• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorum :KK43: Eki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722
Canım var gibi iğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorum bende iğne yaptığım zaman tertemiz seninki belli oluyor en iyisi kan tahlili yap bizede haber vere

Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum bu ilk yorumum olacak :)
Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir yoksa yoksa bu sefer olmuş mudur? İğne etkisidir diye sevinemiyorum :KK43: Eki Görüntüle 2928720 Eki Görüntüle 2928722
Canımm merhabalar, görür görmez yazmak istedim. Ben de 23 eylülde çatlatma iğnesi vurdum ve Testim şöyle çıktı bu sabah. Yarın mı kan versem pazartesiyi beklesem mi kararsızım. Kasık ağrılarım da oluyor ara ara o yüzden acele etmek istemiyorum. Sende durumlar nedir? Beni de haberdar et gelişmelerden

Eklentiler

• 6A7DC2BA-7AC9-4DDC-9B18-10858052F580.jpeg
    6A7DC2BA-7AC9-4DDC-9B18-10858052F580.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 66
Canımm merhabalar, görür görmez yazmak istedim. Ben de 23 eylülde çatlatma iğnesi vurdum ve Testim şöyle çıktı bu sabah. Yarın mı kan versem pazartesiyi beklesem mi kararsızım. Kasık ağrılarım da oluyor ara ara o yüzden acele etmek istemiyorum. Sende durumlar nedir? Beni de haberdar et gelişmelerden
Ya sizde mi hamilesiniz sizin ki bariz belli hemen kan verin

Ben ilk idrarla yapmadım ama seninki daha net çıkmış iğne etkisi olsa bile bu kadar net olmazdı bence. Bende belirtiler 3 gündür var adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor geçen gece şiddetli karın ağrısıyla uyandım sabah çok hafif lekelenme vardı peçetede. Birde hafif göğüs uçlarımda acı var ama çok değil.

Ben ilk defa ovitrelle kullandığım için bilemiyorum ki süreç nasıl işliyor, iğne etkisi de olabilir. Kasıklarım ara ara ağrıyor regl olacak gibi. Pzartesiyi bekleyeyim diye niyet ettim aslında

Ay bende öyle valla progestan kullandım bu ay bittikten sonra 10 gün içinde regli oluyorum pazartesi doluyor 10 günde ama testte pozitifi görünce yarın versem mi diye düşünüyorum :/

Evet psikolojik belli ki test yaptım negatif yada geç döllenmede olabilir. Cumartesine doktor kontrolüne gidicem. Moralim bozuldu eşimden gizlii yaptım testi. Ağlıcam zor tutuyorum kendimi
Moralini hiç bozma, emin ol stres en cok engel olan etkileyen sey hamile kalmayı. Gün saymayı bırakıp akışına bırak ben bir yıldır deniyorum bir düşük yaşadım. Zor zamanlar gecirdim ama su an rahatım kendimi o psikolojiden kurtardım. Simdi bat bekliyorum ben de test yapacagım bir hafta sonra. Olmadı mı yapacak bisey yok bir dahaki ay olur. Olumlu düşün, 50 yasında değiliz ki daha önümüzde cok zaman var. Saglıgına ve psikolojine dikkat et akışına bırak. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırız. Sen de doktor kontrolünde güzel haberler alırsın inşallah. Alamazsan uzulme yumurtan var rahmın var e kocan da var 😄 bugun olmazsa yarın olur

B
Ben ilk idrarla yapmadım ama seninki daha net çıkmış iğne etkisi olsa bile bu kadar net olmazdı bence. Bende belirtiler 3 gündür var adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor geçen gece şiddetli karın ağrısıyla uyandım sabah çok hafif lekelenme vardı peçetede. Birde hafif göğüs uçlarımda acı var ama çok değil.
Benim salı biraz silik çıkmıştı. Dün yapmadım. Bugün böyleydi. Seninki de belli ilk idrar olmamasına rağmen. Belirtilerimiz de aynı lekelenme harici. Umarım iğne etkisi değildir

Ben ilk defa ovitrelle kullandığım için bilemiyorum ki süreç nasıl işliyor, iğne etkisi de olabilir. Kasıklarım ara ara ağrıyor regl olacak gibi. Pzartesiyi bekleyeyim diye niyet ettim aslında
Ben de bu ay ilk defa ovitrelle kullandım. Kasık sancısını bırak bobrek tası düşürüyomus gibi sancılandım acile gittim. İğne vurunduktab sonra da 1 hafta kanamam oldu lekelenme tarzı. Doktorum normal dedi. Ayrıca beta hcg de iğnenin etkisi ile 216 ya cıktı.

Ben de bu ay ilk defa ovitrelle kullandım. Kasık sancısını bırak bobrek tası düşürüyomus gibi sancılandım acile gittim. İğne vurunduktab sonra da 1 hafta kanamam oldu lekelenme tarzı. Doktorum normal dedi. Ayrıca beta hcg de iğnenin etkisi ile 216 ya cıktı.
Baya yüksek çıkmış, iğne sonrası kaçıncı günde çıktı bu değer? Mesajınızdan sonra beklemenin en iyisi olacağına kesin karar verdim.

Baya yüksek çıkmış, iğne sonrası kaçıncı günde çıktı bu değer? Mesajınızdan sonra beklemenin en iyisi olacağına kesin karar verdim.
Cumartesı gunu saat 4 gibi iğne vurundum. Pazar gunu bisey yoktu. Pazartesi yanı iki gün sonra vajinada batma sol kasıkta agrı yasadım. Aksamına cok sancım oldu dayanılmaz derecede. Acile gittim. Tahliller yapıldı. İğneden iki gün sonra bthcg 216 cıktı.

Kuzu daha dün biri ile sürecimi konuştuk. Yengesinde de problem olmadığı halde gebelik oluşmuyormuş. Rahmine çentik atmişlar gebelik olursa bebek tutunsun diye... Bi araştırsana belki işine yarar..
Bu ay bebiş gelmezse doktor ile konuşacağım canım, sonrasında olumlu gelişmiş mi süreç ?

Moralini hiç bozma, emin ol stres en cok engel olan etkileyen sey hamile kalmayı. Gün saymayı bırakıp akışına bırak ben bir yıldır deniyorum bir düşük yaşadım. Zor zamanlar gecirdim ama su an rahatım kendimi o psikolojiden kurtardım. Simdi bat bekliyorum ben de test yapacagım bir hafta sonra. Olmadı mı yapacak bisey yok bir dahaki ay olur. Olumlu düşün, 50 yasında değiliz ki daha önümüzde cok zaman var. Saglıgına ve psikolojine dikkat et akışına bırak. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırız. Sen de doktor kontrolünde güzel haberler alırsın inşallah. Alamazsan uzulme yumurtan var rahmın var e kocan da var 😄 bugun olmazsa yarın olur
Cok guzel bir motivasyon:) .yumurtan var, rahmin var , kocanda var :) bayıldım

Sizin gebelik epey netleşmiş, ilacın etkisi geçmiştir🙏🏻 Tebrikler

Cumartesı gunu saat 4 gibi iğne vurundum. Pazar gunu bisey yoktu. Pazartesi yanı iki gün sonra vajinada batma sol kasıkta agrı yasadım. Aksamına cok sancım oldu dayanılmaz derecede. Acile gittim. Tahliller yapıldı. İğneden iki gün sonra bthcg 216 cıktı.
Yumurta düzensizliği için mi iğne takviyesi aldınız acaba?
Çatlatma iğnesi ihtimalleri nasıl arttırıyor? Örneğin yumurtlama bozukluğu olmayan birine de öneriyorlar neden? Bilginiz var mı acaba?

Aynen çocuğu olmuş. Sonra korunmamışlar 2. de olmuş.. Herşey vaktine gebe..
Vallahi bence de öyle 🙏🏻
Zamanı vardır bu süreçte bebek istediğime emin oldum çünkü 4 yıl boyunca hiç istemedik ve erteledik, şu an artık kendimizden eminiz 😁
Öneriniz doktora danışacağım ama gelecek ay için ilaç desteği verecek ihtimali arttırmak için bence.. progesteron hapı ve çatlatma iğnesi gibi geldi bana. Doktoruma da güveniyorum bakalım 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım çatlatma iğnesinin böyle bir etki yaptığını ben ilk defa duydum. Geçen ay ben çatlatma iğnesi kullanmadan bol bol havuç yemiştim. İğne iyi gelmiyorsa öyle deneyebilirsin.

14.gun olmuş iğneden sonra asla iğne etkisi bu kadar kalmaz kesinlikle gebelik çizgisi hayırlı olsun bebeğiniz çok mutlu oluyorum gebelik çizgilerini gördüğümde sırf bu çizgileri görup mutlu olarak psikoterapi yapıyorum kendime 👏👏👏

Back