Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklediğiniz için belirtiler psikolojik de olabilir. Aynısını yasadıgım için biliyorum. Bir hafta daha bekleyin bence ya adet olursunuz ya da idrar testi yaptıgınızda kesin sonuç verir

Benim sagda yumurtam varken sol tarafım agrıyor sag tarafım hic agrımıyor.

Valla ben ameliyat sürecini beklemek istemiyorum bi esim le konuşayım hastane ile de görüşeyim bakalim ne dicekler inşallah kendiliğinden olsada sonra ameliyat ne olcaksa olsa :)
Aynen.. İnş bekletmeden gelir bebişin... Emeklerine çabalarına değer ve hayırlı evlat olur..

Canım benim kimyasal gebeliklerin arkası genelde hemen hamile kalınıyor demek ki hamile kalmada sıkıntın yok moralini lütfen bozma biliyorsun stres herşeyi mahvediyor

Sayı için çok sevindim
Bunun için ne yapmıştınız?

Vala şaştım kaldım ya napicaz diye eğer uzun zaman beklenirse zaten gerek yok sonra olur ameliyat

Esracım bazımız, çok aşırı şansız olabiliyoruz benimde süreçte neler çektiğime şahit olmuş bir arkadaşımsın burada. Herkes şanslı olmuyor bazı konularda hatta Allah yolladın mı üst üste yolluyor o zamanlar çok boğucu ve cidden aşırı yorucu zamanlar oluyor.
Niye ben bile dediğimiz oluyor artık üstesinden gelmeyeceğini bile düşünüyor insan. O yüzden zor süreçlerden geçiyoruz bilmiyorm çok mu zorluyoruz? Olacaksa zorlar mıydı olacak olan? Hiç karar vermiş değilim bu soruları hep sorarım. Bir msjında herşeyinin zor olduğunu bununda öyle olacağını demiştin, bende o insanlardanım hayatta ulaşacağım hiçbir şeye kolay şekilde ulaşamadım ama ulaştığım herşeye zor da olsa şükür ettim çünkü pişman etmedi beni eminim seni de öyle. Asla avutmalık cümleler kurmayacağım biliyorm ki günde kaç defa bunu kendine yapıyorsun güzel kalbin için içtenlikle isteyeceğim en güzel dua Rabbimin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evladını en yakın zamanda nasip etsin doğal olsun tüple olsun. Bu konuda da en doğru kararını vereceğine inanıyorum. Varsın zorlasın ama hiç olmaması diye birşey olmasın. Kullanabileceğimiz bütün şansları sonuna kadar kullanacağız birbirimize Allahın izniyle gebelik testlerimizi yollamak nasip olsun o zaman uzak olmaz inşallah .

Sayı için çok sevindim
Bunun için ne yapmıştınız?
Naturellen macun kullandık 3 hafta bu macun gerçekten etkili bi kere 1 ay kullandik ozamana 30 milyondu ama aptal gibi kestik 3 ay kullanmak lazım diyolar birde sabahları zeytinyağında incir yiyor bol ceviz yiyor ve ac karna keçiboynuzu özü kullanıyor

Canım valla tam tüpe başlıcam bide ameliyat çıktı diyorum doğal olsum diyoeum amh çıkıyor vala deliricem ise gidim kafa dağıtım dedim bugun de ameliyata taktım kafayı valla benim herşeyim zor oluyor 2019 şubat ayinda nisanlanicam herşey hazır ananem hasta oldu nisani marta aldım görsen o kadar güzel hazırlandım ki elbise salon hediyeler falan hop martta pandemi cikti mayisa erteledim salonlar hala acilmadi en son evde yaptım yine güzel oldu memnun kaldım eşimin işi izmire çıktı hemen düşün tarihî aldik aralık ayina tam 10 gün kapama kapanma yasaklar çıktı bendeki şans ev çeyiz herşey hazır davetiye hazır 30 kişi ile nikah yapabildim yine şükrettim sonra bebek mevzusu yaaa ben biseler istedikçe rabbim beni sınıyor elbet bi gun hamile kalacağım öyle umuyorum zorlu yollar benim sınavım canim bi gun gerçekten bizede nasip olacak inşallah o kadar güzel kalbin varki iyi ki seni tanımışım canim görmesemde nasıl biri olduğunuzu burda çok güzel kader arkadaşlarım oldu Hepiniz dualarımdasınız seviyorum sizleri ❤

İşte hayat asla biizm kurduğumuz hayallere göre işlemiyor bizim düşeni yaşamak kalıyor bende çok aksilikler yaşadım ama hiçbiri bu çocuk meselesi kadar da yormadı yani bakınca çok kolay olan şeyin bu kadar zorlaması ilginç geliyor her defasında.
Bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum kalbin çok güzel seninde herzman yanındayım destekçinim bende herşey için teşekkür ederim. sende seviliyorsun güzel günlere inşalalh

Gönlünüze göre olsun en kısa zamanda

Amin kuzuummm senin tecrüben var mı peki beni yönlendirebilir misiniz. Annem de yok benim akıl alabileceğim. Ne yapmayalım şimdi nasıl ilerlicek . Ne yapmam gerek
Gülüm öncelikle moralini yüksek tut en büyük destekcin eşin olacak, benim bir kimyasal 2 düşük onlarında kimyasal düşünüyorum çünkü değerim yüksek değildi birden düştü ve adet oldum değerin gayet güzel 2 gün sonra yap 2 kat artmışsa harika, çok teresütdeysen ilk işin doktora git onun yönlendirmesiyle hareket et

@Yusra30 canımmm dünkü testimi biliyorsun birde bu vardı elimde bunu da yaptıım üstteki Ebru ablanın testi dunkine göre çatlamış geldii sonra dedim bir de diğerini yapayım diye devam değil mi Yusra-61

Benim hesaplama şeklime göre adete 9 gün var ve bugüne kadar hiç 9 gün kala çizgi görmedim 8 gün kala en erken bence sen yarından sonra bir kaç gün bak o zaman umudunu bu aydan kes.Benim sat 20 Eylül gebelik hesaplama şeklime göre 20 Ekim baz alırım 9 gün kala çok zor ama 8 gün kala yoksa yoktur bende ama sen sanki farklı zamanlarda birden fazla yumurtluyorsun gibi geldi bana lütfen evde varsa bu akşam bir test yaparmisin

Saol canim rabbim uzun bekleyenlere tez vakitte nasip eylesin onlar daha cok yoruluyor sonrada bizlere gelir nasip kısmet işte

Progesteron yumurtlama durumuna göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…