Esracım bazımız, çok aşırı şansız olabiliyoruz benimde süreçte neler çektiğime şahit olmuş bir arkadaşımsın burada. Herkes şanslı
olmuyor bazı konularda hatta Allah yolladın mı üst üste yolluyor o zamanlar çok boğucu ve cidden aşırı yorucu zamanlar oluyor.
Niye ben bile dediğimiz oluyor artık üstesinden gelmeyeceğini bile düşünüyor insan. O yüzden zor süreçlerden geçiyoruz bilmiyorm çok mu zorluyoruz? Olacaksa zorlar mıydı olacak olan? Hiç karar vermiş değilim bu soruları hep sorarım. Bir msjında herşeyinin zor olduğunu bununda öyle olacağını demiştin, bende o insanlardanım hayatta ulaşacağım hiçbir şeye kolay şekilde ulaşamadım ama ulaştığım herşeye zor da olsa şükür ettim çünkü pişman etmedi beni eminim seni de öyle. Asla avutmalık cümleler kurmayacağım biliyorm ki günde kaç defa bunu kendine yapıyorsun güzel kalbin için içtenlikle isteyeceğim en güzel dua Rabbimin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evladını en yakın zamanda nasip etsin doğal olsun tüple olsun. Bu konuda da en doğru kararını vereceğine inanıyorum. Varsın zorlasın ama hiç olmaması diye birşey olmasın. Kullanabileceğimiz bütün şansları sonuna kadar kullanacağız birbirimize Allahın izniyle gebelik testlerimizi yollamak nasip olsun o zaman uzak olmaz inşallah
.