mü pik oluyordu öyle zannederdin canım? Orasını anlayamadım.
Çok güzel büyümüş inşallah çatlar güzelce döllenir de bebişin olur hayırlısıyla..
Bugün kesin degerlendir canım zaten iki güne bir olması gereken bi şekilde denk geliyormuş yumurta sağlıklıysa gönlüne göre olsun inşallahDün oldu bu daha çok önceki geceyi değerlendirdik sabah kalktım kaşıkta agrı hissediyordum dün akşam yapmadık bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ne diyorsunuz ?
İnşallah bebişin vardırBenim vurulduktan 4-5 gün sonra sancılar batmalar ağrılar başladı. 14. Günümdeyim hala da devam ediyor
İnşallahBugün kesin degerlendir canım zaten iki güne bir olması gereken bi şekilde denk geliyormuş yumurta sağlıklıysa gönlüne göre olsun inşallah
Tesekkür ederim..İnsallah dua ediyorum buradaki herkesi rabbim dileğine bir an önce kavustursunBebeğiniz adına cok üzüldüm. Ama şuan sağlığınız kontrol altında olduğunu içinde adınıza çok sevindim. İnşallah bende güzel sonuçlar alırım.
Canım çatlatma iğnesinden sonra tam 14. günde %90 adet olunur olunmadıysa muhtemel hamilelik vardır genelde. Senin zaten testte de çıkmış hamilelik var gibi inşAllah hayırlısı olur hakkındaSağol canım, yarın kan vereceğim inşallah. Tek yumurtam vardı adetin 12.günü 15 mm'di. 15. günü tekrar gittiğimde 24 mm olmuştu.
Ben de çatlatma iğnesi oldum doktorum iğneyi yaptıktan sonra 14-15. gün gel kan alalım dedi yani iğne etkisi kalmıyor o günlerde. Zaten sizin iki gün önce silikmiş şimdi artmış bu gebeliğin olduğunu gösteriyor3 yıldır bu çizgiyi görmeyi nasıl hevesle bekledim ama şimdi de boşa umutlanıp üzülmekten korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim güzel bakan gözleriniz için, hepimiz evlat kokusunu içimize çekeriz inşallah
Siz neden çatlatma iğnesi kullandınız acaba?Ben de çatlatma iğnesi oldum doktorum iğneyi yaptıktan sonra 14-15. gün gel kan alalım dedi yani iğne etkisi kalmıyor o günlerde. Zaten sizin iki gün önce silikmiş şimdi artmış bu gebeliğin olduğunu gösteriyorKeşke en yakın zamanda kan verseniz sizin yerinize heyecanlandım
Yumurta tembelliği var demişti doktorum 1 ay takip ettik yumurtalar büyümedi. Diğer ay klomen ve çatlatma iğnesi yapalım dedi klomenle 22-23 mm iki tane yumurtam oluştu iğneyle de çatladı fakat eşimde de ileri hareketlilik az olduğu için sanıyorum olmadı gebelik. Aşılamayı uygun gördü doktorumuz öncesinde hsg çekildim normal çıktı sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında da aşılama yapılacaktı. Bu arada eşim aktardan özel bir karışım kullanmaya başladı. Ben de 1 ay dinlenme süresi istedim kendimi rahatlattım ve aşılama için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Benim sürecim bu şekildeydi şimdi 1 yaşında kızım var. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSiz neden çatlatma iğnesi kullandınız acaba?
Sağlıkla büyüsünYumurta tembelliği var demişti doktorum 1 ay takip ettik yumurtalar büyümedi. Diğer ay klomen ve çatlatma iğnesi yapalım dedi klomenle 22-23 mm iki tane yumurtam oluştu iğneyle de çatladı fakat eşimde de ileri hareketlilik az olduğu için sanıyorum olmadı gebelik. Aşılamayı uygun gördü doktorumuz öncesinde hsg çekildim normal çıktı sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında da aşılama yapılacaktı. Bu arada eşim aktardan özel bir karışım kullanmaya başladı. Ben de 1 ay dinlenme süresi istedim kendimi rahatlattım ve aşılama için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Benim sürecim bu şekildeydi şimdi 1 yaşında kızım var. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet canım 10. Gün pik 11. Gün çatlama gördüm geçen ay da diğer aylarda da yumurtlama her ay farklı olur diyorlar ama benim hep sabit gibi bir şeydi tabi o günler değerlendirip bırakıyordum. bugün 15. Gün daha çatlama yok valla keske testim olsaydı da yapsaydım merak ediyorum nasıl görünürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?