- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.261
Kuzum bu ay doktor önerisiyle gynopol diye bir takviye kullandım daha önce buraya yazmıştım atmıştım içeriğini tabi önceden yumurtam ne kadar buyuyordu bilmiyorum ama etki ettiğini düşünüyorum. Değerlendirmelere devam, inşallah hepimize uğurlu gelir bu ayDeğişir genelde yumrtlama her ay aynı olmayabilir. Bu ay kullandığın şeyler olduysa yumrtanın güzel geç gelişmesine sebeb de olmuş olblr. Hiç aklını bulandırma kuzum sen güzelce değerlendir inşlh güzel şeyler olur.
Biraz erken diyecem ama bende erken yaptım adete 3 gün kala silik çıktı ertesi kanda göründü siz bizim gibi acele etmeyin erken öğrenmek daha çok stres yaparArkadaşlar benim korunmasız ilişkim tam yumurtlama tarihimde oldu 26 eylül. İdrar testini en erken ne zaman yapmalıyım acaba ? Bat 11 ekim
Evet erken haklısınız en az cumartesi veya pazara kadar beklemem gerekiyor galibaBiraz erken diyecem ama bende erken yaptım adete 3 gün kala silik çıktı ertesi kanda göründü siz bizim gibi acele etmeyin erken öğrenmek daha çok stres yapar
Aynen o günler içinde yap inşallah vardırEvet erken haklısınız en az cumartesi veya pazara kadar beklemem gerekiyor galiba
Ya benimde vuruldugum yumurtam catladigi günden beri 7.gunum benimde hala oluyor ağrılarım geçen ay hiç ağrım sızım olmamıştı hatta catladigini bile hissetmemiştim ama bu ay maşallah her türlü etkisi varBenim vurulduktan 4-5 gün sonra sancılar batmalar ağrılar başladı. 14. Günümdeyim hala da devam ediyor
Yarın pik olur bu testi kullanmıştım temmuzda
Ne zaman değerlendirmem lazım cnmYarın pik olur bu testi kullanmıştım temmuzda
Sperm sorunu yoksa bugünü ve yarını değerlendirebilirsinizNe zaman değerlendirmem lazım cnm
Selam canım nerelerdesinKızlar hsg mi de çekindim tertemz masallah o zaman niye olmuyordu geçen ay 4 yumurtam vardı ne oluyor onlara
Kuzum Hep yazdıklarını görüyorum takipteyim aynı durum benim içinde geçerli durumlarımız aynı yumurta oluşuyor ama gebelik olmuyor hsg çekindim gayet temiz inşAllah sonu güzel olurKızlar hsg mi de çekindim tertemz masallah o zaman niye olmuyordu geçen ay 4 yumurtam vardı ne oluyor onlara
tamam tabi ki bildiririmAma daha 9 gün var adetinize gecikme olursa yeniden deneyin sonucu da yazın bize
TesekkurlerSperm sorunu yoksa bugünü ve yarını değerlendirebilirsiniz
Kuzu o zaman aşılamaya geç istersen.. demekki yumurta ile sperm buluşamıyor..Kızlar hsg mi de çekindim tertemz masallah o zaman niye olmuyordu geçen ay 4 yumurtam vardı ne oluyor onlara
Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi mi yaptınız?Merhaba kızlar lütfen cevap verin değişik duygular içindeyimadetime 6 gün var normal test yaptım laboquick markası. Birkaç gün önce silik çizgi yoktu tek çizgiydi şimdi var. Erken değil mi bu sürede çıkması. Sizce varmidır gebelik? Varsa eğer daha önce boş gebelik geçirdim korkuyorum yine sağlıksız bir gebelik mi diye. Kuskulandigim şey göğüslerimin baya şişmesi başka hiçbir belirti yok. Pcos var bende zaten hormanlarim dengesiz. Adet arası 28- 30-32-34 gün değişiyor her ay farklı. Bu durumu yaşayan var mı?
Yapmadım uygulama var oradan takip ettim. Yarın sabah da yaparim dediğin gibi eğer yine silik çizgi çıkarsa ne yapayım adetimi bekleyim hastaneye gitmek için.Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi mi yaptınız?
Yarın sabahta tekrar test yapın sabah idrarı ike koyu çıkarsa vardır.
Bat 6 kala öğrenen çok oldu.. Endişelenmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?