• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptırıp negatif almak istemiyorum korkuyorum çok garip bir duygu beni anlıyorsunuzdur. 7 aylık evliyim pko için ilaç kullandım ama yanlış kullanmışım 3 ay gerekirmiş ben 1 ay sonra bıraktım öyle sanıyordum
Seni gayet iyi anlıyorum ama hersey Allah tan canim negatif de görsen umudunu yitirme erken gebelik testini yap için rahat etsin bence

Valla bende onu diyorum işte canm yeni evliyken bu konularda bilgimiz olmadığından hangi testi isterse onu veriyorduk bilmiyorduk morfolojiyi de.üstüne 2kez aşılama yaptılar Niğde bor da vermiştik şimdi İzmir de oturuyorum. Buraya gelince öğrendim yapıldı %2 çıktı bugüne kadar da hep ben iğneler ilaçlar aldm herşey normal olduğuna rağmen
Birde size.demek isterim aşılama eğer maddi olarak yerliyse 7 kez deneyin aşılama arka arkaya tekrarlandığı da başarı şansı artıyor yani fizilen çok yipratmiyor aşılama ama psikolojik evet

Kizlar 2.asimi olsam mi olmasam mi derken kendimi hastanede buldum biontech olacağım Rabbım e emanet geldim artık hayirlisi Allahtan
Benim de 2.doz biontech aşı zamanım geldi 5 Ekim ile 26 Ekim arası ama ben sonuna kadar bekleyeceğim heralde. Çünkü adetimi çok geciktirdi

bat 15 ekim adet öncesi sendromları yaşadım gittim hızlı gebelik testi yaptım negatif çıktı yine bütün moralim bozuldu ve artık Allahtan diyip boş vermek istiyorum da olmuyor hep aklımda

Kuzum hakkınızdan en hayırlısı ne ise öyle olsun. Moralini bozma lütfen, iyi ki yaptırmışsınız. En azından çözüme odaklı hareket edersiniz.
Yok kuzum moralim bozuk değil aksine daha iyiyim 🙂 artık olacak gibi çabalamıyorum zaten olmuyor deyip akışına bıraktım korunmuyor gibi takılıyorum 😁 Sadece tüp bebekte herşey yolunda gidecek mi bilmiyorum onu araştırıyorum izin günlerimi nasıl yapabilirim falan ona bakıyorum.. Hatta ben çocuk soranlara artık tüp bebek yapıcaz diyorum saolsun herkes teselli ediyor moral veriyor daha rahatım artık☺️

Hhayret gerçekten ben bunu önceki verdiğiniz labarotuvrin yetersizliğine bağlıyorum çünkü artık morfolojiye önemsiyor doktorlar ayrıca detaylarda önemli morfolojik bozukluk nerde bastami kuyruktami bunlar bile söylenir gerekirse
Yıl 2013ten bahsediyoruz belki de yoktu cihazları neyse artık önümüze bakacağız herşeyde vardır bi hayır tşkler yine de ilgilendiğin için

Birde size.demek isterim aşılama eğer maddi olarak yerliyse 7 kez deneyin aşılama arka arkaya tekrarlandığı da başarı şansı artıyor yani fizilen çok yipratmiyor aşılama ama psikolojik evet
Yok cnm ben direk tüp bebek denemek istiyorum aşılama ile kaybedecek vaktim yok yaş 33 eşim 37

Yok kuzum moralim bozuk değil aksine daha iyiyim 🙂 artık olacak gibi çabalamıyorum zaten olmuyor deyip akışına bıraktım korunmuyor gibi takılıyorum 😁 Sadece tüp bebekte herşey yolunda gidecek mi bilmiyorum onu araştırıyorum izin günlerimi nasıl yapabilirim falan ona bakıyorum.. Hatta ben çocuk soranlara artık tüp bebek yapıcaz diyorum saolsun herkes teselli ediyor moral veriyor daha rahatım artık☺️
Durumunuz elverişliyse İstanbul'da olmanız büyük şans, çok iyi doktorlar var. Herşey gönlünce olsun canım

Durumunuz elverişliyse İstanbul'da olmanız büyük şans, çok iyi doktorlar var. Herşey gönlünce olsun canım
Aynen burası da derya deniz.. Çok fazla doktor olduğu için daha çok kafan karışıyor.. Ama anladığım doktorun tecrübesi ve kalabalık olmayan doktoru bulmak.. Çok kişi ile ilgilen doktorda başarısızlıkta çok oluyor gibi..

Aynen burası da derya deniz.. Çok fazla doktor olduğu için daha çok kafan karışıyor.. Ama anladığım doktorun tecrübesi ve kalabalık olmayan doktoru bulmak.. Çok kişi ile ilgilen doktorda başarısızlıkta çok oluyor gibi..
Canım Şişli memorial bu konuda en iyisi gibi sanki. Ben buradaki başlığı da takip ediyorum arada. Yıl sonuna kadar vakit verdim kendime ihtimal olursa diye okuyorum yazılanları. Yüksek oranda memnun kalınıyor istersen bir o topici incele. Hem eşinin değerlerini yazarsın o süreçten geçenler neler yaşamış onu bir sorarsın

Merhaba kızlar ben geçen kan tahlili yapmıştım betahcg 45 çıkmış buraya atmıştım 2 gün arayla yani bugün tekrar yaptım 90 veya 100 beklerken 170 çıktı acaba normalmı böyle durumla karşılaşan varmı yardımcı olabilirmisiniz
Değerin çok güzel artmış gözün aydın olsun inşallah kalp atışlarını görürsün bir an önce canım sağlıkla kucağına alırsın

Hâlâ idrar sonrası yada akıntı olarak kahverengi kanama geliyo ben günde 1 tane içebiliyorum midem anca aliyor

Aslında kadınların senede en az iki defa yapması lazım. Ben biraz tembellik yaptım.
Kardeşim düzenli yapıyordu tadından şikayet etmiyordu.

Back