- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.061
Canım femara pcos olan hastalarda östrojen hormonu ve diğer hormonlarda sıkıntı oluştuğu için östrojeni baskılayıp yumurtanin gelişmesini ve kaliteli olmasını sağlıyor ilaç bitince baskilanan östrojen serbest kalınca yumurta istenen boyutta büyüyor dollenmeye hazır oluyor ben çok araştırdım öyle diyordu Google ve doktorumÖneriler gelir inşallah canım. Bu arada femara veriyor ya doktorlar bize, bu bir kanser ilacı hatta adet görenler kullanmasın yazıyor. Doktorlar neden yumurta büyümesi için veriyorlar acaba?
Evet tadı düzelir hamken acı oluyor fakat fazla olgunlaşırsa da ekşi tat verir kararında iyi elini hafif bastırınca anlarsın zatenOlgunlaşınca tadı düzelir değil mi? Hiç böyle yememiştim
Yarını bekle test yap varsa çıkar inşallah çıksınBat yarın ama kasık ağrım yok denecek kadar az.
Tuhaf olan regl olacağım zaman daha çok şişkinlik, sancı ve bunalım hissederdim. İçimden gidip kan vermek geçiyor ama geciksin öyle giderim diye tutuyorum..
Kan verip negatif çıkıp regl olursam çok koyar bana. O yüzden bekliyorum..
Benimde öyle gelmesin bu ay dua ediyorummDün batma şeklinde oldu sağ kasık ardından sol kasık akşam biraz oldu bugün daha yok ama hafif bel ağrım oluyor düzeliyor şiddetli değil hareket ettikçe ağrıyor .
Canım avokadonun faydası nedir kiCanım elma ile avokadoyu bir poşete bağla çabuk olgunlaştırır. Bir de yumuşamadan yeme o zaman daha tatlanır. Zeytinyağı ve az tuz koyuyorum ben avokadoyu çok sevdiğim için yağda eriyen vit. İçerdiğinden zeytinyağı ile tüketmek çok sağlıklıymış
Test için cesaret mi edemiyorsunuzBenimde öyle gelmesin bu ay dua ediyorumm
Test yapınn varsa çıkar
Çok açıklayıcı oldu canım, teşekkür ederimCanım femara pcos olan hastalarda östrojen hormonu ve diğer hormonlarda sıkıntı oluştuğu için östrojeni baskılayıp yumurtanin gelişmesini ve kaliteli olmasını sağlıyor ilaç bitince baskilanan östrojen serbest kalınca yumurta istenen boyutta büyüyor dollenmeye hazır oluyor ben çok araştırdım öyle diyordu Google ve doktorum
TeşekkürlerMerhabalar arkadaslar yogun calıstığım için cok takip edemiyorum burayı ama, yukarıdaki listeye baktim simdi @diaymonds @byzberryworld @Balkiz94Masalimtamamlan @cherry_baby @Kubrasc @newnew tebrik ediyorum, insallah sag saglım bebişlerini kucağınıza alırsınız , darısı diğer bekleyenlerin ve benim başıma inşallah, bu ay olmayanlar da pes etmek yok siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım
Canım plansız gebelikti ama korunmasız bi ilişki olmuştu yumurtlama dönemime denk geldiği icin acabamı diodum. Belirtim vardı evet kasıklarımda ağrı bide arada kramplar oluyodu. Benim pıhtilaşma bozukluğum var igne kullanmam gerekiyo die takipte olmam gerekiyodu idrar testiyle yakaladim sabahınada emin olmak icin kan verdim inşallah saglikla ilerler.Rabbim isteyen herkese nasip etsinGayet iyi canım, adete 5 gün kala seni kan vermeye iten sebepler neydibelirti falan var mıydı bir de yumurtlamanı takip etmiş miydin
10nuna daha varTest için cesaret mi edemiyorsunuz
T4. 1.28Merhaba
Prolaktin biraz yüksek ve tsh için t3 ve t4 baktırabilirsin, biraz düşük olsa iyi olabilir.
AMH baktırmanı da öneririm
Canım ben yıllar önce avokado ile hamile kalanları duymuştum burada da çok yazan oldu doğurganlığı ve tutunmayı arttırıyormuş zaten mübarek meyve anne rahime benziyorCanım avokadonun faydası nedir ki
AMH a baktırmak için adet gününde mi gitmeliyimMerhaba
Prolaktin biraz yüksek ve tsh için t3 ve t4 baktırabilirsin, biraz düşük olsa iyi olabilir.
AMH baktırmanı da öneririm
Benim bat 26 ekim 4-11 arası ovulasyon gösteriyordu, bugün sağlı sollu kaşık batmalarım var anlayamıyorum acaba yumurtlama belirtisi miBat bekleyenler kasık ağrınız varmıı
T3 için belki iyi bilen biri veya doktor daha iyi yönlendirirT4. 1.28
T3 3.42
Endokrin e git dedi çok da ilgilenmedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?