Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
El ile bakinca da doktor var demisti aman aman degil ama yasin genç ameliyat öneririm dedi 2 farkli doktor yani benim merak ettigim ameliyat sonrası ne kadar beklicem tüp bebek icin benim bu ay ameliyat öncesi reglim zaten gidince konusucm ama daha var 24 u gözüküyor regl bu ay tedavi başlamaz ama kasımda başlar heralde gidenlere öyle yapmışlar normalde

Amin gülüm önemli olan 2 günde bir 2 kat artan değer sen gönlünü ferah tut bebeğin inşallah seninledir
Amin kuzuummm senin tecrüben var mı peki beni yönlendirebilir misiniz. Annem de yok benim akıl alabileceğim. Ne yapmayalım şimdi nasıl ilerlicek . Ne yapmam gerek

Teoman kadıoğlu yorumlarını oku bence.. Teoman kadıoğlu da ele gelmeyen varikosel ameliyat etmem diyen bi doktor..

Ben sonuçları varikosel bağladım. Doktor sormuştum. varikoselde çözüm çok mümkün değil, varikosel ameliyat ile sadece zaman kaybedersiniz bir an önce tüp bebek dedi. Sonra kenan sofuoğlu ile görüştü. O da aynısını demiş.

İnternette osman develioğlu var. İstersen ona yaz instagram dan cevabına göre hareket et..

Amin kuzuummm senin tecrüben var mı peki beni yönlendirebilir misiniz. Annem de yok benim akıl alabileceğim. Ne yapmayalım şimdi nasıl ilerlicek . Ne yapmam gerek
Canım benim gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı da ilerler bu sürede iki günde kan var beta artışını kontrol et 1000 değerin üzerinde kese görünüyor genelde ona göre doktor randevusu alırsın daha sonrasında da zaten doktor seni yönlendirir

Ay yazım bi canim çok sağol bakalim ne dicek

Kuzum beniimmteşekkür ederim. Seni eski topiklerden hatırlıyorum sağlık ocağına mi gideyim 2 gün sonra yani cuma günü. Ebe ye kayıt falan gerekiyormu. Beni meme muayenesi için arıyorlardı hep de ordan aklıma geldi

Eşin hemen ameliyatını olsun diğer adetine yerlir bence eşin takviye falan nemkullandı canım, 20 milyon yeterli mi morfolojisiufalan nasıl

Sağlık ocağında yaptırırsan sonucun biraz geç çıkar araya hafta sonu girecek eminim sabırsızlanacaksın hastanede yaptrman sonuç açısından kolay olur kuzum evet aile hekimliğinde ebe tarafından gebeliğinin kayıt altına alınması gerekiyor Çünkü takiplerin olacak bence kalp atımını duyduktan sonra o şekılde kayıt yaptır

Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlık ocagi ya da hastane farketmez ama ayni yerde takibe devam etmen gerekir mümkünse ayni saatte ver 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor bir iki hafta sonra da keseyi görürsün inşallah bizlere de dua et olur mu sağlıkla gelsin bebişin

Çok bilgim yok bu konuda kuzum MaviSasa234 arkadaşımız gayet güzel cvplamış diye düşünüyorm ancak bu kadar güzel açıklanırdı hepsinin cvbını vermiş, eğer onun dediği gibi süre alıyorsa ilk tüp bebeğini yaptırnalısın sonra ameliyat işini,
senin de muallakta olan bir durumun var geçiktirmemeni öneririm.

Hayirli olsun canimmm. 2 gunde 2 kat artacak değerin o da yaklaşık olarak 2 kat yani 1500 uzerinde olunca kese görünür ultrasonda

Etmem mi kuzum. Rabbim bütün isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah yine aynı hastaneye gideyim madem ben iş çıkışı özel hastaneye gitmiştim acil e yine aynısını yapayım madem

Eşin hemen ameliyatını olsun diğer adetine yerlir bence eşin takviye falan nemkullandı canım, 20 milyon yeterli mi morfolojisiufalan nasıl
Morfoloji 14 canim onda sıkıntı yok galiba hareketli sperm falan artmış biz naturellen erkek macunu kullandık bide her sabah akşam keçiboynuzu özü yedi başka bişey kullanmadik

Vala şaştım kaldım ya napicaz diye eğer uzun zaman beklenirse zaten gerek yok sonra olur ameliyat

Morfoloji 14 canim onda sıkıntı yok galiba hareketli sperm falan artmış biz naturellen erkek macunu kullandık bide her sabah akşam keçiboynuzu özü yedi başka bişey kullanmadik
Maşallah çok iyi.. O zaman aşılamayı da düşünebilirsin. Sana aşılama yapma demişlerdi boşuna rezervini tüketme tabiki ama doğal yolla ile olabilecek seviyeye gelmiş. Bu ay senin ayındır belki =)

Tüp bebekte morfoloji ne kadar iyiyse sonuçta o kadar iyi oluyormuş. İnş bol döllenen yumurtların olur.

Valla ben ameliyat sürecini beklemek istemiyorum bi esim le konuşayım hastane ile de görüşeyim bakalim ne dicekler inşallah kendiliğinden olsada sonra ameliyat ne olcaksa olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…