Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 yıldır bu çizgiyi görmeyi nasıl hevesle bekledim ama şimdi de boşa umutlanıp üzülmekten korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Çok teşekkür ederim güzel bakan gözleriniz için, hepimiz evlat kokusunu içimize çekeriz inşallah

Canım 14 güne bu kadar net iğnenin etkisi kalmaz bence hamilesin

Sebebini açıklayayım ovitrelle vb catlatma iğneleri insan coryonik gonodotropin hormonu içerir ilk vuruldugunun hemen ardından bile Max kanda 200 lerde bir değer olarak görünür hergun azalarak 14.gune minimal kalmış olsa bile oda testine pembis çizgiler bırakamaz yani zorrla görünen varla yok aradı hayalet bir çizgi olsa olabilir dicem ama bu bayağı pembe çizgi hayırlı olsun canım çok güzel bir test devamını sağlıkla dilerim inşallah

Tabi ki öyle ama pcos hastasıyım cok korkuyorum ne olacak diye. Ben de gün gece negatifi görünce dedim ne olursa olsun olursa olur . Öncelikle reglimin gecikmesi ile ilgili doktorum ile görüşücem. Bir sıkıntı çıkmaması başka bir sağlık sorunun olmaması şuan Rabbimden tek dileğim. Bana dua edin cumartesi sabah 10:30 randevum var

Ve çok büyük ilgi alanım olduğu için çoğu zaman kendimi kobay olarak kullanan biriyimdir kaybettiğim gebeligimde bebeğimin kalbi durmadan iki saat önce 150 binlerde beta degerim vardı kalbi durduktan tam 2 bucuk 3saat sonra 60 bine düştü 20. Gün 27 ye düştü ve kayboldu gitti miniğim yani kandan atılımı 12 veya 13 tür en geç idrardan atılır oda minimal seviyelerde olur teste bu kadar yansımaz

Ne kadar güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Benim hiç gebeliğim olmadı rahim ve yumurtalıklarımdan da ameliyat olmuştum o yüzden inanamıyorum hala. Rabbim meleğinizi şefaatçiniz yapsın, acı bir tecrübe olmuş

Kızlar ne durumdasınız benim bat 26 ekim yumurta haftama giriyorum yavastan biraz sporla devam edecegim en azından pik olana kadar hareket et demişti doktorum bolca walk at home 15 dk lik videolarini yapıyorum insallah bu ay bekleyen herkes güzel haberler alır

Kızlar ovitrelle iğnesinin yanetkileri ne kadar sürer daha önce tespit etmiş olanınız var mı? Yani kasık göğüs ağrısı vs iğneden ne kadar süre sonra geçiyor. Bugün 9. Günüm

Eklentiler

• 16336002296227095410088298349254.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 70
Yumurta düzensizliği için mi iğne takviyesi aldınız acaba?
Çatlatma iğnesi ihtimalleri nasıl arttırıyor? Örneğin yumurtlama bozukluğu olmayan birine de öneriyorlar neden? Bilginiz var mı acaba?
Yumurta bozuklugu olmayan birine onermezler bence bende pcos oldugu için hem yumurta tembelliği vardı heö de yumurtam oluşsa bile hormonlardan dolayı catlamıyordu. Önce takviye ilacta yumurtlamaya yardımcı oluyorlar sonra da catlatma iğnesiyle catlamasını sağlıyolar. Bazen yumurtası olusmayanlara ilac verip kendi kendine catlayabilenlere iğne vurmuyolar mesela. Kişiye göre doktor ne belirlerae artık

Bu benim minik meleğimin son yaptığım testi kiyipta atamıyorum atarsam unuturum diye korkuyorum arada elime alıp kimsecikler yokken sevip ağlıyorum öpüyorum kokluyorum o benden vazgeceli aylar oldu ama ben hala ondan vazgeçemedim o bana el sallayarak gideli aylar oldu ama ben hala uğurlar olsun meleğim diyemiyorum yine ağlıyorum

Çok geçmiş olsun canım çatlatma iğnesinin böyle bir etki yaptığını ben ilk defa duydum. Geçen ay ben çatlatma iğnesi kullanmadan bol bol havuç yemiştim. İğne iyi gelmiyorsa öyle deneyebilirsin.
Ben kenfi kendime adet dahi olamiyordum. Evet ben de cok sasırdım bu etkilere arastırdım hic rastlamamıstım bunları yasayanlara. Ama bende etkisi baya kötü oldu. Havucu ben de deneyeceğim bir de avokado diyolar onu da deneyeceğim.

Bende atmamıştım saklıyorum bir köşede

İnsallah hicbir sıkıntı yoktur endişe etme. Ben de pcosluyum. Hatta son zamanlarda kendi kendime adet bile olamiyorum. Zaten tüm hayatım boyunva hep 50 günde 60 günde adet oldum. Ama bir kere normal yolla kendiğinden hamile kaldım. Ne yazıkkı bilemediğim ve takip edemediğim için düşükle sonuclandı. Ama simdi daha tedbirliyim. Uygun tedavileri aldık mı hicbisey olmaz

Kızlar bi süredir yazamadım 4 ekimde doktora gittim solda 7 tane sağda 3 tane çok güzel yumurtların var dedi yumurtalarında hiç bi porblem yok dedi ama 13 haftalık bi düşüğüm olduğu için bebek neden rahime tutunamıyor onu öğrenicez dedi adetin 2. gün gel bi bakalım tekrardan dedi ayrıyeten ganomax diye ilaç verdi yumurtalıkların daha sağlam olması için eşime de andromax spermler daha çok ve kaliteli olsun diye dedi adet günü gittiğimde bakıcak ona göre rahim filmi çekicez dedi

Yaa bat aynı benimde 26 ekim dün acayip kaşık batmalarım oldu sağda özellikle sebebi nedir acaba bilemiyorum

Yaa bat aynı benimde 26 ekim dün acayip kaşık batmalarım oldu sağda özellikle sebebi nedir acaba bilemiyorum
Yumurtlama olabilir canım daha bugün doktor söyledi bana yumurtlama ve çatlama olurken kasıkta ağrı batma olur korkma ilişkiden kaçınma dedi ben de her ay ağrım var diye kaçınıyordum ilişkiden enfeksiyon falan sanıyordum, benim de yumurtam solda gelişmiş mesela sol tarafim ağrıyor ince ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…